Анален секс, анален оргазам, Analingus

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.518
Allita напиша:
aj eve od mene uste eden post i tolku od mene pa samo jas li da kazuvam...hmmmm....:pos: da, se dozivuva orgazam pri analen i pointenziven vo sekoj slucaj...ali nikoj ne moze da me ubedi za svrshuvanje vaginalno po 100 pati denvno...leleee pa togash ne bi imala potreba od sex...za klitoricno da moze da se slucuva i toa cesto i vo tekot na denot i od cista mira taka simulirano od nekoj pogled na neshto shto pali i zari...i kako shto na vas vi se Opaaa na nas ni se slucuva drugo:icon_lol: aj dosta tolku od mene.
:icon_roll

Сакаш да кажеш дека додека те онадел анално, не те „чешкал“, а ти си свршила? :icon_roll

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
123 напиша:
Да се надополнам:
Ај отидов вазелин да купам, може кога ќе го види ќе му текне, ама ќе мора да му кажам, без никаква стимулација, строго анално дури не свршам.
Со среќа!:pos: Ама да ни кажеш тука што ќе бидне, не ме оставај во мисла, те молам!
Навистина да се подзамислиш е работава!:raz:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Acid напиша:
:icon_roll

Сакаш да кажеш дека додека те онадел анално, не те „чешкал“, а ти си свршила? :icon_roll
Ова работава, те молам нацртај ми оти не дека длабоко верував дека ниту една нема да се јави и да каже, ама сега пошто се зезнав те молам, морам да се направам фреаер, за да не изгубам опклада, ќе барам начини да избегнам, и затоа ќе прашувам и потпрашувам постојано додека не здосадам иако требаше само една и тоа еднаш да си каже???? :baeh: :baeh: :pos: :pos: :pos: :baeh: :baeh: :pop: :baeh:

Ова све да се сакало да се знае, само да не се признаело...:pos: :pos: :pos: :baeh: :baeh: :baeh: :pos:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.518
Garfield-е,

Јас колку што знам, говоревме за анален оргазам без никаква стимулација на други точки! Нормално дека можеш да свршиш ако при актот, партнерот те „чешка” на друго место.

Значи, ќе го повторам прашањето (иако го знам одговорот):
Дали има некоја девојка што доживеала анален оргазам без стимулација на други точки?

И те молам, заморни се емот-иконите. :)

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Не знам, јас колку што се сеќавам прашањето беше дали воопшто некоја свршила анално. А ако некоја е драшкана, бај д веј, не се рачуна. Си кажа девоојката, остајте ја на мира, луууууузееерррррр!!!

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.518
Garfield напиша:
Не знам, јас колку што се сеќавам прашањето беше дали воопшто некоја свршила анално. А ако некоја е драшкана, бај д веј, не се рачуна. Си кажа девоојката, остајте ја на мира, луууууузееерррррр!!!
Да бе, јас имам доживеано УШЕН ОРГАЗАМ и тоа без да ме допрат долу, озбилно. :pos:

Онака, си чепкав уво и се деси...

Лууу(вид)зер! :baeh:

Allita

Слика има тон нема
Член од
7 декември 2005
Мислења
2.184
Поени од реакции
12
FortunE напиша:
Кога разговарав пред извесно време со една другарка баш за ова, таа ми потврди дека доживеала анален оргазам и дека е можно тоа. Не сакав да навлегувам во детали, но ако ме излажала - лажам и јас.
Не се сеќавам дали некаде прочитав додека ја разгледував темава, но кажал некој дали е можно без стимулација на клиторисот да се доживее анален оргазам?
:pos: чекај малку бркаш поими...анален оргазам - симулација на клиторис...знаеш сигурно кај е аналниот отвор, а кај е клиторисот...тоа верувам дека знаеш...но како замислуваш да доживааш анален со симулација на клиторис??? тоа не ми е јасно...клиторичниот оргазам го доживувааат и жените кои носат само танга гаки...можеби си приметила некогаш можеби не...аналниот е многу подруг и други работи чувствуваш во моментот, али се стимулира друго нешто у тој случај...вагиналниот се надевам дека си го осетила...ете така тешко беше тоа прашање уффф:pos:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Allita, благодарам, се најде една да потврди дека доживеала анален оргазам без драшкање на клит.
Мислам дека нема потреба понатаму да се убедувам и да објаснувам, нели Ацид. Мислам дека овојпат беше доста експлицитно напишано од Алита.
Јунак-девојка, фиљан момичка. Благодарам за потврдата.

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Allita напиша:
:pos: чекај малку бркаш поими...анален оргазам - симулација на клиторис...знаеш сигурно кај е аналниот отвор, а кај е клиторисот...тоа верувам дека знаеш...но како замислуваш да доживааш анален со симулација на клиторис??? тоа не ми е јасно...клиторичниот оргазам го дозивувааат и жените кои носат само танга гаки...можеби си приметила некогаш можеби не...аналниот е многу подруг и други работи чувствуваш во моменто, али се стимулира друго нешто у тој случај...вагиналниот се надевам дека си го осетила...ете така тешко беше тоа прашање уффф:pos:
Не сум збркала поими, целта на мојот пост беше да има ваков (или сличен) пост од некоја:wink: Сакав само да немам дилема околу тоа дали е можно да се доживее оргазам при анален секс, без да се стимулира клиторисот, иако ми е малку чудно:icon_roll
Болдираното како да е одговор на моето прашање:raz: :cuc:

Член од
14 јули 2005
Мислења
2.128
Поени од реакции
41
Јас гледам дека за скоро време, на анкетава ќе треба да додадеме друга опција :

Никако обичен секс, само анален!

Allita

Слика има тон нема
Член од
7 декември 2005
Мислења
2.184
Поени од реакции
12
spooky напиша:
Јас гледам дека за скоро време, на анкетава ќе треба да додадеме друга опција :

Никако обичен секс, само анален!
е сега некако ја забега работата:icon_lol: ...нема врска...обичниот во комбинација со аналниот понекогаш знае да е прав погодок...но не секогаш...:icon_lol:
нема потреба да се мешааат баби и жаби...тоа си е друга тема...ова е друга...:icon_lol:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Ацид, дека сиииии?? Те снема, а се јави чупа анално што оргазмирала.

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Може и те како !!! Ама како што гледам никој не ми одговорил на едно прашање. Каков е тој ”обичен” секс? Поашајќи од фактот дека аналниот секс is just a simple sex тогаш можам да заклучам дека во ништо не е посебен нели? :raz:

Allita

Слика има тон нема
Член од
7 декември 2005
Мислења
2.184
Поени од реакции
12
Macedalien напиша:
Може и те како !!! Ама како што гледам никој не ми одговорил на едно прашање. Каков е тој ”обичен” секс? Поашајќи од фактот дека аналниот секс is just a simple sex тогаш можам да заклучам дека во ништо не е посебен нели? :raz:
'

e pa sega za toj shto e tabu e somethig special...na obicen misllime koga e vaginalen inaku...barem jas taka mislam...:icon_lol:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Seks e seks, sega, Allita ubavo rece, pod obicen se smeta vaginalniot, osobeno sto analniot, a za nekoi i oralniot (true wannabe puritans) e taboo!

Allita напиша:
:pos: чекај малку бркаш поими...анален оргазам - симулација на клиторис...знаеш сигурно кај е аналниот отвор, а кај е клиторисот...тоа верувам дека знаеш...но како замислуваш да доживааш анален со симулација на клиторис??? тоа не ми е јасно...клиторичниот оргазам го доживувааат и жените кои носат само танга гаки...можеби си приметила некогаш можеби не...аналниот е многу подруг и други работи чувствуваш во моментот, али се стимулира друго нешто у тој случај...вагиналниот се надевам дека си го осетила...ете така тешко беше тоа прашање уффф:pos:
Gledas deka sum vo parvo, nikade ne spomenuva deka ne e cisto analen orgazam. Bas naprotiv, veli deka e cisto analen orgzam, e stimuliraat nervite vlaknena na anusot, ottamu orgazmot, kako sto pri vaginalniot se stimulira klitorisot i nervite tamueka. Ne se vadi ti rekov :pos: bolje ne potsekaj :pos: :pos: !
Oti ke ja iporovcirame, pa ke ni kaze navistina koi se nervni zavretoci i e stimulirale, pa togas navistina ke mora da sdi ja dades kladbata. barem na eden den. Ova kolku da ti olesnam. Oti, vreuvaj, navistina ima analen orgzam bez nikakva ruga stimulacija osven penis u anus.

Kajgana Shop

На врв Bottom