Акции на СЈО (Генерална дискусија)

Статус
Затворена за нови мислења.

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.996
абе овие само се префрлаат од еден предмет на друг и ништо не довршуваат. ова СЈО изгледа нечија зафрканција е, си играат мајтап, нема ништо да завршат.
Ќе видиме дали е така како што кажуваш кога ќе биде тргната кукавичката аболиција на фикусот, што е многу извесно дека ќе се случи.[DOUBLEPOST=1463570486][/DOUBLEPOST]

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
Еее бе мизерии едни, од штаб му организираат да се носат мајци со натписот НЕмеФарбај на утрешниот кошаркарски натпревар помеѓу МЗТ - Куманово. И во спортот се пикнаја.

Никој во кожата да не вие. [DOUBLEPOST=1463571463][/DOUBLEPOST]Вељаноски го свика собранието во 16:00. Толку беше

Последно уредено:
B

Bafra

Гостин
Ќе видиме дали е така како што кажуваш кога ќе биде тргната кукавичката аболиција на фикусот, што е многу извесно дека ќе се случи.[DOUBLEPOST=1463570486][/DOUBLEPOST]
Избори: нема - има а учесници Уставен и цело Собрание
Аболиција: по непостоечки член па сега да се повлече

Кога Претседател и Уставен суд си дозволуваат вакви недоследности што ли прават останата багра.
ОДГОВОРНОСТ ВО ОВАА Е*АНА ЗЕМЈА (не држава) ЌЕ СНОСИ ЛИ НЕКОЈ. :sakasuste:

Кога правно/физичко лице ќе излаже - криминал и во затвор/притвор
Кога Политичар/административец ќе излаже - политика и ништо :sick:

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.446
Поени од реакции
4.363
Фикусот нека си набави вазелин оти после му доаѓа косоокиот со надрвен. Само си мислам како ке изгледа државничкиот говор на хорхе кога ке чита дека ја повлекува аболицијата... ме изеде туѓиот срам, за жалење е човекот...

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.996
Фикусот нека си набави вазелин оти после му доаѓа косоокиот со надрвен. Само си мислам како ке изгледа државничкиот говор на хорхе кога ке чита дека ја повлекува аболицијата... ме изеде туѓиот срам, за жалење е човекот...
Ич не е за жалење. Мене срам ми од неговата општа појава уште кога ја испотреска онаа со „разумен компромис“ и кокошкинион поглед у празно од мал мозок што го вади.

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
Мене ме интересира дали од Гдом ќе продолжат контра протестите :D :D Замисли тие јадни луѓе што контра протестираја со денови во празно како се осеќат.:sick::pos::pos:

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
Многу мирно некако :D Кај се другиве, не било вака незнам од кога.

Член од
13 март 2013
Мислења
448
Поени од реакции
715
Мене ме нервира едногласноста на уставен суд. Нешто е договорено. Ке има циркуси до вечер, mark my words.

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
Мене ме нервира едногласноста на уставен суд. Нешто е договорено. Ке има циркуси до вечер, mark my words.
Ништо неможи да е договорено што му оди во корист. Единствено што можат да направат е да ја вратат старата влада, и да почни уште поголемиот циркуз.

Член од
1 септември 2014
Мислења
625
Поени од реакции
606
Мендух Тачи по средбата со Хојт Ји: Ми се гади од одлуката на Уставниот суд!
Зад оваа одлука на уставните судии стои договор меѓу ВМРО-ДПМНЕ и ДУИ. Целта им е да се врати старото владеење на ВМРО-ДПМНЕ и ДУИ.

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.996
Избори: нема - има а учесници Уставен и цело Собрание
Аболиција: по непостоечки член па сега да се повлече

Кога Претседател и Уставен суд си дозволуваат вакви недоследности што ли прават останата багра.
ОДГОВОРНОСТ ВО ОВАА Е*АНА ЗЕМЈА (не држава) ЌЕ СНОСИ ЛИ НЕКОЈ. :sakasuste:

Кога правно/физичко лице ќе излаже - криминал и во затвор/притвор
Кога Политичар/административец ќе излаже - политика и ништо :sick:
Тоа е мисловна именка за оваа територија - ова не е држава.
Најеклатантно - договорено е постоење на СЈО, за кое уште јадат г**** дека е неуставно, а вистинското ЈО кое е главен заташкувач, прикривач и соучесник во криминалите никој не го допира. Одговорност ничија, никому.
ДИК - работат 2 месеци контра-држава - не се создале услови, никому ништо. Кој к** праеле таму цело тоа време и за што земале плата и дневници - не е важно. Ќе крева рамења онаа сељандурана Бонева, никој не смее ни да ја праша колку земала само за бензин еба***е од Струмица до Скопје, ко од Њујорк со авион да доаѓа секој ден.
Затоа мора да фрлиме на ражен конечно едно од ѓубрињава, за понатаму секој нареден што ќе дојде да пази што прави и што кажува.

Toma

Корона стронг
Член од
22 април 2014
Мислења
4.187
Поени од реакции
3.433
Ништо неможи да е договорено што му оди во корист. Единствено што можат да направат е да ја вратат старата влада, и да почни уште поголемиот циркуз.
Како и да не бевме досега циркусo_O

Туку оваа со уставниот суд ми личи како план Б, им беше оставено доволно време за да се одлучи СДСМ за избори, ама штом не сакаа да одат на избори, се активира планот Б.
Сега овој уставниот дали ќе ги прогласи и распуштањата од 2008г, 2011г за неуставни и дали ќе ги врати и тие пратеници за да си го завршат мандатот?:icon_mrgr:

Член од
1 септември 2014
Мислења
625
Поени од реакции
606
САД бараат итно повлекување на аболицијата и поддршка за СЈО

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom