Акции на СЈО (Генерална дискусија)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 април 2013
Мислења
2.004
Поени од реакции
2.100
Од истите извори од кои ти имаш податоци. Неутрално е бе... Грујо 10-цифрени, а Катица 6-цифрени. Дури и не е неутрално, накај Катица влечам.. (Ката по шестките од секогаш била, нејзин среќен број)
и викаш грујо не чепнал ни денар од народните пари? чист како солза? прав светец?

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Има ли некој од судството некорумпиран? Ретко. А па да се нафатиш на улога во која ќе спроведуваш нечии директиви, тоа се плаќа...
Не сум јас наивен. Јас имам сомнеж за секој политичар, секој функционер, но избегнувам тоа да го кажувам јавно, сепак е шпекулажа. Но, како и за нив и за Катица имам сомнежи. Плус, истата не е од вчера во судскиот корумпиран систем.[DOUBLEPOST=1463492306][/DOUBLEPOST]
и викаш грујо не чепнал ни денар од народните пари? чист како солза? прав светец?
Читај ... 10 цифрени бројки има Грујо :)

Член од
19 април 2013
Мислења
2.004
Поени од реакции
2.100
сите бизнисмени, политичари имат сметки во панама, па и сорос.
проблемот е што и наши политичари во владата и бизнисмени имаат сметки во панама. тоа се народни пари. на нашиот народ важно му е тие да се откријат и осудат.

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
Израелските медиуми ја отвораат темата за опремата за прислушување
http://www.timesofisrael.com/macedonians-protest-massive-bribe-scandal-involving-israelis/
Ќе биде жустро, ке ги отворат картите за многу брзо.Чим почна да се пласира и чепка таа тема, рачунај на површина се работите. Овде има докази, шо ниеден суд нема да ги карактеризира за некомплетни.

Готово е со ова багра.

Последно уредено:
Член од
12 март 2009
Мислења
20.579
Поени од реакции
16.778
The Israeli Foreign Ministry has declined to comment on the affair, Maariv reported. Hakeyny denied any involvement in bribes but would not elaborate, according to Maariv.
Ама има една друга работа, конкретна и тоа за челници на СДСМ; не е битно кој ја објавил, ама објавил многу незгодни работи, ај да видиме ќе има ли деманти или како по обичај само молк ... а сега ми текнува дека дури Заев јавно му се заканил на Минчо Јорданов ... но Минчо Јорданов обелоденил за уцените и рекетирањето од Зоран Божиновски
По обичај СЈО молчи, а се работи за 2000 снимки од прислушкувани разговори на функционери на Дуи.....

Последно уредено:

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Израелските медиуми ја отвораат темата за опремата за прислушување
http://www.timesofisrael.com/macedonians-protest-massive-bribe-scandal-involving-israelis/
The May 12 demonstration in Skopje, the capital city of the landlocked republic of 2 million residents north of Greece, was organized by parties representing ethnic Albanians in Macedonia,

Неуставното сјо веднаш да се фати за работа и да испита кој е нарачателот на овој текст

До сега во животот на едно место немам пролитано толкуј небулози[DOUBLEPOST=1463512791][/DOUBLEPOST]
Ќе биде жустро, ке ги отворат картите за многу брзо.Чим почна да се пласира и чепка таа тема, рачунај на површина се работите. Овде има докази, шо ниеден суд нема да ги карактеризира за некомплетни.

Готово е со ова багра.
Те мислев за образован ама .....................

Член од
1 септември 2014
Мислења
625
Поени од реакции
606
The Israeli Foreign Ministry has declined to comment on the affair, Maariv reported. Hakeyny denied any involvement in bribes but would not elaborate, according to Maariv.
Ама има една друга работа, конкретна и тоа за челници на СДСМ; не е битно кој ја објавил, ама објавил многу незгодни работи, ај да видиме ќе има ли деманти или како по обичај само молк ... а сега ми текнува дека дури Заев јавно му се заканил на Минчо Јорданов ... но Минчо Јорданов обелоденил за уцените и рекетирањето од Зоран Божиновски
По обичај СЈО молчи, а се работи за 2000 снимки од прислушкувани разговори на функционери на Дуи.....
ИВОНА Талевска
Вечер

:facepalm:

Последно уредено:

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
The May 12 demonstration in Skopje, the capital city of the landlocked republic of 2 million residents north of Greece, was organized by parties representing ethnic Albanians in Macedonia,

Неуставното сјо веднаш да се фати за работа и да испита кој е нарачателот на овој текст

До сега во животот на едно место немам пролитано толкуј небулози[DOUBLEPOST=1463512791][/DOUBLEPOST]
Те мислев за образован ама .....................

Исто така сјо да се фати за работа и да испита кога настанал животот и кај е закопан аце наш :pos::pos::pos:

Член од
12 март 2009
Мислења
20.579
Поени од реакции
16.778
ИВОНА Талевска
Вечер

А што не е точно ?? Кој му ги дал снимките на Божиновски ?? тогаш само СДСМ ги имаше, подоцна ги даде на СЈО ?? Изјавите на уценуваните, Минчо Јорданов, син му и Трифун Костовски се дадени во суд ....
А имаше и јавна закана од ДУИ кон Заев, кога испаднаа сознанија за снимките од Дуи со кој се тргувало...

Последно уредено:

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
А што не еточно ?? Кој му ги дал снимките на Божиновски ?? тогаш само СДСМ ги имаше, подоцна ги даде на СЈО ?? Изјавите на уценуваните, Минчо Јорданов, син му и Трифун Костовски се дадени во суд ....
А имаше и јавна закана од ДУИ кон Заев, кога испаднаа сознанија за снимките од Дуи со кој се тргувало...

Член од
1 септември 2014
Мислења
625
Поени од реакции
606
А што не е точно ?? Кој му ги дал снимките на Божиновски ?? тогаш само СДСМ ги имаше, подоцна ги даде на СЈО ?? Изјавите на уценуваните, Минчо Јорданов, син му и Трифун Костовски се дадени во суд ....
УБК прислушкуваше, сите снимки се во рацете на СМ и НГ. Од кај да знаеме ние дека по налог на овие двајца, за пари не се продадени снимките за дискредитација на функционери од Дуи а воедно и уцена, со цел да играат како што им свират ? Зошто Божиновски не обелодени ни еден разговор од криминалите помеѓу Дуи-Дпмне, туку пушташе во етер само секс снимки ?

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Едно кажи ми само, ама искрено. Дали ако чуеше нешто од Зајко што не би сакал да го чуеш, на снимка, сеуште ќе тврдиш дека биле сечени,лепени и шо ти знам какви разговорите?

G

Goldie

Гостин
УБК прислушкуваше, сите снимки се во рацете на СМ и НГ. Од кај да знаеме ние дека по налог на овие двајца, за пари не се продадени снимките за дискредитација на функционери од Дуи а воедно и уцена, со цел да играат како што им свират ? Зошто Божиновски не обелодени ни еден разговор од криминалите помеѓу Дуи-Дпмне, туку пушташе во етер само секс снимки ?
Добро сега да бидеме реални..

Снимките сигурно ги имаат и од власта бидејки они прислушкувале ама снимките се стигнати и до ЗЗ кој калкулира и не ги објавува снимките на Албанските политичари, не верувам они да се ништо подобри во поглед на криминалите од овие „нашите“. Така да постави си го прашањето тука зошто ЗЗ не ги објавува нивните, дали се плаши или можеби се договара да сменат страна ?

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.230
Поени од реакции
13.152
Нели ви здосади бе више со овие СЈО,Грујо,Заев заебанции?

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom