Адријана Лима била девица?

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Девица мај ес. Само незнам зошто би го правела ова за добивање на уште поголем публицитет кога и така оптшо познато е дека пола од машката популација дрка на нејзе во моментов.

ФлоуБТ

Потпис: Clever Bastard
Член од
17 февруари 2008
Мислења
1.582
Поени од реакции
66
Да бе, ако е баба машка, и Лима е девица.
Добро, додуша си прај публицитет со ваквите неиздржани изјави, затоа што ќе ја има по весници, списанија.

Јас сум за да покренеме една иницијатива.
Јавно да се покаже чаршафот од првата брачна ноќ, па да видиме тогаш дали има црвенко или не :pos2:

slobbo

LoneRyder
Член од
16 ноември 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
583
можеби била девица ама сега дека е неверувам... иначе информацииве се стари а плус е и верена за балканец па сега видете :toe: + не ни сакам да ширам шпекулации додека сам не се уверам :)

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Ако е невина, не значи дека не е курва. А не значи и дека е курва, ама сепак...

Не дека ова се карактерни особини на една курва, ама еден куп курвичиња кои се ебат у гз, голтаат, се лижат во групњаци и тн. - а сепак се „невини“ и се „чуваат“ за прва брачна ноќ. Уствари, не ми е јасно што кур мене (или некој друг) би ме засегнало тоа што Адријана Лима била невина.
Шо те скомати Лима курва да ја напраиш? :)))

*скомати=спопадна, сашчиса, потрефи :)

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Teшко е за верување дека една од најубавите, а ако не и најубава девојка девојка во светот е девица.
А што правела во врските? Момците ја гледале само и свршавале на нејзината убавина :pipi: Колку романтично:icon_lol:
Веројатно практикува останати видови на секс, за вагинален ќе се почека.
Но е бразилка а тие се побожни многу. Така да може е точно ова. И Кака` бил невин до својата венчавка. :)

Еве неколку невини фотки :icon_lol:

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
...Сликиве на росоњерка зрачат со невиност...:)

Justice for All

Tempus fugit
Член од
17 јули 2008
Мислења
1.372
Поени од реакции
85
Oх ох ох сликичкиве лезет значи.. мх мх мх.
Иначе дека е девица може дури и да е вистина. Не ми се веруваше, дур не побарав по нетов. Вака вика Тетка вики
Wikipedia напиша:
When she was younger, she studied to become a nun and often takes a Bible backstage to read.
Од една страна, баш би сакал да видам така секси калуѓерка... и да ја наведам на грев, а од друга страна, кој во здрав памет е толку побожен да зема да чита Библија бекстејџ:tapp:
Уф, сигурно едвај чека да дојде прва брачна ноќ. Ц ц ц, како ли успеала да издржи толку долго. Па ако почека уште малку би можела дури и да биде The 40 yearold virgin:uvo:

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.841
Поени од реакции
5.667
Teшко е за верување дека една од најубавите, а ако не и најубава девојка девојка во светот е девица.
А што правела во врските? Момците ја гледале само и свршавале на нејзината убавина :pipi: Колку романтично:icon_lol:
Веројатно практикува останати видови на секс, за вагинален ќе се почека.
Но е бразилка а тие се побожни многу. Така да може е точно ова. И Кака` бил невин до својата венчавка. :)

Еве неколку невини фотки :icon_lol: ..................
не се согласувам ама ич со тебе,посебно во делот за сликите.професија си е професија, таа од тие слики живее, тие слики ја направија она што е, тие слики ја направија Андријана Лима, да не беа тие никој нема да ја знаеше која и или па што е. така да не можеш да судиш чоек по слики ЈАСНО.... значи тие што се со ролки на сликите се калуѓерки, а тие по бикини или топлес се дрољи СРАМОТА

C

cige

Гостин
највеќе се сложувам со Ацид,
незначи дека ако хименот и е здрав, и дека другите дупки и се невини,
ова балканциве, мрсен народ сме,
тешко дека некој чека до венчавка

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.216
Поени од реакции
34.484
Имам чуено дека нема лапнато ни пенис во уста. :pos2:

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Море Марко Јарич а има распукано ѓоа ваквоа била невина :kesa::pos2: драпај си меот :pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom