Албанија - место за одмор

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.486
Поени од реакции
10.387
Смештајот е ефтин, 280 евра за 7 вечери. И тоа убав смештај со паркинг и до центар.

Храната ништо посебно ама се јаде, малце повисоки цени од Македонија.

Плажите преградени. Излез и влез само од патот. Водата исто како во Паралија, Грција.

Супер е ако си од Узбекистан и немаш излезено од таму.
Позитивно за тебе е што не си добил стомачен вирус.
Цела Албанија ја знам и на сите можни места црева вадев...

Член од
5 март 2018
Мислења
17.294
Поени од реакции
19.760
Позитивно за тебе е што не си добил стомачен вирус.
Цела Албанија ја знам и на сите можни места црева вадев...
И јас исто
Автоматски споено мислење:

Смештајот е ефтин, 280 евра за 7 вечери. И тоа убав смештај со паркинг и до центар.

Храната ништо посебно ама се јаде, малце повисоки цени од Македонија.

Плажите преградени. Излез и влез само од патот. Водата исто како во Паралија, Грција.

Супер е ако си од Узбекистан и немаш излезено од таму.
280 евра цел апартман или ?
Инаку за плажи мене Саранда ми се допадна повеќе, имаше во близина на градот приватна плажа, ама ситни камчиња, водата чиста.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.476
Поени од реакции
24.223
Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.237
Поени од реакции
959
Инаку за плажи мене Саранда ми се допадна повеќе, имаше во близина на градот приватна плажа, ама ситни камчиња, водата чиста.
Се согласувам. Саранда е поубава, има убави плажи а и за навечер каде да се излезе.
Буквално може секој ден на различна плажа да се оди. Ксамил сум бил само на еден ден и убава беше плажата, начекавме и бесплатни лежалки ама тоа беше во далечната 2018 :pos:

Член од
7 јануари 2015
Мислења
963
Поени од реакции
634
Градската плажа во Саранда ја приватизираа или не

Sent from my phone using Tapatalk

Член од
29 август 2008
Мислења
5.940
Поени од реакции
4.441
Drugari nekoj od ovaaa 23ta, da spodeli himare kako e.? Sum vo plan naredna nedela od valona odnosno od orikum do saranda po 2dena 4do5 lokacii ....?
So namera sum da zatvoram cel krug, preku albanija da odam si idam na grcija-janina pa Prilep

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.316
Поени од реакции
15.484
Drugari nekoj od ovaaa 23ta, da spodeli himare kako e.? Sum vo plan naredna nedela od valona odnosno od orikum do saranda po 2dena 4do5 lokacii ....?
So namera sum da zatvoram cel krug, preku albanija da odam si idam na grcija-janina pa Prilep
Јас сакав да одам, но од неколку извори ми се потврди истата приказна-премногу е скапо таму, дури поскапо и од некои грчки познати места

Член од
29 август 2008
Мислења
5.940
Поени од реакции
4.441
Јас сакав да одам, но од неколку извори ми се потврди истата приказна-премногу е скапо таму, дури поскапо и од некои грчки познати места
Ok,neka si e skapo ne mislam da plajkam kako za krv, ovaa godina sekade site vikaat deka e +30% od lani...ama grcija samo tranzit 24/48h mozam da pominam, ne mozam grcija 5/7dena da sedam ...

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.774
Поени од реакции
8.037
Апдејт, денеска две чинии за јадење (порцелански) фрлени успешно во морето од страна на две урелчиња.

Welcome to Albania.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
sto se macis? teraj nekade kade ke ti e ok pa makar i ohrid
Па мислел дека ќе му биде океј пошто ги утепаа од фалење тие Ксамил и Саранда ко да се карибите ебате. У последниве 2 лета тешки катастрофи читам за Албанија, од драстично покачени цени на све, до узурпирање на државни плажи односно недозволување да си поставиш свој чадор и лежалка, тешки опинци и некултура, гужва и пренатрупаност. Видоа малце урда на курот и одма тргнаа бачило да отвараат. Не за џабе се затуцани и пред 10 години им текна дека имаат 2 мориња па го активираа туризмот, али ете, глупо љољо и ќе потоне за брзо.

Лани у Парга беше ликов, сеа овде, не можам да замислам у каков шок се наоѓа моментално. Греота е да му се смееме на маката ама врие.

Гори брате, дојди си дома и детално напиши ни ја одисејава, да се насмееме ко луѓе. :D

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.807
Поени од реакции
25.267
Па мислел дека ќе му биде океј пошто ги утепаа од фалење тие Ксамил и Саранда ко да се карибите ебате. У последниве 2 лета тешки катастрофи читам за Албанија, од драстично покачени цени на све, до узурпирање на државни плажи односно недозволување да си поставиш свој чадор и лежалка, тешки опинци и некултура, гужва и пренатрупаност. Видоа малце урда на курот и одма тргнаа бачило да отвараат. Не за џабе се затуцани и пред 10 години им текна дека имаат 2 мориња па го активираа туризмот, али ете, глупо љољо и ќе потоне за брзо.

Лани у Парга беше ликов, сеа овде, не можам да замислам у каков шок се наоѓа моментално. Греота е да му се смееме на маката ама врие.

Гори брате, дојди си дома и детално напиши ни ја одисејава, да се насмееме ко луѓе. :D
abe sve toa vo red ama jas ne razbiram zosto so sila se maci? eve ne ide... prezali gi tie 200-300e ili kolku i da se i teraj na drugo mesto. si go gubi vremeto, mizerno si pominuva neka tera na drugo mesto...

Kajgana Shop

На врв Bottom