Албанизација на Балканот

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Bez zaebancii sea sograganinu. Znam deka sme pretrpele mnogu i ednite i drugite ama momentalno najdobri prijateli na Balkanot vi se Albancite

Pozdrav i ne planiram da odgovaram veke zatoa sto retko se mesam niz temive :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Нема никакви заебанции, ама не глеам како тоа ни се најдобри пријатели албанците.

B

Beck's

Гостин
Нема никакви заебанции, ама не глеам како тоа ни се најдобри пријатели албанците.
Mrznjata na strana i ke gleas. Nitu Edi Rama niti Albin Kurti vi negiraat ime, ili jazik ili zname ili crkva, nit sakaat da ve kocat za EU

Ne deka ke smeni nesto mojot post, i znam deka ke treba mnogu godini da projdat i mrznjata da ja snema, ama sto pobrgu sfatime deka edni bez drugi ne mozeme tolku podobro

Do togas, ke gledame vakvi temi i mislenja a vo realnost pak sabajle kolegi na rabota ili masa do masa na kafic

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Mrznjata na strana i ke gleas. Nitu Edi Rama niti Albin Kurti vi negiraat ime, ili jazik ili zname ili crkva, nit sakaat da ve kocat za EU

Ne deka ke smeni nesto mojot post, i znam deka ke treba mnogu godini da projdat i mrznjata da ja snema, ama sto pobrgu sfatime deka edni bez drugi ne mozeme tolku podobro

Do togas, ke gledame vakvi temi i mislenja a vo realnost pak sabajle kolegi na rabota ili masa do masa na kafic

Абе не зборам ја за Курти, Мурти. Мада ене ја Османи каква изјава дала.

Ја зборам за "домашниве" албанци кои ги иаме, ако го отвори овој линк, ќе видиш на што мислам.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.633
Поени од реакции
85.432

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.030

Од реалноста не се бега, пак утре ќе бидеме колеги и ќе седиме маса до маса ама не со овие политики кои се тераат моментално веќе со години а најмногу од 2017 па навака. Во спротивно поарно да ги снема и работните места и качифите со се маси, кров на глава никој да нема, само да се врати Македонија на патот кој што беше пред 2001 година и да го снема рамковниот договор.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.633
Поени од реакции
85.432
Од реалноста не се бега, пак утре ќе бидеме колеги и ќе седиме маса до маса ама не со овие политики кои се тераат моментално веќе со години а најмногу од 2017 па навака. Во спротивно поарно да ги снема и работните места и качифите со се маси, кров на глава никој да нема, само да се врати Македонија на патот кој што беше пред 2001 година и да го снема рамковниот договор.
немаш ти никаква моќ да одлучуваш за ова

Земјата ти ја водат странски амбасади по патот по кој си го замислиле, а во нивната визија очигледно Македонија е албанска. Зошто инаку би створиле земја во која Албанците имаат повластици кои никој никаде ги нема? Зошто инаку би барале од нас да се однародиме, да смениме, знаме, име, националност, устав и ред други бизарни ствари?

СДСМ и ВМРО, денес, не се буквално ништо, освен вработени во американска амбасада.

Мицковски изјава не дава без да го посети Кале.

Абе не зборам ја за Курти, Мурти. Мада ене ја Османи каква изјава дала.

Ја зборам за "домашниве" албанци кои ги иаме, ако го отвори овој линк, ќе видиш на што мислам.
Toa e дека не ни требаат каурки-акушерки.

Не може муслиманка да биде породувана од каурка акушерка. Харам је то. Каурките кој ги ебе, нив може било кој да ги пораѓа.

Последно уредено:
Член од
23 ноември 2011
Мислења
1.702
Поени од реакции
4.472

Сите тие проблеми што си ги набројал дека ги имаме со соседите се од политичка природа, а со вас е од сосема друг карактер проблемот, од човечка природа, дури мислам дека некогаш со сила се правите будали дека не разбирате. Виде пред некој месец цела Британија како се дигна на нозе против вас кога видоа што значи соживот со Албанци, само од два-три собира од по неколку илјади ваши таму? Не ги примети апсолутно истите стереотипи кои ги имаме ние за вас и таму кај британски водители, политичари и обични луѓе? Денес еден од главни политички проблеми на Британија е како да ја сопре албанската имиграција во државата. Кога го слушаш сето тоа ти сериозно се прашуваш што и згрешија Еди Рама и Албин Курти на Британија и не гледаш кој е всушност проблемот што Британците го имаат со вас?

Член од
14 август 2006
Мислења
45.633
Поени од реакции
85.432
Британија е цело време на страна на неразумните албански барања, како што е на пример, помилување на воени злосторства, а секако и многу други.
Британија може да се ебе со зажарено железо.

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.095
Поени од реакции
2.925
Од што им е толку добро на Албанциве секој ден се повеќе си одат од државата. Не го влечкаа Аљи Зељениот во Чаир како циркуска атракција за бадијала. Преку глава му е на Албанците од нивните политичари. По полека почнува да излегуваат нивните лајненици на виделина.

Член од
4 октомври 2019
Мислења
598
Поени од реакции
1.352
Imam eden na rabota mi doaga pacient Kosovar.... celo vreme artin kurti po 80 parti na den go slusam.... gi zamara srbite ima nekoi od Kos. Mitrovica ne razbiram jas I me boli Stojan
... vcera mi dojde Zemo Artim Kurti.. vikam kurti da mi popusis mama ti je.em I sve... jos jednos a
Si rekao imam 14 godina karate za tobom mi treba 2.6 sekunde za vrat krc....zivee ko car plaka socijalen stan 100² za 400 evra ja civa drzvata od aekoj mozen agol... sekoj den kurti kurti..... pozatucan narod nikqmade ne sum video zimi sve..... odnesi toa 3 te ili 9 te deca na bazen u park a ne kaj mene kurti kurti....pa kofa mu kazav Edna's slucajno vo Makedonija e Ali ahmeti glaven..... 3 meseca go zborese ahmeti.... koja zatupancijaa.....

Kajgana Shop

На врв Bottom