Добро ајде ондак Кисела Вода или Припор!!sdПер...знаеш и знам дека има во Лисиче албански фамилии, и сум бил, сум видел. Изглеа си бил на работа не си приметил :smir:
Добро ајде ондак Кисела Вода или Припор!!sdПер...знаеш и знам дека има во Лисиче албански фамилии, и сум бил, сум видел. Изглеа си бил на работа не си приметил :smir:
Знам дека знаеш и дека знаеш дека знам...Ама некако...слабо се вее албанско знаме а? :smir:Пер...знаеш и знам дека има во Лисиче албански фамилии, и сум бил, сум видел. Изглеа си бил на работа не си приметил :smir:
Podednakvo zagreani za veenje albanski znaminja?Пер...знаеш и знам дека има во Лисиче албански фамилии, и сум бил, сум видел. Изглеа си бил на работа не си приметил :smir:
Nikoj nema protiv da si go veat. Vo glavno, zoshto seushte znaat do kade smeat da odat.Абе, муабетот ми е, се вее, слабо или јако...сепак се вее...what are you guys doing about it? Crying out loud?![]()
Буљаш, не лажиАбе, муабетот ми е, се вее, слабо или јако...сепак се вее...what are you guys doing about it? Crying out loud?![]()
Што ти е на тебе ебате будалата ?? Се гледа дека не си од тие калашникарите, ама пак провоцираш цела вечер. Ти представува задоволство или што е работата.Абе, муабетот ми е, се вее, слабо или јако...сепак се вее...what are you guys doing about it? Crying out loud?![]()
Nikoj nema protiv da si go veat. Vo glavno, zoshto seushte znaat do kade smeat da odat.Se drugo, za sega, e pusta zelba.
pusta zelba kako na primer albanskiot da stane vtor oficialen?Nikoj nema protiv da si go veat. Vo glavno, zoshto seushte znaat do kade smeat da odat.Se drugo, bez odluka na mnozinstvoto, e pusta zelba.
А твоите се лигават пред Џилованович и Леприкон sdplacaat pred ustaven i pred mandatarceto
Абе видел дека на шлемот на Кастриот(на оригиналот) има инскрипција на Македонски јазик, па љут ни еШто ти е на тебе ебате будалата ?? Се гледа дека не си од тие калашникарите, ама пак провоцираш цела вечер. Ти представува задоволство или што е работата.
Не, не е задоволство, веруј. Задоволство би ми било сите подеднакво на купче, и огин на сред плоштад. И после да си живеам сам на раат. Али пуста желба. Иначе не провоцирам бе, прости си прашувам, си дискутирам. Нит па лажам. Некој си се наоѓа во темата. Тоа друг проблем е.Што ти е на тебе ебате будалата ?? Се гледа дека не си од тие калашникарите, ама пак провоцираш цела вечер. Ти представува задоволство или што е работата.