Албанско знаме пред Влада и на граница?

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 април 2006
Мислења
972
Поени од реакции
11
Чекај чекај малце...Нема против? Чуму ондак јадење бурек на целава тема? Чим нема против, нек се вее ...голем ташак...во општина, по куќи, пред влада, по граници...исто е :)
Go spomenav znachenjeto na granicite. Primetiv go vladeesh makedonskiot podobro od tvoite prijatelchinja na forumov, pa preprochitaj mi go postot. :toe:

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Tikvocka nemash pari bre cela drzava da se sobrete samo Tetovo ne moze ja kupite toa e rabotata.A ti ke go prodavash i te kako samo jas koga ke sakam a ne ti ako ne za malku onda za mnogo no ke prodavash taka vi e najdobro Sat tarlla sik gjyt velat starive taka v e sistemot vam na odmor da ojte kafe na shirok sokak da pijte i celo vreme da se hranite so buxhetski pari
Види ... коа би станало збор за вас да ве бркаме веруј сите куќите би продале само да ве избркаат па ако треба после на улица да живат... такви ѓубриња као вас никому не требаат... све све.. само незнам кај ќе ве примат .. само уште ние тука ве мазиме и пазиме... али не се секирајте: ОД КОЛ НА КОЛ, ТРЕТИОТ В ГАЗ
џабе толку се силите... ќе наебете еден ден.... башка како што сте подлизурковци и тужибаби.... Ништо сами немате постигнато само устите ви се огромни за жалење и тужикање.... да направевте нешто сами алал да ви е... ама незнам што се силите коа сте глупо племе

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Види ... коа би станало збор за вас да ве бркаме веруј сите куќите би продале само да ве избркаат па ако треба после на улица да живат... такви ѓубриња као вас никому не требаат... све све.. само незнам кај ќе ве примат .. само уште ние тука ве мазиме и пазиме... али не се секирајте: ОД КОЛ НА КОЛ, ТРЕТИОТ В ГАЗ
џабе толку се силите... ќе наебете еден ден.... башка како што сте подлизурковци и тужибаби.... Ништо сами немате постигнато само устите ви се огромни за жалење и тужикање.... да направевте нешто сами алал да ви е... ама незнам што се силите коа сте глупо племе

Тикво мури...немој мури така со глупо племе, не паѓај на мое ниво, глуп сум, ќе те победам со искуство. Сеј мирна ти реков. Како така немаме постигнато ништо? Пред куќа знаме туѓо се вее, алоо. Ти наместо да искочиш да го запалиш, тука на форум плачеш. После немаме постигнато ништо. Усти ни биле огромни. Сеј мирна, срамота така, убаво чупе така да зборува.

Витезу...граници не прочитав во твојот пост, извини ако си имал на ум. Како што си пишува, така си го толкував. Што уствари сакал да каже авторот...

Член од
7 ноември 2007
Мислења
994
Поени од реакции
9
glupo pleme hehe nekade bide taka iako avtomaticki vie ispagjate po glupo pleme bidejki celo vreme ve nadmudruvame vo sekoi segmenti pa bile i politicki a bogami i ekonomicki.No Tikvi4ko gledaj mila moja ne znam shto imash no znam deka nacizmot shto go imash ti vrije vo srce no zaradi okolnostite qutish i samo pcujesh shto pokazuva deka sme ve pominale i na kulturen aspekt

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.000
Поени од реакции
51.179
glupo pleme hehe nekade bide taka iako avtomaticki vie ispagjate po glupo pleme bidejki celo vreme ve nadmudruvame vo sekoi segmenti pa bile i politicki a bogami i ekonomicki.No Tikvi4ko gledaj mila moja ne znam shto imash no znam deka nacizmot shto go imash ti vrije vo srce no zaradi okolnostite qutish i samo pcujesh shto pokazuva deka sme ve pominale i na kulturen aspekt[/quote]

Што подразбираш под култура ти мајсторе да видиме што си надминал :bilokojzbot::bilokojzbot:

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Pamet da dadam, ne mozam.
Така е, се сложувам. Иако имам повторено во некој пост претходно, ќе се повторам. Мнозинството (како што знаеш) без да изгласа таков закон, тоа е пуста желба. Е сега...

Доколку тоа мнозинство, изгласа таков закон, кој е крив? :) Ме сфаќаш, нели?

