Ако би можеле да бирате, каде и со кого би сакале да сте сега?

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.558
Поени од реакции
2.521
Токио или Мајами (ех...плажа, палми и пички на ролерки...:vozbud:). Ако иде некој натака, нека ме викне...:wink:

Attachments

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308

Понекогаш имам чувство дека мозокот сака да се откаже од моето тело преку службен весник. Имам некоја чудна потсвест поделена на два дела комплетно независни една од друга но и од мене како личност која ја гледам во огледало секој ден. Како две братчиња, знаат да се скараат од време на време и тогаш не можам да размислувам па емоциите ме обземаат за миг. Радоста се зголемува за илјада пати како вчера вечер, а депресивните песисмистички мисли се исто толку моќни наутро. Стабилноста во овие моменти ме напушта, но сум сеуште доволно свесен да можам да седам на третиот спрат со најдобар поглед на Скопје и да размислувам за својата тлеечка шизофренија. Лабилен сум како лошо моделирано хартиено бротче во када и само се чека кога ќе се превртам. Комплетно сум непредвидлив и среќа што нема кој да ја види таа моја налудничава страна и да ме поведе во амбисот. За среќа, го имам кровот за мир и кафе со арома на Бразил па сета оваа конфузија ќе замине додека трепнеш. Да, ја имам и книгата на Кате, одам да ја довршам конечно, бидејќи секоја идеја повеќе во ова тркало што го носам на рамења ме носи чекор поблиску до провалијата.
Сакам да сум на кров, да ги гледам од високо луѓето, но едноставно знам дека тоа не е никаква сатисфакција и не ми причинува задоволство. Мојата омилена позиција во однос на блиските е идеално споени раце во топла прегратка. Да, ако е на урбан кров, со перфектно изгрејсонце... уште подобро.

M

miss Lebedica

Гостин
кога би можела би сакала да бидам во неговата прегратка и да уживааам

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
покрај некоја личност во неговите прегратки, цврсто прегрната и чувана со чувство на сигуност и заштита, љубов и бакнежи...:icon_frow

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Кога би можел, би бил во Дубаи и би се излежавал на плажа или би се ѕверел во Атлантис хотелот:vozbud:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Негде само да можам да преспијам на рат колку шо сакам.
Ми требит еден поголем одмор, да наполнам батерии. Сигурно не се полнет овде на сред хаос.

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.750
Поени од реакции
5.003

накај девојкиве .т.е. накај Pacha Club Ibiza :icon_bigg

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Рио де Жанеиро,Мајами,Дубаи,Ибица... Има и многу други места на кои би сакал сега да уживам во сонцето.:vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom