Акции на СЈО (Генерална дискусија)

Статус
Затворена за нови мислења.

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
ГРУби ги испотепа децана на Кале ама кого го боли курот, Заев е предавник, а ГРУби и Груо се херои и патриоти! Тоа е твоето размислување?
Ова на Иреал е уште еден од многуте докази дека соросоидите се најголеми манипулатори,провокатори,плачковци,уништувачи,...................... или кратко кажано сеачи на магла
Затоа и народот не ги сака
imagesде.jpg [DOUBLEPOST=1463526693][/DOUBLEPOST]
Едно кажи ми само, ама искрено. Дали ако чуеше нешто од Зајко што не би сакал да го чуеш, на снимка, сеуште ќе тврдиш дека биле сечени,лепени и шо ти знам какви разговорите?
Има аудиовидео записи од него како праќа луѓе кај вицето,бидејќи е амнестиран не може да се докаже веродостојноста и евентуално подигне обвинение

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
Nemaaaaaaa izborii, ajde gdom se vi otide vo voda

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Koj ti kaza?
Poinijacijativata na dui ustaven uste ne se proiznesol.

I pa si pijan?Sto pies koa ti steti?

Убаво шо се надеваш, али кога ќе го заплескаат сеа хојт и хајндл има да му звонат ушите како камбани на пастирот, ќе му дадат и избори и леб и питулици :pos:

Член од
20 февруари 2008
Мислења
102
Поени од реакции
29
Убаво шо се надеваш, али кога ќе го заплескаат сеа хојт и хајндл има да му звонат ушите како камбани на пастирот, ќе му дадат и избори и леб и питулици :pos:
зарем мислиш дека тие хојти и хајндли се нешто подобри од грујо или било кој друг политчар ??? тие се шутраци кој не вршеле никаква улога во нивните држави па ги пратиле да се занимаваат на село.

Член од
28 март 2006
Мислења
17.829
Поени од реакции
12.328
И 20 дена по настанот, уште ништо не се знае во јавност. Имаме ли ние експерти, знаење, технологија за вакви случаи и законска обврска на надлежни органи да ја известат јавноста?
СМРТТА НА КОСТА КРПАЧ СТАНУВА МИСТЕРИЈА КАКО СМРТТА НА НИКОЛА МЛАДЕНОВ?
Изјавите на уценуваните, Минчо Јорданов, син му и Трифун Костовски се дадени во суд ......
Текстот вришти. "наводна приватизација". Ќе испадне Бранко со марсовци ги приватизирал фирмите.

Член од
12 март 2009
Мислења
20.579
Поени од реакции
16.777
Текстот вришти. "наводна приватизација". Ќе испадне Бранко со марсовци ги приватизирал фирмите.
(...дискусијата беше кој му ги дал снимките на Божиновски во Србија )
а да те потсетам дека во Буревесник имаше до пред година -две и текст за за правникот на МПТ кој спрема Божиновски не се самоубил туку е фрлен од воз бидејќи премногу знаел за МПТ/Оилко.... арно ама Божиновски тој текст го избриша, т.е. фати страна со МПТ /Телма/сдсм, а Минчо е на тапет на зајко, за Трифун не знаев дека и тој бил уценуван од Божиновски...

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Ова на Иреал е уште еден од многуте докази дека соросоидите се најголеми манипулатори,провокатори,плачковци,уништувачи,...................... или кратко кажано сеачи на магла
Затоа и народот не ги сака
Прегледај го приврзокот 146522[DOUBLEPOST=1463526693][/DOUBLEPOST]
Има аудиовидео записи од него како праќа луѓе кај вицето,бидејќи е амнестиран не може да се докаже веродостојноста и евентуално подигне обвинение
Зборам за "бомбите", видеото за Виц'то ми е добро познато дека е сечено, лепено, монтирано...
Па и плачковци сме биле соросоидите бе! Срам да ни е!
Па незнам кој цела година плаче ради монтираните муабети на Миле ми текна, Гоца, началниче, Латекс и остала криминална багра!

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
Koj ti kaza?
Poinijacijativata na dui ustaven uste ne se proiznesol.

I pa si pijan?Sto pies koa ti steti?
Човеку, од тебе сум поинформиран 1319 пати како и од мн други овде. Чекај денеска да се пласира веста, ако веќе се нема. И трајно исчезни од форум ако си човек од збор.

Последно уредено:
D

Darko_ufo

Гостин
(...дискусијата беше кој му ги дал снимките на Божиновски во Србија )
а да те потсетам дека во Буревесник имаше до пред година -две и текст за за правникот на МПТ кој спрема Божиновски не се самоубил туку е фрлен од воз бидејќи премногу знаел за МПТ/Оилко.... арно ама Божиновски тој текст го избриша, т.е. фати страна со МПТ /Телма/сдсм, а Минчо е на тапет на зајко, за Трифун не знаев дека и тој бил уценуван од Божиновски...
Ajde stari iznesi fakti sto e ova spekulacii. Jas slusnav deka licno Mjalkov mu go dal vo Srbija koa bil

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
Попрво ванземаљци ќе слетаат на земјава, него што Фринџ ќе го напушти форумов.
Јас имам принтскрин кај што потврди дека нема да се појавува на форум ако нема избори уште пред 20/30 дена.

Должност ми е да ја поставам таа слика овде по официјално соопштување во јавност сите да видат. А наша задача е трајно да го игнорираме секој негов дебилски пост, ако испадни нечовек.Па сам нека си пише.

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
Точка светлина во македонскиот црн тунел - СЈО

http://sdk.mk/index.php/makedonija/sjo-razgleduva-4-predmeti-za-skopje-2014/

Криминалот во проектот “Скопје 2014” ќе го расчитува и Специјалното јавно обвинителство (СЈО). Специјалното јавно обвинителство за САКАМДАКАЖАМ.МК денеска потврди дека од Општина Центар се побарани некои документи во врска за предистражни постапки.

Член од
19 април 2013
Мислења
2.004
Поени од реакции
2.100
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom