Анален секс, анален оргазам, Analingus

RaGeAnGeL

KiCk AsS
Член од
23 јануари 2005
Мислења
930
Поени од реакции
7
^^CROW^^ напиша:
ej ne ste normalni zimi sve. ja glasav deka sve treba da se proba. kako sto u zivot sve treba da se proba toa ti e isto taka i u seksot pozabavno e da si isprobuvas finticki. E sea toa analniot seks sto bil bolen bil sea ja ne znam toa ama u sekoj slucaj dava filing nekoj posebno toa svrsuenejeto u supak dava filing neviden.
per ti svrshile vo shupak pa go preporacvish ili so e muabetov?

Член од
10 март 2005
Мислења
567
Поени од реакции
10
шо уба тема.. зш не сум ја видела јас до сега?
ц ц криете од мене а как не ви е страм а баш знајте колку
обозавам секс секксссссс секаков сексссс уф је
сеа ме запалифте

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Значи поштуеш и аналче?
Браво бе бејб. Ете слободоумно девојче кое не се срамит да си кажит шчо и праит мерако! 8)

Член од
23 јануари 2005
Мислења
571
Поени од реакции
8
^^CROW^^ напиша:
ej ne ste normalni zimi sve. ja glasav deka sve treba da se proba. kako sto u zivot sve treba da se proba toa ti e isto taka i u seksot pozabavno e da si isprobuvas finticki. E sea toa analniot seks sto bil bolen bil sea ja ne znam toa ama u sekoj slucaj dava filing nekoj posebno toa svrsuenejeto u supak dava filing neviden.
Дечко ти си невозможен нема што. :)

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Анален оргазам

Дали некој од вас има доживеано анален оргазам? Дајте пишете нешто околу тоа!!! :twisted:

Dolphin

Pirate of the Caribbean
Член од
3 март 2005
Мислења
1.296
Поени од реакции
57
Иначе, да анален оргазам постои, и знае да биде многу силен (иако пак може да се развие дебата дека тоа жените ме лажеле, али ја ви гарантирам дека постои)

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Dolphin јас очекував од тебе како врвен мајстор на љубовната игра да ни го образложиш тоа, затоашто јас како, во споредба со тебе, неискусен во сексот, стварно не се разбирам во анални оргазми (за кај девојки зборувам).

Би сакал да ми казеш дали е подобро од позади или од напред и дали вреди да го пласираш во лања? :lol:

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Dolphin напиша:
Иначе, да анален оргазам постои, и знае да биде многу силен (иако пак може да се развие дебата дека тоа жените ме лажеле, али ја ви гарантирам дека постои)
Da nemas dozievano ?

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

J

janicka

Гостин
Да се надоврзам само на темата:
... НЕ ПОСТОИ :!:

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
janicka напиша:
:):):):):):):):):):):):):):)

Cej malce, da ne proba ti? Ili od rakav ova go kazuvas????

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
janicka напиша:
Janicka, ne mi prekaza kolku godini imas ... inace ne se zaletuvaj za nesto so ne si sigurna. Prvo ne veruvam deka si probala analen sex, a i ako si ... ne odi toa taka plukni zalepi, najprvin ti trebaat nekolku pati za da se priviknes na samiot cin, pa posle toa da mozes da se opustis i bla bla ... ne sum doziveala ni jas, no znam deka moze (od zenski muabeti) :lol: :wink:

J

janicka

Гостин
divine тоа што си постара од мене немора да значи дека знаеш којзнае колку работи повеќе од мене...ако пишувам на темава сигурно дека сум пробала и тоа повеќе пати ама воопшто не ми се допаднало.
Ете и ти викаш дека имаш пробано, па не си доживеала... има ли некој да каже дека навистина доживеал анален оргазам?

И доста веке околу моите години. Ако ви е толку мерак ке ви кажам дека имам 21.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Ne rekov deka znam ili sum probala poveke raboti od tebe, samo sakav da ti kazam deka od sigurni izvori znam deka zenskite dozivuvaat i analen orgazam. Toa sto jas ili ti ne sme e druga rabota. Sepak zavisi do covekot, negovite potrebi i nacini na zadovoluvanje :wink:

J

janicka

Гостин
Абе сега... може некој доживува и ако му брцнеш прст во уво или нос.
Ама јас дур не доживеам, осетам или видам нешто, неможам да кажам дека е така. Па и да ми го кажале најдобрите другарки (како тебе) :P

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Mene me interesira kako mozhe da se dozhivee analen orgazam :?: :? :?:

Kajgana Shop

На врв Bottom