Албанците дискриминирани ја напуштаат Македонија

Статус
Затворена за нови мислења.

Eisenhorn

Lord Inquisitor
Член од
6 мај 2009
Мислења
4.072
Поени од реакции
9.341
се поголемата стапка на платени даноци и сметки...:vozbud:
Среќа што другите земји на светот не дискриминираат вака. Во Брисел или Берлин ако не сакаш не мора да плаќаш даноци и струја.

Ептен ако сакаш само тогаш плаќаш. Не дај боже да те исклучат од струја во ЕУ ако не си платил 10 години, тоа само во земјите каде се дискриминира.

J

Johnny Stulic

Гостин
Сиромав човек - жив ѓавол рекле некој попаметни и почитани од нас, за да побараш азил во некоја држава се знае која е процедурата па рамковните браќа си бараат дупки во законот, и не се секирајте за нашиот имиџ како држава и онака никој не не есапи како нормална држава.

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Jas ja najdov ovaa izjava na belgiskiot oficijale predstavnik:

- Можеби е прерано да изведуваме дефинитивни заклучоци, па затоа ќе почекаме уште малку за да видиме дали овој драстичен пораст ќе се потврди. Повеќе од јасно е дека овие бројки се одраз на социоекономската состојба, но веруваме дека сето тоа е поврзано и со ослободувањето од визниот режим - вели за „Дневник“ Дирк ван ден Булк, генерален комесар за бегалци и апатриди во Белгија......

- Не може да се рече дека во Македонија постои политички прогон. Најчестите причини зошто овие луѓе бараат азил се социоекономската ситуација, одмазда и дискриминација - вели Ван ден Булк. Тој претпоставува дека сликата е слична и во другите европски земји, но засега податоците се' уште не се централизирани.

celiot tekst:http://www.dnevnik.com.mk/default.asp?ItemID=7EBB16B6EF55E342AD00940384005EDA
Ako ne ti e teshko da go dadesh izvorot na citatot koj go naveduvash.
Цитатот ми беше дел од отварачот на темата и неговиот увод. Пропустот е кај него, тој треба да го наведе изворот. Јас само реплицирав врз основа на неговиот увод на темата.

Македонцки

мадрфакр
Член од
23 ноември 2007
Мислења
4.281
Поени од реакции
634
Доволно кажуваат твоите постови и слики за Албанците што ги постираш која е причината зошто бараат азил :pusk:

со цело почитување но јас суративе на сликите не ги фотошопирав, се е заслуга на ваш мама и тато и вујче или како и да се размножавате мегу себе....

освен господинот чиј идни 4 сина сепак ке емигрираат:vozbud: миграција има и ке има, и дефакто ке биде 10 према 1 сооднос Албанци Македонци, показател нека ти биде Албанија или Косово или паниочната изјава на Ахмети синока
Иселени неколку илјади граѓани. Ахмети: Некој ги лаже Албанците во Македонија дека во Европа е рај:toe:

ке образложам подоцна

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Море ќе се вратам и ќе те купам со пари. Брачед ми ги рини по улици, така и јас ќе ги ринам, и ти док онанираш на Александар и на Филип по плоштади, јас ќе го надрнкам мојот огромен (тогаш веќе) фалус, и ќе го нанижам твоето за мрсно битисано шупченце.
Aдмин ме вреѓа ајде бан.Пошто не сакам на твое ниво да паѓам ќе се тргнам.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441
Aдмин ме вреѓа ајде бан.Пошто не сакам на твое ниво да паѓам ќе се тргнам.
Баниран 7 дена, нека олади малку. Си знае дека згреши уште пред да добие бан.

Темава иде под клуч.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom