Албанците дискриминирани ја напуштаат Македонија

Статус
Затворена за нови мислења.

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
Среќен пат па да не се вратите.
Море ќе се вратам и ќе те купам со пари. Брачед ми ги рини по улици, така и јас ќе ги ринам, и ти док онанираш на Александар и на Филип по плоштади, јас ќе го надрнкам мојот огромен (тогаш веќе) фалус, и ќе го нанижам твоето за мрсно битисано шупченце.

Член од
13 јули 2009
Мислења
902
Поени од реакции
123

.

иако за ваквиот тренд се збореше и прогнозираше никој не очекуваше ваква нагла миграција на нашите сограгани Албанци. што ли ке правиме сами ако сите ни отидат?
Доволно кажуваат твоите постови и слики за Албанците што ги постираш која е причината зошто бараат азил :pusk:

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.963
Поени од реакции
83.288
Доволно кажуваат твоите постови и слики за Албанците што ги постираш која е причината зошто бараат азил :pusk:
Е која е причината? Оти Македонците ги мразат и угнетуваат?
На друг тоа ти кажи му го. На Фуере, ОБСЕ и т.н.

А бре бизнис си праи некој на неуки луѓе!
Идат таму по селата* им зборат мед и млеко дека ги чека, само парите да им ги земат. Што не идат масовно од Чаир да ги видам? Нив не можат да ги работат, како малезорине по селата.
Него, срам да им е. Не е прв пат во државава некој на сметка сиромашните ќар у џеб да става.

Еве врховниот командант што вика:

“Во однос на бранот на македонски државјани од албанско потекло кои заминуваат во земјите на ЕУ со намера да добијат статус на азиланти, лидерот на ДУИ со апел до граѓаните да не паѓаат под влијание на лица шпекуланти кои профитираат од оваа состојба ветувајќи им подобар живот.

- Овие лица кои им ветуваат рај на граѓаните во Белгија ги мамат бидејќи штом пристигнат тие таму ќе бидат сместени во логори и супстандарди услови. Македонија ја доби визната либерализација и резултат на тоа е дека граѓаните не можат да добијат азил во земјите од ЕУ, рече Ахмети.“

http://www.sitel.com.mk/dnevnik/makedonija/ahmeti-ploshtadot-vo-skopje-ke-go-otslikuva-multietnichkiot-karakter-na-drzavata

*Шипковица, Мипковица,Битола и други

Член од
13 јули 2009
Мислења
902
Поени од реакции
123
Evil Betty
Не беше за тебе постот Евил , на разумни луге не постирам такви постови .

Инаку Ахмети полека и полека , ден по ден , не ги преставува албанците .

?

..........

Гостин
Среќен пат во неповрат, се надевам ќе си најдат подобра и посветла иднина, и ќе живеат среќно век и векови, само подалеку од Македонија.
Очигледно дека не се сложуваат баш најдобро со нас, и покрај тоа што имаат права невидени никаде во светот.
Колку и човек да се обидува да биде рамнодушен, и да се труди за соживот за взаемно културно верско, национално тн, разбирање, сепак срце није камен, невозможни се, и морето да е мастило а небото хартија, нема да може да се опише целата гомнарија.

Член од
12 јануари 2010
Мислења
87
Поени од реакции
23
Среќен пат ако сакате и на месечина одете само не се враќајте ваму.Од вас аир не видовме на сето добро што ви го направивме вие 3 пати полошо ни вративте па сега ако сакате одете упм

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
Ма сите сме комедии, бе.. Комедијанти де.:kesa:

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
Среќен пат во неповрат, се надевам ќе си најдат подобра и посветла иднина, и ќе живеат среќно век и векови, само подалеку од Македонија.
Очигледно дека не се сложуваат баш најдобро со нас, и покрај тоа што имаат права невидени никаде во светот.
Колку и човек да се обидува да биде рамнодушен, и да се труди за соживот за взаемно културно верско, национално тн, разбирање, сепак срце није камен, невозможни се, и морето да е мастило а небото хартија, нема да може да се опише целата гомнарија.
Не бе кое бегање, сега мислиме поинаку, да одиме, да спечалиме некој динар, со дрога, проституција, и секаков вид на криминал, и додека вие тука дркате на антиката, ние да ве "фатиме" финансиски, и после место Грците, ние да ве влечеме за нос, кај шо сакаме и како сакаме.

