Акции на СЈО (Генерална дискусија)

Статус
Затворена за нови мислења.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.482
Поени од реакции
9.223
Само се прашувам дали ќе биде волку силовита одбраната на Македонија кога ќе почне вистинската безбедносна криза. Искуството ми вели дека нема.
тогаш ослободителиве никаде ќе ги бараат патриотите .....

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.002
Поени од реакции
11.645
зависи - за едните се смешни само едните за другите само другите.
Види вака: дури и да се точни и двете. Во едниот случај имаш пари на некој приватен финансиер, во другиот случај имаш пари на граѓаните.

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Види вака: дури и да се точни и двете. Во едниот случај имаш пари на некој приватен финансиер, во другиот случај имаш пари на граѓаните.
Јас сум за тие спонзорирани од странство. Чим не ми задира во мој џеб.

W

wicked_1

Гостин

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.559
Поени од реакции
24.915
Da de toj finasierot od sto ne saka dava pari

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Со доаѓање на власт, гуги беше пријател на европа, сите не сакаа, влагаме во нато и еу, сфе е спремно, сите се наши. После тоа, дојде Букурешт, ни го турија курот европските браќа ама само грекос беа криви, они биле против, сите за. После 5-6 години, се врти тркалото, никој не не' сака, сите се против нас, цела европа сака да ја снема оваа величина, оваа моќна империја а власта се бори против нашето пропаѓање, додека пак опозицијата финансирана и потпомогната од оние кои ни беа браќа до пред некоја година, браќа кои повеќе не му се браќа на гуги, сега му се смртни непријатели, со сите сили на располагање прават се' што можат, буквало се', да си ја остварат погоре напишаната цел, да ја срушат гуговата империја.

Морам да издвојам само дел од еден пост напишан на форумов, не знам која будала го напиша, ме мрзи да листам страници.

„јас сум против насилство ама па кој и дава право да шкрта“

„јас сум против насилство ама па кој и дава право да ме изневерува“

ХК, ПУ!
#ДНО

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
Нешто е труло во прилепскиот Хотел Скопје
Веќе подолго време низ прилепските симпатизери и членови на СДСМ гласно се зборува за протекувањето на оперативни податоци, официјални списоци и теми за прес конференции, кои „благовремено“ завршуваат во противничкиот табор, како и жестоки реакции за менаџирањето на партијата од страна на раководните лица.
Ќе заборавев на ова дополнително да те цитирам.
Една таква информација да протечеше во супротен табор од оперативни податоци, официјални списоци и теми за прес конференција како што тврдиш ти. ШТО МОЖЕ ДА ПРЕДИЗВИКА ШТЕТА НА СДСМ, а знаејќи во каква тешка ситуација е Вмро.Одамна ке беа пуштени во јавност, и ќе се спамаше по 24часа секој ден на владините медиуми.

Другото, прочитај го во петходниот пост шо те цитирав.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom