Шо те скомати Лима курва да ја напраиш? ))Ако е невина, не значи дека не е курва. А не значи и дека е курва, ама сепак...
Не дека ова се карактерни особини на една курва, ама еден куп курвичиња кои се ебат у гз, голтаат, се лижат во групњаци и тн. - а сепак се „невини“ и се „чуваат“ за прва брачна ноќ. Уствари, не ми е јасно што кур мене (или некој друг) би ме засегнало тоа што Адријана Лима била невина.
Е да, или има пластифициран хименДа....во уше
Била де.........некад )))Адријана Лима била девица?
Од една страна, баш би сакал да видам така секси калуѓерка... и да ја наведам на грев, а од друга страна, кој во здрав памет е толку побожен да зема да чита Библија бекстејџWikipedia напиша:When she was younger, she studied to become a nun and often takes a Bible backstage to read.
не се согласувам ама ич со тебе,посебно во делот за сликите.професија си е професија, таа од тие слики живее, тие слики ја направија она што е, тие слики ја направија Андријана Лима, да не беа тие никој нема да ја знаеше која и или па што е. така да не можеш да судиш чоек по слики ЈАСНО.... значи тие што се со ролки на сликите се калуѓерки, а тие по бикини или топлес се дрољи СРАМОТАTeшко е за верување дека една од најубавите, а ако не и најубава девојка девојка во светот е девица.
А што правела во врските? Момците ја гледале само и свршавале на нејзината убавина Колку романтично
Веројатно практикува останати видови на секс, за вагинален ќе се почека.
Но е бразилка а тие се побожни многу. Така да може е точно ова. И Кака` бил невин до својата венчавка.
Еве неколку невини фотки ..................