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
Moram da go citiram eden Slovenik granicar koga idev nakaj Avstrija so avtobus (normalno avtobusot bese pun so Albinosi, koisto idea ili na Gastarbeiting ili vo poseta ne 7,8 bratcinja ) i da Carinikov im vika , Sram vas bilo , gadjate ljudi prackama ( demek so pracki i kamenja) i kad najebete placete ko neke pizde po CNNA i BBCA , cel svet veke ve ima procitano. Inace ja neam nisto protiv site Albanci , naprotiv imam i prijateli Albanci i Albanki prijatelki , imam protiv tie sto cel zivot nesto ke im fali a nikako da svatat deka im fali KOEFICIENT NA INTELENCIJA

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.583
Поени од реакции
89
glupo pleme hehe nekade bide taka iako avtomaticki vie ispagjate po glupo pleme bidejki celo vreme ve nadmudruvame vo sekoi segmenti pa bile i politicki a bogami i ekonomicki.No Tikvi4ko gledaj mila moja ne znam shto imash no znam deka nacizmot shto go imash ti vrije vo srce no zaradi okolnostite qutish i samo pcujesh shto pokazuva deka sme ve pominale i na kulturen aspekt
Кого си надмудрил ти бе ?? уште си заглавен во крвни освети и ќе ми збориш за култура. А економски да не надмудривте. Албанските поединци испаднаа поголеми дилери и макроа и убијци од македонските, српските и грчите. А богами од тој бизнис се прават бајаги пари.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Ехааааа,секоја тема вака завршува...Албанците криви...
Зошто па ние криви,коа вие македонците дозволувате да си играме со вас?
Сакаме албански на парламент,оп си добивме.
Сакаме знамиња по општините,оп и тоа.
Сега сакаме на граница,и ова ако го ’’добиеме’’,тогаш јас не знам што ку* плачете на форум,да не спречевте за нешто ај,сваќам,ама вака се досега сме добиле...и колата го добивме (мала шала).
Побарајте и вие македонско знаме Албанија :):):):) ке видите како ке поминете,ааа заборавив вие не сте племе,ние сме :).

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Moram da go citiram eden Slovenik granicar koga idev nakaj Avstrija so avtobus (normalno avtobusot bese pun so Albinosi, koisto idea ili na Gastarbeiting ili vo poseta ne 7,8 bratcinja ) i da Carinikov im vika , Sram vas bilo , gadjate ljudi prackama ( demek so pracki i kamenja) i kad najebete placete ko neke pizde po CNNA i BBCA , cel svet veke ve ima procitano. Inace ja neam nisto protiv site Albanci , naprotiv imam i prijateli Albanci i Albanki prijatelki , imam protiv tie sto cel zivot nesto ke im fali a nikako da svatat deka im fali KOEFICIENT NA INTELENCIJA
Друже, уште да го сфатеше наравоучението на самоиот твој пост, убаво ќе беше....

Плачеме, пиздиме...јебеш га, пали...успева!! Шо да праиме сеа? Сите не прочитале више...а чудно, македонците не...

Член од
7 ноември 2007
Мислења
994
Поени од реакции
9
glupo pleme hehe nekade bide taka iako avtomaticki vie ispagjate po glupo pleme bidejki celo vreme ve nadmudruvame vo sekoi segmenti pa bile i politicki a bogami i ekonomicki.No Tikvi4ko gledaj mila moja ne znam shto imash no znam deka nacizmot shto go imash ti vrije vo srce no zaradi okolnostite qutish i samo pcujesh shto pokazuva deka sme ve pominale i na kulturen aspekt[/quote]

Што подразбираш под култура ти мајсторе да видиме што си надминал :bilokojzbot::bilokojzbot:
ne sum majstor a ni moler :pos2::pos2:

nejziniot post bese samo eden vid gnev kon nemoznosta da bide domakin vo svoja kuka no beshe formulirana vrz baza na pcuenje i na obezvrednuvanje na albancite shto ne e kulturen nacin za iskazhuvanje na svoite misli iako i ona znae deka tie misli vredat do nejziniot kuken prag koj ako slucajno e vo nekoe atraktivno mesto vo nekoj grad vo Zapadna ili vo Skopje naskoro ke se prodade na nekoj bogat albanec

Член од
6 април 2006
Мислења
972
Поени од реакции
11
Така е, се сложувам. Иако имам повторено во некој пост претходно, ќе се повторам. Мнозинството (како што знаеш) без да изгласа таков закон, тоа е пуста желба. Е сега...

Доколку тоа мнозинство, изгласа таков закон, кој е крив? :) Ме сфаќаш, нели?
Sekako. Za zal. :smir:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.000
Поени од реакции
51.179
ne sum majstor a ni moler :pos2::pos2:

nejziniot post bese samo eden vid gnev kon nemoznosta da bide domakin vo svoja kuka no beshe formulirana vrz baza na pcuenje i na obezvrednuvanje na albancite shto ne e kulturen nacin za iskazhuvanje na svoite misli iako i ona znae deka tie misli vredat do nejziniot kuken prag koj ako slucajno e vo nekoe atraktivno mesto vo nekoj grad vo Zapadna ili vo Skopje naskoro ke se prodade na nekoj bogat albanec
си мајстор на свој начин си sd
дај бе ајде сега не врти ајде кажи што е за тебе култура и како сте не надминале културно те молам :bilokojzbot:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Темава забега в крај. Смешно ми е само што мислите дека ќе решите нешто со вреѓање на форумов!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom