Ако денес победи Македонија...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
As far as форумските кладби одат, најклише е опклада во јузернејм, аватар и потпис.
Јузер би сменил во Лолита. Аватар од Гага, потпис според првиот што ќе се пријави да ме заебе.

Прво ќе се испијанам (мушама ќе се напрам), а после само по себе ќе си дојди нештото (y)

Ќе се искачам на Опера Хаус со македонско знаме!

Princess Of Evil е на ред, да приложи некој доказ :icon_lol:
Нема рачиња, нема колачиња. Ова го рачунаме неисполнето се додека не се приложат докази :)
Еве отчет да дадам :icon_lol:
Премногу неморално беше меѓу деца да шетам така (ќе ме затепаше некоја мајка), па компензирав со кратко суќниче и само знамето околу градите, кој виде виде :vozbud:

А да, и кај лавот пред фонтаната, имаше Мерлинка момент :icon_lol:
Ама покрај волку прозивки, поштен чоек како мене :icon_lol: не може да издржи да не изреагира:
Photo-0658crop.jpg
И да не чујам више ни збор :pipi:, матна е намерно, и кропирана и рака има од фотографот :).

Доколку некој смета дека е непристојно, длабоко се извинувам и нека брише одма.

Ама покрај волку прозивки, поштен чоек како мене :icon_lol: не може да издржи да не изреагира:
Прегледај го приврзокот 34048
И да не чујам више ни збор :pipi:, матна е намерно, и кропирана и рака има од фотографот :).

нагоре си гола,само со знамето покриена,а надоле на минич..пошо матно е не гледам убоо?

Ако денес победи Македонија, сликава нема да биде цензурирана.

Еееееех, матна ... Ме разочара сеа. (n)
--- надополнето: Sep 16, 2011 11:46 AM ---
Ако тепаме после ќе направам некоја тешка лудорија на плоштад, осеќам ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom