Иииииј,Егееј и тоа уште оригинал и тоа сигурно од Казан,очекувам перманентенPROCITAJTE POCITUVNI ZARIZENI BUGAROMRZITELI ISTORIJA KOJA NE JA PISUVALE BLAZE RISTOVSKI I NEMU SLICNI. NIE SME MAKEDONCI I ZA TOA NEMA DISKUSIJA MEGJUTOA PRASAJ TE GI VASITE DEDOVCI STO BILE DO 1945 GODINA.TIE KE VI ODGOVORAT.
Тие биле уште поголеми Македонци од вас!PROCITAJTE POCITUVNI ZARIZENI BUGAROMRZITELI ISTORIJA KOJA NE JA PISUVALE BLAZE RISTOVSKI I NEMU SLICNI. NIE SME MAKEDONCI I ZA TOA NEMA DISKUSIJA MEGJUTOA PRASAJ TE GI VASITE DEDOVCI STO BILE DO 1945 GODINA.TIE KE VI ODGOVORAT.
Мислиш од нас.:wink:Тие биле уште поголеми Македонци од вас!
На тој што му реплицираш,ниту е егеец,ниту е Македонец,туку само уште едно Татарче кој е желно да стане МакедонецТие биле уште поголеми Македонци од вас!
На сите нас, посебно на некои заблудени души кои сеуште не можат (или не сакаат) да се пронајдат во националниот идентитет.Мислиш од нас.:wink:
и тие биле Македонци ....PROCITAJTE POCITUVNI ZARIZENI BUGAROMRZITELI ISTORIJA KOJA NE JA PISUVALE BLAZE RISTOVSKI I NEMU SLICNI. NIE SME MAKEDONCI I ZA TOA NEMA DISKUSIJA MEGJUTOA PRASAJ TE GI VASITE DEDOVCI STO BILE DO 1945 GODINA.TIE KE VI ODGOVORAT.
Си биле тие македонци....ич не му бери гајле за тоа.....а тоа што окупаторите си ги припишувале присилно како свои е друга приказна.
ќе ја бара Груевски Ганка, ама паметна жена беше и на време ја здува....
а тоа главатарките на Вмро се иста сорта се... кај ги бираат бре...само кога ќе ми текне на Доста, нагон за повраќање добивам...
Шо ми расправаш,одамна си терал а?долго време го барав и го најдов.... ЖАЛ МИ Е САМО ЗА СИТЕ ОНИЕ КОИ НЕ ВЕРУВАА
има и уште на бугарски сајтови ,ама ке ги најдам и
типот работи во паркови и зеленило СКОПЈЕ -
тие....http://www.promacedonia.org/ab/md_1606_0.html