Албанија - место за одмор

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
А значи во Саранда нема шанси да се најде смештај за 10-12 евра од човек по куќи како што имам слушнато??

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Јас колку што знам за четворица се наоѓа апартман за 20/25 евра.Тоа од човек му доаѓа по 5/7 евра.
И подобро ти е хотелски да одиш,цените не се скапи,а ќе бидеш како крал :)

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Јас колку што знам за четворица се наоѓа апартман за 20/25 евра.Тоа од човек му доаѓа по 5/7 евра.
И подобро ти е хотелски да одиш,цените не се скапи,а ќе бидеш како крал :)
Е да ама финтана е шо не се испод 20евра хотелскиот смештај...а инаку работата е шо сакаме со девојка ми сами да си идеме...значи треба да бараме за 2ца смештај ама никој од форумов нејќе да каже како се цените подетално :smir:

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
>>RaZoR<< напиша:
За 5-6 дена одам за Саранда и од огромна корист ќе ми бидат било какви информации поврзани со цени, смештај... што побрзо, тоа подобро.
Ме интересира каде поконкретно да барам смештај (бидејќи не одам преку агенција), дали во градот, понастрана некаде (гледав на Google Earth слики со прекрасни плажи), колку се движат цените за наем на тро или четворокреветен апартман, колку се цените на храна, пијалоци, кафе...
Патиштата какви се, дали се добри? Планирам да одам преку Грција, значи, преку Битола (на Меџитлија), по Виа Егнација и преку Јанина во Албанија...
Читам оти има многумина што веќе биле, па би требало да ги знаат овие работи.
Го копирав постов и овде, се надевам оти некој ќе даде информации.

П

Пепси_

Гостин
Плажите што гледав по ова сликиве се топ би шетал гол од радос..... баш интересно не би било лошо ова лето да се оде таму :vozbud:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Луѓе ако планирате да ојте Албанија од Валона на надолу.На друго место не ве фаќа ни еден ден одморот кога ќе ги видите тие што летаат над морето.Местата се изградија не викам не,супер е и Драч ама морето е катастрофа(јужна Албанија е перфектно)т.е луѓето и нивната култура поточно Косоварите.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Има ли негде во Албанија аквапарк? Каде? Каков е?

Член од
11 јули 2011
Мислења
20
Поени од реакции
2
во апартман немора да е прва линија за тројца по можност да има клима и лежалки од апартманот ако сте биле кажете каква е песокта морето дали има ракчиња и такви морски глупости.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
во апартман немора да е прва линија за тројца по можност да има клима и лежалки од апартманот ако сте биле кажете каква е песокта морето дали има ракчиња и такви морски глупости.
САмо жто се врати мој братучед од таму,беше со девојката,во апартман не кој знае каков,мислам WC тераса имаа 20Е плаќаа.Ако ти е муабетот и за другите цени не биле скапи како за туристичко место на море.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.266
Поени од реакции
84.364
Тоа Ксамил е АлКаеда место или у христијанското приморје?

V

Vollstandig

Гостин
sure.
поише сакам јетрата да си уништам сам, неголи у жолта куќа гостин да бидам.
Сум бил еднаш низ тие простори, можам да кажам оти е навистина дебилно да се излежаваш на плажа со девојка ти дури некој зјапа во твојата, а не дозволува ни на грешка поглед да фрлиш во неговата, и онака пре-наоблечена девојка.Култура на векот

Kajgana Shop

На врв Bottom