Албанско знаме пред Влада и на граница?

Статус
Затворена за нови мислења.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.000
Поени од реакции
51.182
Пер...знаеш и знам дека има во Лисиче албански фамилии, и сум бил, сум видел. Изглеа си бил на работа не си приметил :smir:
Добро ајде ондак Кисела Вода или Припор!!sd

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Пер...знаеш и знам дека има во Лисиче албански фамилии, и сум бил, сум видел. Изглеа си бил на работа не си приметил :smir:
Знам дека знаеш и дека знаеш дека знам...Ама некако...слабо се вее албанско знаме а? :smir:

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Абе, муабетот ми е, се вее, слабо или јако...сепак се вее...what are you guys doing about it? Crying out loud? :)

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.583
Поени од реакции
89
Абе, муабетот ми е, се вее, слабо или јако...сепак се вее...what are you guys doing about it? Crying out loud? :)
Што ти е на тебе ебате будалата ?? Се гледа дека не си од тие калашникарите, ама пак провоцираш цела вечер. Ти представува задоволство или што е работата.

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Nikoj nema protiv da si go veat. Vo glavno, zoshto seushte znaat do kade smeat da odat.:toe: Se drugo, za sega, e pusta zelba.

Чекај чекај малце...Нема против? Чуму ондак јадење бурек на целава тема? Чим нема против, нек се вее ...голем ташак...во општина, по куќи, пред влада, по граници...исто е :)

Член од
7 ноември 2007
Мислења
994
Поени од реакции
9
Nikoj nema protiv da si go veat. Vo glavno, zoshto seushte znaat do kade smeat da odat.:toe: Se drugo, bez odluka na mnozinstvoto, e pusta zelba.
pusta zelba kako na primer albanskiot da stane vtor oficialen?
do 15 februari toa prashanje veke nema da bide samo pusta zelba tuku glavobolka na nekoj kako ke se opravda

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
Eve od mene imate dozvola da si go veete na vc solja za vreme na vrsenje golema nuzda . Dogovoreno?

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Што ти е на тебе ебате будалата ?? Се гледа дека не си од тие калашникарите, ама пак провоцираш цела вечер. Ти представува задоволство или што е работата.
Абе видел дека на шлемот на Кастриот(на оригиналот) има инскрипција на Македонски јазик, па љут ни е :)

rymz, друже, знамето...лисиче...како беше поточно? :)

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Не, не е задоволство, веруј. Задоволство би ми било сите подеднакво на купче, и огин на сред плоштад. И после да си живеам сам на раат. Али пуста желба. Иначе не провоцирам бе, прости си прашувам, си дискутирам. Нит па лажам. Некој си се наоѓа во темата. Тоа друг проблем е.

Ќе се вее, или не? Ќе се превземе нешто или не? Тоа е најбитното. Тоа секој го избегнува. Како што знам, веќе се вее...а за другото...видечемо.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom