Авто новости

S

Shellshock nam67

Гостин
Овој автомобил бил купен преку интернет реклама по цена од $ 13.000. Откако автомобилот бил купен новиот сопственик забележал дека еден од звучниците во автомобилот не работи па затоа тој одлучил да го поправам, по демонтирање на врата за да видам што е проблемот со звучникот наидол на еден куп слики заедно со писмо.
Писмо: Драг пријателе, ти благодарам што ја купи оваа кола, краток период пред да ја продадам имав сообраќајна несреќа, не се секирај јас сум во ред а колата беше осигурана, со парите од осигурувањето отидов во отпад и таму најдов се што ме е потребно, дел од ваму дел од таму ја склопив во едно и еве ја како нова.
Со писмото ги нашол и овие слики

e ova ti e sam sebe ubil :pos:
--- надополнето: Oct 13, 2011 9:16 PM ---
http://www.reklama5.mk/Details.aspx?ad=0k IgpS1FAA=&type=&new=&file=uxYFy7VMG7ObgS155d6dig==&q=mBoFQF96u/RPK8Pg36jHuViFcOmiKhQkw0xdsOz3GUaC5AH9nwJWmOVqvE9V0yoSFMlhmcHhZIVbLYTwdpEmQLd87hwMfvwV
pred nekoj den go gledav ova bmw od 2003 kolava e koska se duri ne ja vidov maskata na kolava kako e krpena koj znae kolku udari pretrpela 237b56bccd0a4a56b44b089def26c999.jpg

a ja davase tipot za 6000 evra ali macka vo vrejka mnogu treba da se pazi pri izborot na poloven avtomobil

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Golem del od kolite vo stranstvo gi pravat vaka od 2-3 komada od otpad od delovi ke sklopat edna ke ja ofarbaat zakrpat doteraat i ke ja prodadat kaj nas i vo drugive zemji ... ke reces kaj nas auu nova e staklo taa kuznae od kolku donatori e napravena :pos:

Член од
31 мај 2011
Мислења
1.424
Поени од реакции
789
Големата работа удрена била... на ноа емисиине зимаат кола само со школка шо е па ја праваат ја пеглаат и разни ствари па ги продаваат по огромна цена...само најтрагично е во емисиите и ставаат нови делови, а ваму од отпад :pos:За ваа кола да давам 13К евра no fuckin way o_O

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Ново си е ново, дали е технологија, бела техника или автомобил барем знаеш под гаранција ти е.
Ни крив ни дужен типот го лапнал ептен.

Nymphadora

Емоцинално незрело џубре
Член од
2 февруари 2009
Мислења
986
Поени од реакции
1.672
ахах баш пријатно изненадување... али секој не се разбира толку многу во коли .. кога ќе ги видиш овака средени изгланцани си викаш па.. ефтина.. убава.. зошто да не ја земам..
многу луѓе се лажат така..

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Сум ја видел темава, едно 1500 пати...

И пак неможам да најдам разлика измеѓу добро средена удрена кола, и кола што не е удрена. Имајќи во предвид дека удрената кола МОЖЕБИ полошо ќе се однесува на повторен удар (читај виталните делови не се фабрички, туку се појачани, мада и тоа не е мерило, бидејќи може да се појача повеќе од фабричкото), друго не гледам кој би бил проблемот со купување на такво возило.

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
проблемот е колку се мајстори да ја исправат после ударот, ако е добро средена нема никаков проблем и онака повеќето возила што ги довлечкаа од Бугарија се удрени па ете ги ги возат и нормално ако нејкиш удрена ке си купиш нова, нема кола која што не е барем малце удрена а е експлоатирана 5-10 години, мада мене то не ми смета по битно ми е да е здрава да не е скапана и да е механички исправна, ете го кај мене пежото в улица којзнае колку пати го имаат фатено ама да го запалиш сега да тргниш за кај било ке одиш без проблем за разлика од еден познаник што зеде бмв од бугарија нашминкано стакло е колата и на сред пат Битола-Лептокарија му пукна блокот...

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
еден познаник што зеде бмв од бугарија нашминкано стакло е колата и на сред пат Битола-Лептокарија му пукна блокот...
Дали преживеало сообраќајка е ирелевантно во случајот... За да пукни блок, треба солидно да го прегрејш. А за солидно да го прегрејш, треба да го возиш без вода, подолг временски период. Така да не ги извртувајте работите, тоа што познаникот твој знае да ја клај во 5-та, и да стисне на гаста, без да прати температура и притисок на масло не е бугарот виновен...

|Volkswagen|

Тастатурата е посилна од мечот!
Член од
21 јули 2009
Мислења
2.729
Поени од реакции
897
Мислам дека 5ката беше максимумот што извадија од голф. 6ката е како послабиот и помал брат на 5ката, и мислам дека vw треба да вложат повеќе во дизајнот, тие строги класични линии стануваат досадни и да не се фураат многу на стара слава и бренд, пошто имаат многу јака конкуренција која што во иднина ке им одземе многу купувачи на vw. Искрено мене најмногу ми се свиѓаше голф 4 кога излезе, и мислам дека во своето време голфот 4 беше најпродаван од другите негови постари и понови браќа, не сум сигурен треба да проверам.
Исто така и новиот Пасат не ми се свиѓа, купе верзијата има 100 пати подобар изглед.
Голфот од секогаш мал досаден дизајн кога се појавува, но токму тоа го прави безвременски.

Пример

Или еве ја спомнувавте 5-ката

Член од
6 октомври 2010
Мислења
86
Поени од реакции
37
Загина 25 годишниот возаш на МОТО ГП Marco Simoncelli на трката во Малезија по страшен судир во кој учествуваше и Валентино Роси. Кариерата на Marco Simoncelli беше кратка а дебитираше пред две години кога ја освои 8та позиција, а на последните две трки беше на подиумот

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.606
Поени од реакции
2.224
Леле ми се смрзна крвта кога ја прочитав веста.
Уште не ми се еверува. Не го пратев многу мото ГП шампионатот. Сеуште не ми се верува.
Текстов го пишам со солзи на очиве:place:

Pelister 2008

Ветеран
Член од
28 ноември 2010
Мислења
1.046
Поени од реакции
547
Се наежив кога го гледав видеото и кога видов како загина .. Почивај во мир Мајсторе !

Kajgana Shop

На врв Bottom