Активности после полноќ!

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Дојде лето, а со него и многу непроспани ноќи. Дали е тоа поради топлото време или е пак поради причината што навистина во лето е позабавно навечер, е нешто кое си го знаеме само самите ние.
Сепак, во овие доцни часови кои се вашите активности?
Седите на нет?
Читате книга?
Стоите на прозор и гледате во ѕвезденото (или какво и да е во моментот) небо?
Се легачите и размислувате за некои (не)потребни работи?
Ги споделувате моментите со љубениот/љубената? (да да, за ова последното подразбирам и секс:))

Јас обично си седам пред компјутер, слушам тивка музика и се обидувам да ги евоцирам добрите моменти од денот иако доста често знам и да забегам со напразното зјапање од прозор кон небото:)
Вие?:smir:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.905
Поени од реакции
50.573
ехеее....ПЕС, табла, покер, филм, музика и бленење во празно, (бленење во празно без музика :))репризи од серии што иделе во тек на денот додека си спиел, Сузе шоу такоџе :), муабет на мсн со тие пар вампири од твој калибар што се будни на тешко небитни теми.
Ако дојде ептен досада ама ептен ептен може да се фати и да се поучи нешто.
Зависи од искуство синови се е ова навика, јас на пример сум спремн да скапам у крајна досада од која нормална психа пука само за да ја преспијам вруќината.
Нема поубав филинг од тој кога ќе станеш во 18, свеж и спремен за нови предизвици....т.е пак за чамење ко идиот до сабајле. :icon_lol:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Па мислам дека топлото време е во соодност со забавните ноќи поминати низ најразлични места што значи дека е тоа најголем случај кај сите нас во однос на поминатото време надвор :helou:
Инаку кога сум дома, седам на компјутер до покасно, и/или знам да останам на тераса со телефонот, или со некого и да уживам во глетката (бидејќи сум на високо).

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
После полноќ хмм гледам ТВ мсн нешто, се самосожалувам:kesa: ама тоа е веќе 90% од времето :pos2: си мислам на некои типчиња се прашувам каде сакам да живеам што ме врзува за МК како да киднам од тука, кој пат да го фатам, на бившиот мислам понекогаш и тоа ќе да е тоа.

GothLady

Heinous
Член од
16 јуни 2008
Мислења
283
Поени од реакции
33
Се фура летна шема, неспиење цела ноќ :)
Најчесто тепам време на форум и на мсн, со други ко мене и си слушам музика. Се случува и да гледам некој филм, а навика ми е пред да легнам да читам некоја книга, ме опушта...

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Мизернооо.....Синоќа седев до 7 саат сабајле а после спиев до 3 попладне...Како што минува и сега времето гледам дека и вечерва ќе биде исто...Едноставно досадно, тепам време пред ТВ и компјутер, слушам музика, ќиснам на МСН, кулирам и да, се дрогирам со смрдливи цигари ...:toe:

Член од
12 јануари 2009
Мислења
721
Поени од реакции
40
Епа јас вака до 2-3 шетам низ град после дома лаптопот вскут телевизорот уклучен и се така до 6-7 сабајле

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Дудлање од секој можен вид: форум,мсн,скајп,Гејсбук....Слушање музиче така понативко колку да си преди,плешење некоја игрица....Значи претежно активности поврзани со ПЦ.Ова за бош денови од понеделник до кај среда...Натаму се знае :smir:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Лето е.. не се спие нормално не сум легнал во темно откако не распуштија:)
До сега играв покер(со другарите кај мене дома), сега седам на нет слушам музика.. потоа ќе пуштам некое филмче и ќе дојде време за сабајле да одам да си го земам свидетелството:)

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
па најчесто сум излезен со другарите...дома кај 3-4 саат... се разденува... ретко у тоа време да се стаам на нет... и после саат два си легиња... дома коа сум тивка музика... ждерење дудлање и умарање на кој стигнам...било на МСН ли facebook ли... тоа е... :tv:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Не помнам кога сум си легнала пред полноќ. Ако имам обврски следниот ден да станам порано си легнувам 1-2, а ако немам максимум до 4. Не сакам да останувам цела ноќ и да дремам безвезе, а потоа да го преспивам целиот ден.
По полноќ ако сум дома најчесто гледам филмови и серијалки, ако не тоа тогаш си слушам музика, дремам и манијачам на форум и то. Ах да и креирам :icon_lol:. На мсн иако сум уклучена 24 саати ич не го користам во последно време.
А ако не сум дома, е тогаш уживам со љубениот :)

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Станувам кај 3-4 попладне, ќе седам дома или ќе излезам до утринските часови, после пак на интернет до кај 6-7, ќе си легнам, после повторно спиење до пладне и така до крај на летото :)

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Не помнам кога сум легнал после полноќ... така да 98% од активностите ми се спиење, 2% од активностите ми се скитање :)

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Е лесно е лето после полноќ за ученици и студенти шо си завршиле. Ја после полноќ работам нешто тезга мезга, пијам пиво....А насабајле се тепам со саатот и со сите околу мене шо ме будат за да одам на работа.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.855
Поени од реакции
11.516
ехеее....ПЕС, табла, покер, филм, музика и бленење во празно, (бленење во празно без музика :))репризи од серии што иделе во тек на денот додека си спиел, Сузе шоу такоџе :), муабет на мсн со тие пар вампири од твој калибар што се будни на тешко небитни теми.
Нема поубав филинг од тој кога ќе станеш во 18, свеж и спремен за нови предизвици....т.е пак за чамење ко идиот до сабајле. :icon_lol:
+1 нема што да додадам повеќе...освен што на моменти пуштам Nuendoto да рчнам нешто, додека разговарам со господинов за прилично битни теми од нашето секојдневие :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom