- Член од
- 2 август 2008
- Мислења
- 743
- Поени од реакции
- 460
И јас оправдувам абортус,да...во одредени случаеви.Ама ова болдираново тебе ти е најголемата глупост што сум ја слушнала."Има само две нешта кои се бесконечни:Вселената и човековата глупост"...Ова се однесува на глупоста што ти пред малце ја истропа.Како прво абортусот е така поприфатлив до 10тата недела..А дали знаеш колку прават десет недели ? 5 Месеци ?ABORTUS...SRAMOTA ZA OVIE OD VLADAVA SHO NAPRAVIJA TAKVI GOMNENICI...ZNACI ABORTUSOT GO PODRZUVAM 100%....zashto ako go skratat abortusot avtomatski i kratat edno pravo na zenata....a toa nikako ne smee.....Vtoro nema vrska deka aborusot e ubistvo...kako mozes da kazes deka e ubistvo....znaci abortus se prai do 5mesecna vozrast togash toa e samo parazit zbir od kletki koi go napagjaat organizmot na majkata....majkata zivee a naednash neshto se naseluva na nea se lepi bez pokana......I moze da i go unisti i zdravjeto....znaci ja sum ZA abortusot...
За второто болдирано,да те прашам само како можеш ваква безмилосна работа да тресниш... и јас го оправдувам абортусот ама никогаш не сум рекла вака.
За тебе,недајбоже некогаш да имаш деца... тешко нив!
И на тебе како не ти е срам.Едно е да се караш да се караш смртски со факти и аргументи,а друго е ова да му го напишеш на некој кој е постар од тебе цели 13 години.Засрами се!На кое ниво ти е културата слезена... засрами се... на кој и да му го речиш ова не е убаво.Јас тука на таа тема се контрам со многу луѓе од Август месец.. па никогаш...никогаш тоа не сум го напишала!Ti mori provicnijalke poarno odi i praj rucek nesto a ne da visih po forumive i da se karash, ako bidi malce domakinka, prostakusho edna samo znaesh provincijalski da se karash ko kokoshka razlaufana si, so 19 godishni devojcinja li ke se karash 32 godini si nacukala stara kokona pa ushe otozgora so malive inat ke vodish kako ne ti e sram mori .cc, seljanko
Засрами се.... не те мислев за толку проста!