B
Викаш треба?Прегледај го приврзокот 376984
recisi 100k mislenja na temive pogore. Mene poveke mi izgleda deka treba da otvorite tema bugarizacija na zemjava nego albanizacija![]()
Bez zaebancii sea sograganinu. Znam deka sme pretrpele mnogu i ednite i drugite ama momentalno najdobri prijateli na Balkanot vi se Albancite
Нема никакви заебанции, ама не глеам како тоа ни се најдобри пријатели албанците.Bez zaebancii sea sograganinu. Znam deka sme pretrpele mnogu i ednite i drugite ama momentalno najdobri prijateli na Balkanot vi se Albancite
Pozdrav i ne planiram da odgovaram veke zatoa sto retko se mesam niz temive
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mrznjata na strana i ke gleas. Nitu Edi Rama niti Albin Kurti vi negiraat ime, ili jazik ili zname ili crkva, nit sakaat da ve kocat za EUНема никакви заебанции, ама не глеам како тоа ни се најдобри пријатели албанците.
Абе не зборам ја за Курти, Мурти. Мада ене ја Османи каква изјава дала.Mrznjata na strana i ke gleas. Nitu Edi Rama niti Albin Kurti vi negiraat ime, ili jazik ili zname ili crkva, nit sakaat da ve kocat za EU
Ne deka ke smeni nesto mojot post, i znam deka ke treba mnogu godini da projdat i mrznjata da ja snema, ama sto pobrgu sfatime deka edni bez drugi ne mozeme tolku podobro
Do togas, ke gledame vakvi temi i mislenja a vo realnost pak sabajle kolegi na rabota ili masa do masa na kafic
Од реалноста не се бега, пак утре ќе бидеме колеги и ќе седиме маса до маса ама не со овие политики кои се тераат моментално веќе со години а најмногу од 2017 па навака. Во спротивно поарно да ги снема и работните места и качифите со се маси, кров на глава никој да нема, само да се врати Македонија на патот кој што беше пред 2001 година и да го снема рамковниот договор.Mrznjata na strana i ke gleas. Nitu Edi Rama niti Albin Kurti vi negiraat ime, ili jazik ili zname ili crkva, nit sakaat da ve kocat za EU
Ne deka ke smeni nesto mojot post, i znam deka ke treba mnogu godini da projdat i mrznjata da ja snema, ama sto pobrgu sfatime deka edni bez drugi ne mozeme tolku podobro
Do togas, ke gledame vakvi temi i mislenja a vo realnost pak sabajle kolegi na rabota ili masa do masa na kafic
немаш ти никаква моќ да одлучуваш за оваОд реалноста не се бега, пак утре ќе бидеме колеги и ќе седиме маса до маса ама не со овие политики кои се тераат моментално веќе со години а најмногу од 2017 па навака. Во спротивно поарно да ги снема и работните места и качифите со се маси, кров на глава никој да нема, само да се врати Македонија на патот кој што беше пред 2001 година и да го снема рамковниот договор.
Toa e дека не ни требаат каурки-акушерки.Абе не зборам ја за Курти, Мурти. Мада ене ја Османи каква изјава дала.
Ја зборам за "домашниве" албанци кои ги иаме, ако го отвори овој линк, ќе видиш на што мислам.
Сите тие проблеми што си ги набројал дека ги имаме со соседите се од политичка природа, а со вас е од сосема друг карактер проблемот, од човечка природа, дури мислам дека некогаш со сила се правите будали дека не разбирате. Виде пред некој месец цела Британија како се дигна на нозе против вас кога видоа што значи соживот со Албанци, само од два-три собира од по неколку илјади ваши таму? Не ги примети апсолутно истите стереотипи кои ги имаме ние за вас и таму кај британски водители, политичари и обични луѓе? Денес еден од главни политички проблеми на Британија е како да ја сопре албанската имиграција во државата. Кога го слушаш сето тоа ти сериозно се прашуваш што и згрешија Еди Рама и Албин Курти на Британија и не гледаш кој е всушност проблемот што Британците го имаат со вас?Mrznjata na strana i ke gleas. Nitu Edi Rama niti Albin Kurti vi negiraat ime, ili jazik ili zname ili crkva, nit sakaat da ve kocat za EU
...а полицијата и судството веднаш реагираа...„соодветно„...