АРЕА unpluged во Универзална сала - 16.04.2010

МадерФакер

Титл по моја желба
Член од
25 ноември 2009
Мислења
678
Поени од реакции
44
Друже тоа не е вадење. Тоа е евергрин. Тие песни биле, се и ќе бидат хитови. Тоа е нешто што има вредност и што трае.

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Ејјјјјј ова со братучетка ми у прв ред, ќе скокамееее:vozbud:
Нема проблем, не ме рачунај мене.Па и на Моника кога ке и кажам дека не ја рачунаш...
Иначе бешов пред нова година кога свиреа на плоштад и уште тогаш го најавија па јас уште од тогаш го чекам и го чекам и го чекам....кај да е ке го дочекам :smir:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.487
Поени од реакции
7.978
.
На видеото погоре можете да видите што отприлика би се свирело и како би звучело во универзална тоа.

T

The Blob

Гостин
Ја имав честа вчера да пијам кафе со Ружица, службено :pipi: Прекрасна личност, исто како што е прекрасен вокал. Едвај чекам да дојди 16ти април :wink:

B

BBlisto

Гостин
Ја имав честа вчера да пијам кафе со Ружица, службено :pipi: Прекрасна личност, исто како што е прекрасен вокал. Едвај чекам да дојди 16ти април :wink:
Следниот пат кажи и да направат прав рок концерт на саем, кај шо ќе може сите да рокаме:smir:

ITK

Член од
10 октомври 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
51
Карти каде ќе има? и колку?

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.487
Поени од реакции
7.978
Во продажба билетите за концертот на "Ареа"

Од денеска, март во продажба ќе бидат пуштени влезниците за концертот на "Ареа". Култните рокери од Гостивар ќе одржат анплагд концерт во Универзалната сала на 16-ти април.
По седумгодишна концертна пауза, "Ареа" на овој концерт ќе се претстават во "анплагд" варијанта, придружувани од гудачки квартет и со многу гости. Покрај песните од актуелниот албум "Се што сакам си ти", ќе ги слушнеме и старите хитови "Сите мои слики", "Нешто недостасува", "Ти си ми пријател", "Врати на имагинација"...
Влезниците се продаваат на билетарата на Универзална сала, "Југотон", цвеќара "Розе" во "Веро 2" и "Камарад" во "Рамстор", по цена од 300 денари. (М.Џ.)

Извор: ВЕСТ

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
:vozbud: Зашто не сум во Скопје да потрчам по карта.

macaparket

Oфицијализиран Паркет!
Член од
16 јуни 2009
Мислења
281
Поени од реакции
14
Штета што нема да можам да одам!:uvo::uvo:
Имаат мои другарки претстава во Салон 19 19 и некако тоа ми е поважно!:smir:

МадерФакер

Титл по моја желба
Член од
25 ноември 2009
Мислења
678
Поени од реакции
44
300че?! Топои!!! Ја мислев дека над 500 ќе биде. Идемо! :)

В

Вори

Гостин
Одлична цена.
А,денеска баш бев во Југотон ми рекоа дека уште нема карти..

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.487
Поени од реакции
7.978
Хаха, кога се видело во Југотон да има карти веднаш откако соопштат во весниците дека картите се пуштени во продажба. Трепение, спасение. Се во свое време и слични мантри :)

Член од
12 март 2009
Мислења
205
Поени од реакции
13
Чуствувам ќе биде волшебно! Викендов идеме по картииии !!!
Од кога веќе го чекам овој настан! :cuc:

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Нешто што не се пропушта! Освен тоа, картите се премногу евтини за ваква институција како АРЕА. Конечно по долго време да ги видиме назад. :)

Unpluged. :vozbud:

МадерФакер

Титл по моја желба
Член од
25 ноември 2009
Мислења
678
Поени од реакции
44
Да најдам друштво (друштво од една личност е сосем доволно) и идам. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom