И Електрометал во Карпош, тогашБриколаж и меркур се можда вон дофат во моментов...додуше ќе видам.
Ама мислам најбоље прво во хубо да идам(ем најблиску, ем најголем)...
Велиш дека ти треба прецизно сечење. Можеби можеш сам да импровизираш некоја ваква, поедноставна алаткаИмам турпии од Електрометал до сити мол...и други додатоци
Селекцијата на пили и бонсеци беше тапа....
Бонсек е за метал, тебе за дрво ли ти треба? Во Хубо има од квалитетните пили за дрво од bahco и тоа имаше избор, со повеќе или помалку запци за побрз или пофин сек. Јас купив три јапонски пили од Амазон и тоа од Јапонија ми стигнаа за 10 дена! Цената е малку повисока од бахко, а запците се ист тип, но има јапонска со запци од двете страни (ryoba) за rip I cross cut, тука си во плус со јапонска. Јапонските, ако знаеш да сечеш (а се учи) се ептен прецизни.Не мислам дека нешто вакво се продава кај нас. Згора на тоа, само бонсек имам дома(и тоа ефтињарка)...
Некакво сечило за љупење/блинкирање кабли и жици?
Некакво сечило за љупење/блинкирање кабли и жици?
Зависи каква ти треба, можеш кај овие што прават споменици за на гробишта да прашаш, сечење мермер не е лесна работаMe интересира(ако не за мене), кај да најдам некој што сече камења? Зборам мали, како ахат и геоди и ствари...
Дали во опште има таква пила кај нас(дијамантско тркало)?
Слика вреди иљада зборои, а видео иљада сликиЗависи каква ти треба, можеш кај овие што прават споменици за на гробишта да прашаш, сечење мермер не е лесна работа