Ако не не примат во НАТО радикализмот во земјава може да добие сериозни размери

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Којзнае како ке биде... Само ако не добиеме покана, ....................................... Па ке не молат да се приклучиме кон нато исто како што сега ја убрзуваат работата со србија, што според мене ке влезе во Е.У. побрзо од Македонија!!!
Ако не сакаат како Македонија и ние сакаме во НАто, ако не сакаат под друго име, нек си ебат матер! Ете толку е едноставен проблемот со Грција!

Eh,kaj bi bil svetot ,koga rabotite bi bile taka ednostavni :).......da ja dogovorime kasarnata Ilinden i raketnata instalacija Konjska glava na Rusija...vednas karsi feudalniot zamok na amerikancive ...koj ke ja ponudi i koj ke ja prifati ponudata :)....prasanje e sega ????

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Eh,kaj bi bil svetot ,koga rabotite bi bile taka ednostavni :).......da ja dogovorime kasarnata Ilinden i raketnata instalacija Konjska glava na Rusija...vednas karsi feudalniot zamok na amerikancive ...koj ke ja ponudi i koj ke ja prifati ponudata :)....prasanje e sega ????
Абе мора да си држиме до своето, да си се почитуваме самите ние. Иначе ако попуштиме сеа ќе бидеме сечија кучка уште долго време.не дека до сеа не сме, ама.....јас не се тртам.

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Абе мора да си држиме до своето, да си се почитуваме самите ние. Иначе ако попуштиме сеа ќе бидеме сечија кучка уште долго време.не дека до сеа не сме, ама.....јас не се тртам.
тука е проблемот пријателе , сети се што све не му се начука на овој народ без да се натрти, од терористи во парламентот , продадено име и знаме , истиснување на секој можен национален белег , све во име на ЕУ и НАТО . И сега ушљакот Бучко предвидува радикализам од народ утепан до коска , бог да чува и да брани од залутан сперматозоид колку страда цела нација:tapp:. Моабетот ми беше освен еден мал број на буљаши со предзнак доживотни кењатори во државна фотеља , никој не се натртил , овој народ редовно се силува.

B

Borg_Drone

Гостин
Извинете ама самите ние дозволивме да начукаат терористи во парламент.
Значи самите сме си криви :(
Самите ние дозволуваме да не силуваат....не се браниме....не покажуваме заби...

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Извинете ама самите ние дозволивме да начукаат терористи во парламент.
Значи самите сме си криви :(
Самите ние дозволуваме да не силуваат....не се браниме....не покажуваме заби...
не живееме во камено време , власта која стои на чело на една држава е должна да ги застапува интересите на народот што ги избрал .Тука ми беше моабетот за буљашите , намерно не кажав партија , мислев на сите што се фатија за рака на коловодецот , нашиот„ разбира се„ јазовец ,кој прв го заигра предавничкото оро во МК.

Tutkar

Богомил
Член од
6 декември 2005
Мислења
1.967
Поени од реакции
34
Абе на некој изгледа многу му одговара да биде ебан, ама на кого дали нас што со сила не прават ебани ( а ќутиме ) или има некој од врвов што обожава да биде со главата удолу.

Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.592
Вака размислува бившиот премиер Владо Бучковски
Bivshiot precedatel na Zimbabve, Canaan Banana so soprugata (prvata dama, gospogja Banana)...

P.S. Jas ne znam zoshto voopshto mu davate prostor na klempavoto govedo Buchkovski i po negov terk razvivate defetistichki diskusii.
Ne li se sekjavate deka i smrtta na Toshe ja upotrbi da pluka vo vesnici?

Член од
17 јули 2006
Мислења
3.114
Поени од реакции
22
So radikalizam misli?:pos2: Coekov nema kontrola neznae sto zboruva.Makedonci pa i radikali ejgidiiiiiiiiiiiiiiiiii zemjo, sto drzis na vekov i svetov.Golem analiticar i komunjraski gomnojadec , aj neka si go cuva bebeto neka mu dajt cicka poarno ke mu bide zas kakov e za nikade ne e:) h

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
буле луд човек .... стварно не сфаќам толку е глуп или само се прави ... а вистина дека ни с вмро ни со сдсм не сме блиску до европа но тоа и не наша вина колку што е на фер стандардите на европа

Jakov

Тато
Член од
24 јули 2005
Мислења
2.360
Поени од реакции
58
Каков ли е тоа радикалнизам во Македонија кој постои ни помалку ни повеќе туку софистицирано???
Пак се збунил Бучко. Веројатно сакал нешто процедурално,процедурално,процедурално,процедурално,процедурално, да каже.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Каков ли е тоа радикалнизам во Македонија кој постои ни помалку ни повеќе туку софистицирано???
Пак се збунил Бучко. Веројатно сакал нешто процедурално,процедурално,процедурално,процедурално,процедурално, да каже.
Bas dobro receno... :) se zbunil :toe:

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.177
Поени од реакции
4.133
Ниту еден т.н. интелектуалец од МК не е против влезот во НАТО,а 90 % од народот е за.Па добро бе шо земја и народ ќе бевме????

Kajgana Shop

На врв Bottom