Акциони херои

Кој е најдобриот акционен херој?

• Вкупно гласачи
    57

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Според мене е Брус Ли.Ама од понудениве овде Силвестер Сталоне.Како помал обожавав да го гледам, партали правеше, ама и фаца има за тепач:)

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Vo 80-tite i 90-tite imase uste eden glumec ama igrase samo kako negativec,ako gi smetame i negativcite kako akcioni heroi togas i Bolo Yeung mozeme da go stavime vo ovaa kategorija?

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.399
Поени од реакции
25.249
На анкетава имам гласано одамна и искрено не се сеќавам сега за кого сум го дал мојот глас:).
Од овие сите понудениве најслаб ми е Том Круз.
Сталоне е ѕвер.
Ама ќејф ми беше да гледам како Стивен Сегал крши раце. :zlo:

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Силвестер Сталоне !! најдобар е !! нема конкуренција!!

leila

.o0
Член од
10 октомври 2008
Мислења
862
Поени од реакции
46
Jason Statham во Transporter и Death Race, Timothy Olyphant во Hitman, Steven Seagal во сите :), ...

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Сите имаат одлични филмови ама сепак се одлучив за Џеки Чен стварно најфаца ми е човекот:pos2:

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Шварценегер,Брус Вилис и Стивен Сигал се моите фаворити и се изедначени, не можам да се одлучам кој е најдобар, сите глумат перфектно во овој жанр, и секој со свој стил.
* Шварценегер најмногу се прослави со филмските сериали за Терминатор каде што одлично ја изигра улогата и беше апсолутно незаменлив, секоја чест за него.
* Брус Вилис е иконата на Умри Машки, мене лично ми недостасува во филмот Taken, мислам дека баш Брус е вистинскиот актер за во овој филм.
* Стивен Сигал е ѕвер, во сериалите Под Опсада беше фантастичен, плус знае некои боречки вештини што го прави уште подобар во улогата во акционите филмови.Имам слушнато дека некогаш толку брзо ги правел боречките потези што морале да ја успорат снимката :)

Член од
22 јуни 2008
Мислења
725
Поени од реакции
218
Christian Bale-Equilibrium,Batman

no vo real time Seagal e najzaeban,drugite se baletani

Kajgana Shop

На врв Bottom