Е да ама финтана е шо не се испод 20евра хотелскиот смештај...а инаку работата е шо сакаме со девојка ми сами да си идеме...значи треба да бараме за 2ца смештај ама никој од форумов нејќе да каже како се цените подетално :smir:Јас колку што знам за четворица се наоѓа апартман за 20/25 евра.Тоа од човек му доаѓа по 5/7 евра.
И подобро ти е хотелски да одиш,цените не се скапи,а ќе бидеш како крал
Го копирав постов и овде, се надевам оти некој ќе даде информации.>>RaZoR<< напиша:За 5-6 дена одам за Саранда и од огромна корист ќе ми бидат било какви информации поврзани со цени, смештај... што побрзо, тоа подобро.
Ме интересира каде поконкретно да барам смештај (бидејќи не одам преку агенција), дали во градот, понастрана некаде (гледав на Google Earth слики со прекрасни плажи), колку се движат цените за наем на тро или четворокреветен апартман, колку се цените на храна, пијалоци, кафе...
Патиштата какви се, дали се добри? Планирам да одам преку Грција, значи, преку Битола (на Меџитлија), по Виа Егнација и преку Јанина во Албанија...
Читам оти има многумина што веќе биле, па би требало да ги знаат овие работи.
САмо жто се врати мој братучед од таму,беше со девојката,во апартман не кој знае каков,мислам WC тераса имаа 20Е плаќаа.Ако ти е муабетот и за другите цени не биле скапи како за туристичко место на море.во апартман немора да е прва линија за тројца по можност да има клима и лежалки од апартманот ако сте биле кажете каква е песокта морето дали има ракчиња и такви морски глупости.
АлКаеда.Тоа Ксамил е АлКаеда место или у христијанското приморје?
sure.Бегај од таму
Сум бил еднаш низ тие простори, можам да кажам оти е навистина дебилно да се излежаваш на плажа со девојка ти дури некој зјапа во твојата, а не дозволува ни на грешка поглед да фрлиш во неговата, и онака пре-наоблечена девојка.Култура на векотsure.
поише сакам јетрата да си уништам сам, неголи у жолта куќа гостин да бидам.