Од нас дерман се нема!

Среќен пат ако сакате и на месечина одете само не се враќајте ваму.Од вас аир не видовме на сето добро што ви го направивме вие 3 пати полошо ни вративте па сега ако сакате одете упм
Абе тебе да ти се дај шанса, ти прв ќе му ја летниш, не Бугар, Марсоец ќе се изјасниш, само да се спасиш од радијацијава, ама ај, дркајте на форум, оти полесно е. Во живо, ко ќе ти ја кој некој Грк со Ауди Ку 6 женската, а ти ќе немаш едно сокче да и купиш, ваквите муабети, како да ќе ти удрат по тимбата.

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
Не бе кое бегање, сега мислиме поинаку, да одиме, да спечалиме некој динар, со дрога, проституција, и секаков вид на криминал, и додека вие тука дркате на антиката, ние да ве "фатиме" финансиски, и после место Грците, ние да ве влечеме за нос, кај шо сакаме и како сакаме.

Од нас дерман се нема!
Си се заебал тоа, ако бараш политички азил има таму да им останеш на нив, а не да се враќаш кај што те угнетуваат така да среќен пат и да останете таму вечно, башка таму сум слушнал дека одма пикаат во затвор не пали кај нив изговор за дискриминација после дилање дрога. Од вас ништо цивилизирано камо среќа сите да отидете.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.963
Поени од реакции
83.288
Не се радувајте, ќе ги вратат.

Туку глејте некој бакшиш (од Урошевац, Призрен...) да не добиеме повторно.

Проблемот е што има вакви луѓе. Штом некој може да дојде и да им рече: -Дај ми ја нивата (пошто друго немаш), а ја ќе те носам у Бруксел и тамо тече мед и млеко, така утре може да дојде некој друг и исто лесно да ги убеди дека Македонците се лоши и затоа треба да им ги мавате децата со камења, да им палите имот и сл. Задутре ќе им дојде Ал-Каеда и ќе ги увери дека колку Каури ќе дигнат у воздух, толку девици ги чекаат после и така натаму. Еманципација треба.

?

..........

Гостин

Од нас дерман се нема!
Не дркам на антика, бе брат, штотуку се плеснавме со госпоџата, не сум од загрозените.:helou:
Али не си ставај на душа шо се селат албанците, ќе ти дојде и тебе денот па и ти ке одиш Белгија да си побараш подобра иднина и корка леб.
А тоа болдираното, е факт и доказ, за културата на твојот народ, криминалци, мафијаши, педофили, фанатици, терористи, муџахедини, или како шо вели чичко ми индијанци.shame on you:smir:

гладна кокошка сонила просо.

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
ќе ти дојде и тебе денот па и ти ке одиш Белгија да си побараш подобра иднина и корка леб.
Не велам не. Дури и многу би сакал да скокнам, пошо, уживам во тоа Фламанската култура, божествен сликарски осет, и генијалните разработки, 16 гласа наизменично композиција.
Неко оди финансиски да се збогати, некој поинаку.

Секој со капацитетот.

Член од
24 јуни 2008
Мислења
1.705
Поени од реакции
75
За твоја НЕСРЕЌА нема да им даваат азил!
Сега веќе нема да знаете дали да бидете посреќни ако ви дадат азил или успеете да останете некаде на запад - автоматски далеку подобар стандард од овој во Македонија ... или пак би биле посреќни да ве вратат сите овде за инает на Македонците :pos2:

Јас ви посакувам среќен пат и многу успеси во запад со песната „оди и не враќај се“. :smir:

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Мене само едно не ми е jaсно, как албанците са дискриминирани?!?!
Да не кажеме дека македонците имат право да велат дека са дискриминирани и врз нив се налага волjaта на малцинството....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom