Активности после полноќ!

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.855
Поени од реакции
22.908
Па штознам мислам дека оти е топло врмето затоа седиме цела вечер, кога е зима гледаш што поскоро да се пикнеш под јорган да се стоплиш.... А инаку јас не седам цела вечер седам до 2 - 3 часот гледам некој сериски филм игран филм зависи од програмата....

С

Спенсер

Гостин
после полноќ :sekss::pusk::pos2:

кога ке се вратам од надвор (град,маало) палам пцто, и форумов одма... посетувам уше еден форум,али на кајгана се задржуивам ...мсн муабети и то...

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
после полноќ најчесто гледам филмови, а ако нема некој добар филм киснам на мсн, по нет ваму таму некогаш и не сум прибран уште дома тоа е за на лето, а за на зима е друга приказна

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
па ќе спијам :( Цело лето ќе го поминам во село а таму има работа, секој ден станување во 4 :tapp::tapp: ќе се убијам... Блазе вас ќе си уживате цело лето.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.138
Поени од реакции
163
Jas do kaj 1 saatot po polnok se setam(za vikendi i do pokasno) a posle toa dremam na net do kaj 5-6 saatot.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.114
Читате книга?
Стоите на прозор и гледате во ѕвезденото (или какво и да е во моментот) небо?
Баш тоа.

Се пребирам во 5-6, така да надвор сум вглавно.
Бенефиција од живеење во мало мирно гратче со one hell of a good night life.

Член од
23 мај 2009
Мислења
248
Поени од реакции
13
Лешинарење на нет, мсн, форуми..Седење на балкон со лаптопот, вежбање низ дома.. Се, само спиење не:)

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Шетање низ град или седење некаде у некое маало,на центар... откако ке се приберам pc-то ме чека или некое филмче.

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
168
Секс, дремам пред компјутер, или шетам. Аха, и си читкам книга понекогаш.

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Седам пред компјутер до кај 2-3.

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Вглавно сум надвор шетам низ град со другарите или во маало , а кога ќе дојдам дома ќе се напијам нешто и гледам филм.:smir:

Член од
21 ноември 2008
Мислења
617
Поени од реакции
63
Во Кревет и гледам TV друго што и да правам ме мрзи

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
После полноќ некаде накај 2-3 ако сум дома легнувам за после накај 11-12 да станам убаво наспан па после јадам и нешто ако има работа низ дома да завршам и обично малку излегувам ама бидејќи е жешко брзо се враќам и седнувам да одморам или најчесто се закотвувам пред ПЦ за после да излезам малку (до град со другари или на фудбал) и после тоа пак дома (или во град) и повторно пред ПЦ да гледам некој филм ете тоа е накратко дејството после полноќ само не ми е јасно дали треба да пишам што после наредната :raz:

- најбрзо што можев пишав да не дојде полноќ па пак одново да пишам.

Член од
8 ноември 2008
Мислења
224
Поени од реакции
2
Најчесто седам на компјутер на мсн, играм некоја игра, седам на кајгана, читам книга, слушам музика итн итн. Лани летото седев до 5-6 сабајле и цело време на мсн моабети, не знам како, но секогаш кога треба да отидам на пример во 5 часот се наоѓа моабет со некој и останувам до 6-7. Ова лето решив да легнувам порано и еве до сега е ок 1-2 максимум легнувам . Вчера ми се случи да останам малку повеќе легнав во 3 ( и се мислам дека и ова лето ќе биде како прошлото) но се надавам дека нема да е така понатаму.

Член од
28 јануари 2009
Мислења
238
Поени од реакции
37
Воглавно седење по мсн,форум,зборење на телефон,глеање филмчиња:tv:репризи од серии и сл ништо посебно :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom