Александар Вучиќ - најголемиот диктатор на Балканот по падот на комунизмот?

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.906
Поени од реакции
17.807
Вучко ми е тип на политичар, кој не се занимава со омраза, а ни со љубов и све што кажуе и прави му е у контекст на политички поени, личен PR и сл.
Како бе нема омраза хахахах, па да има можност ке го убие секој што не е истомисленик. Последно нешто е убиството на Оливер Ивановиќ, хушкаше против човекот и на крај се случи тоа што се случи. Против Амфилохије преку медиумите јадеше гомна, за на крај да му отиде да погребот. Исто така мал милион пат од опозицијата луѓето и новинарите, па дури и сопствениот народ го има навредувано. За поените и ПР се слагам потполно, во право е да го испуши на секого само да има добар публицитет и да биде сакан како Ким Јонх Ун во Северна Кореја.

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
Вучко ми е тип на политичар, кој не се занимава со омраза, а ни со љубов и све што кажуе и прави му е у контекст на политички поени, личен PR и сл.
Еееее ова е добро? Па коа праи чоек беља, барем со намера да е.
Инаку, побарај стари снимки од негови настапи во собрание, па да видиш што е омраза.
После он ја сконта популистичката лекција, а тие хардкор националистите си ги пушта да зборат што мислат (и тој што мисли).
Мислам дека неговата фотеља е највруќата на цел Балкан. Све друго е веќе купено од западот, а Србија има голема количина проруско гласачко тело и Русија уште сака да ја задржи како некоја база.....за разлика на пример од татарленд или ѓупциве на југ што се скроз испрани мозоци и се дефакто запад и тоа фашистички запад.
Е сеа овој муља и со Кина, зема огромни кредити од нив за автопатине...влезен е у тој наполеон синдром, има изгубено тло под нозе, а Србите ќе си плаќаат после 100 генерации.
Јас имам многу контакти со луѓе од Србија, што преку работа, спорт, пријатели, роднини...исселување на големо е. Никој не бега од убаво. Ќе ја стигнат Бугарија у тој поглед многу брзо.

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Не се замараат Србите со нас и омраза околу нас, а посебно не за спортски успеси, од причина што се милијарди километри пред нас. Не дека не би да чачкаат тука, но среќа за нас си имаат подоста непријатели од 90-тите и порано, така што благонаклони се како народ кон нас. Е сега дека Вучко тресеше зелени и се пикаше тука за 27-ми април си стои, а исто си стои дека Вулин и Дачич не' вреѓаа. Но воглавно тоа беше(и заврши за брзо) за нивна геополитика, т.е. навиваа и помагаа за Груки и екипата. Откако се заврши тоа и ги искараа од запад се вратија во нормала работите.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.906
Поени од реакции
17.807
Да се надополнам на горниот пост. Исто така има забрането представи, концерти, изложби и промоција на книги и многу слични културни манифестации на луѓето кои некогаш кажале нешто лошо против него. Да не зборам што некои клубови и некои тренери настрадаа поради него само затоа што го критикувале и што ја потенцирале неговата клупска пристрасност.
Автоматски споено мислење:

Не се замараат Србите со нас и омраза околу нас. Не дека не би, но среќа за нас си имаат подоста непријатели од 90-тите и порано, така што благонаклони се како народ кон нас. Е сега дека Вучко тресеше зелени и се пикаше тука за 27-ми април си стои, а исто си стои дека Вулин и Дачич не' вреѓаа. Но воглавно тоа беше и заврши за нивна геополитика, т.е. навиваа и помагаа за Груки и екипата. Откако се заврши тоа и ги искараа од запад е се вратија во нормала работите.
90% Србите не сакаат, кога се деси она на 9 мај, бидејќи живеам во Куманово многу од нив што ги знам ми се јавуваа. Поготово да не збориме што имаме еден ист непријател, за она другиот дел се сложувам, ама и понатаму не се мириса толку со муртинскиов копиљ.

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Да се надополнам на горниот пост. Исто така има забрането представи, концерти, изложби и промоција на книги и многу слични културни манифестации на луѓето кои некогаш кажале нешто лошо против него. Да не зборам што некои клубови и некои тренери настрадаа поради него само затоа што го критикувале и што ја потенцирале неговата клупска пристрасност.

90% Србите не сакаат, кога се деси она на 9 мај, бидејќи живеам во Куманово многу од нив што ги знам ми се јавуваа. Поготово да не збориме што имаме еден ист непријател, за она другиот дел се сложувам, ама и понатаму не се мириса толку со муртинскиов копиљ.
Па нормално дека не се мириса со Муртињо, со оглед на тоа дека постојано ја помага другата екипа.

Еве го и ни честитал нешто уз муабет од 13:30 на видеото.

Последно уредено:

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.906
Поени од реакции
17.807
Vidi go sasha samo go pluka 4ovekov, namesto ednash da go pofali-. Glejte kakvo samo srce ima!!!111!!11!

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Ма да му ебам ја се на него по список бе. Кога беше кај шешељ најавуваше убиства на хрвати, албанци, црногорци, муслимани, талибани, марсовци. Македонија му беше Јужна Србија у Големата Србија. Сега ми глуми тука Ганди, марш ѓубре едно знам каков лицемер си, немој да си ја спомнал Македонија повеќе пичка ти мајчина.
ок, сга кд му кажа више нема да гу спомнуе :facepalm:

Вучиќ е најлошото нешто што и се десило на Србија, после Милошевиќ. Али ти Саша претерујеш.
не га сфаќај за озбиљно, дечко мисли дека партизан му е уништен од Вучиќа и од тамо е тај омраза, нема благе везе што збори на форум... па ке кажу немој да ме сфатиш дека мислу нешто позитивно за вучиќа, али дечко погоре тресе глупости на велико без грам основаност.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.906
Поени од реакции
17.807
Топло ви ја препорачувам колумнава да ја прочитате. За жал многу луѓе се сложуваат дека дел во неа е вистина.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.906
Поени од реакции
17.807
Не е веќе диктатор, ама за некој месец пак ќе биде и после пак нема да е некој период.

Така делува репресијата, на бранови.
Kaко нема да биде пак некој период?

Kajgana Shop

На врв Bottom