Ако имате временска машина, во кој период од историјата би сакале да живеете?

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Би отишол во седумдесеттите. :smir:

Член од
31 мај 2008
Мислења
402
Поени од реакции
51
Се враќам во 2009 .

Член од
8 април 2011
Мислења
17
Поени од реакции
3
Кога би имал временски машина, не би се вратил назад во минатото. Би отишол само една недела или две недели понапред од моментов, би купил еден билтен со спортски резултати и би се вратил назад во сегашноста . :D
Ако би имал и втора шанса да искористам временски машина, тогаш можеби би се вратил едно 5 - 6 години наназад. :)

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
и јас не би се враќала назад туку би живиеела во иднината, најпрво би отишла две години унапред таму некаде 19 декември 2012 за да видам што ќе биде и дали ќе има крај на свет, па би отпатувала уште 100 години унапред па 200 итн. многу ме интересира каква ќе биде идинината.

во минатото би ѕирнала само и тоа на почетокот на човештвото во времето на Адам и Ева, па во 70 и 80 години во Вудсток да видам како било, во времето на Египет и Александар Македонски, не сакам да се навраќам во минатото бидејќи сметам не е толку интересно.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
ако иам можност да се вратам низ времето со овие години и овој памет би се вратил у времето на тито и југославија. да видам и да разберам колку добар живот имале тогаш како што слушам од сите постари..

ако имам можност за во иднина би отишол едно 10тина години поонапред да видам во што ке се претвбори светот и човештовото.. А да. ке заборавев.. ке земам едно 2 3 билтена ( иако неиграм спортска ) и ке типувам од сегашно време.. што друго би ми требало? :\

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.580
Би се вратил во времето на Аце наш и би шиткал чорапи 3 за 100 пред тврдината негова. :)
Се шалам, би се вратил во времето на моцарт, или бетовен, да ме научат да свирам и компинирам како нив.

Noorotic

пецач на риби
Член од
22 февруари 2011
Мислења
892
Поени од реакции
383
би се вратил во времето кога почнале да се создаваат парите, државите и луѓето кој почнале да владеат со светот...

Kajgana Shop

На врв Bottom