Акции на СЈО (Генерална дискусија)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Јас повторно ги повикувам сите симпатизери на Гвујо на форумот да набројат три работи кои оваа власт ги направи за добробит на државата.

Три едноставни нешта. Под ова не се подразбира Гвујо му ја скрши кичмата на Заев и го вработија брат ми во администрација преку Македонски Шуми. Не ве прашувам дали Заев е криминалец а Шеќеринска грда. Ве прашувам што Гвујо направи за Македонија во овие 10 години.

Мислам дека сте способни да разликувате јавен од приватен интерес. Барем се надевам.

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Значи уште има петарди шо мислат дека Грујо и фамилијата прислушкувале.
Значи има уште петарди што мислат дека Грци, Американци, Турци или кој било друг го прислушкувал Грујо. :pos:
Кој фактор е Грујо за да биде прислушкуван од странци?

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.356
Поени од реакции
38.615
Значи има уште петарди што мислат дека Грци, Американци, Турци или кој било друг го прислушкувал Грујо. :pos:
Кој фактор е Грујо за да биде прислушкуван од странци?
Ниеден фактор ај , живејте си у илузија.[DOUBLEPOST=1476794205][/DOUBLEPOST]Самиот ваш лидер си кажа од кај се , ова ако не е доволен доказ незнам шо друго е.

https://www.youtube.com/watch?v=h6ewew_QVt8

Последно уредено:
Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Шала бе Жорж не се тревожи одма :) Фала ти за подмладувањето МИ ПРИЈА.
п.с.
ко ќе легнеш нешто со литературен да ми се јавиш : ))
Значи.. треба да го спушташ нивото, да користиш србизми, странцизми...? Да се прикажеш што понеук, понеобразован...? За да легнеш? Впрочем, јас не се трудам да барам „нешто“ да легнувам.

S

silmarillion

Гостин
Ниеден фактор ај , живејте си у илузија.[DOUBLEPOST=1476794205][/DOUBLEPOST]Самиот ваш лидер си кажа од кај се , ова ако не е доволен доказ незнам шо друго е.

А чек, Верушевски за што лежеше? Или можда, американците со целата своја шпиунска технологија, дале налог на Верушевски да ги користи апаратите на ДБК да прислушува во корист на Заев?

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Така е, тебе те налегнуваат цело време, што има ти да легнуваш нешто :kezec:

S

silmarillion

Гостин
Значи.. треба да го спушташ нивото, да користиш србизми, странцизми...? Да се прикажеш што понеук, понеобразован...? За да легнеш? Впрочем, јас не се трудам да барам „нешто“ да легнувам.
Жорж, ај што не се разбираш од политика, ај што знаеш дека 300 евра плата ти или блиските твои не сте способни да заработите освен ако не лижете кај криминалци кои ви фрлаат трошки, па и смислата за хумор не ти изртила од кога си дошол на овој свет. У реду е.

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.830
Поени од реакции
2.922
Да беше масло на Америте до сега Грујо на клоци ќе беше избркан, они се доста резервирани во однос на ситуацијава и воопшто не ги притискаат напротив го пречекуваа во САД
Имаше обиди и не успеале во тоа

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
Да де со наши пари :) Контрола многу јака што да ти кажам. Не смеат да претнат. Ги напуни со кеш од тендери, во нивни општини УЈП не смее да припари, закони не се поштуваат никакви, уште пасоши на Групчин да почнат да бараат онака лабаво. Мислам во ред е да си пристрасен и се, ама смешно делува вака од страна :)
Точно. Ниту УЈП смее да припари, ниту закони се почитуваат, ниту казни плаќаат. Ама затоа нема Албанец што се бави со бизнис, а што не го пцуе Груевски и што си нема работа со извршител и со некоја кривична пријава. Убаво е вака кога од страна ја знаеш целата, и смешно ти изгледаат работи. :)

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Жорж, ај што не се разбираш од политика, ај што знаеш дека 300 евра плата ти или блиските твои не сте способни да заработите освен ако не лижете кај криминалци кои ви фрлаат трошки, па и смислата за хумор не ти изртила од кога си дошол на овој свет. У реду е.
Ох, како простачки звучи ова „У реду е“. Да бев женска веднаш ќе легнев со тебе. Што попростачки, тоа повеќе ќе легнуваш.. турбо-фолкерки.
Фино што се трудиш да дознаеш колку заработувам. Па, повеќе од тоа колку што си напишал, и тоа прилично повеќе, и тоа со програмерски работи. Би заработувал и повеќе, но имам и семејни обврски кои не ми даваат доволно време за тоа. Ако зборуваме за заеднички заработки дома (семејството), многу е повеќе од 300 евра. Не е кој знае колку повеќе, да не мислиш дека сум некој богаташ.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Браво, како ти текна. Тебе министер ќе те правиме, многу си јак... за вакви работи.
Таков сум, тоа е вроден талент.

Остај тоа, напиј се кафенце, одмори малку, еве наскоро со новиот претседател на Уставен ќе ја исправат неправдата која ти внесува толку многу немир, ќе го укинат СЈО, ќе бидеш ли спокоен и среќен после тоа?

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.844
Поени од реакции
36.878

Оти Мијалков со тој другиот ајдук уништувале опрема за прислушкување?

S

silmarillion

Гостин
Точно. Ниту УЈП смее да припари, ниту закони се почитуваат, ниту казни плаќаат. Ама затоа нема Албанец што се бави со бизнис, а што не го пцуе Груевски и што си нема работа со извршител и со некоја кривична пријава. Убаво е вака кога од страна ја знаеш целата, и смешно ти изгледаат работи. :)
Баце, нема Македонец што се бави со бизнис а не го пцуе Груевски. Толку е. Викаш кривични фрштат а? Глеам, у Тетово не смееш цигара да запалиш у кафана, трча по тебе конобар со фискалната. Промет се пријавува на големо, УЈП неможе да се собере од наплата во западна Македонија, гази ли гази.

Последно уредено од модератор:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom