TheTrooper
Психијатриски случај
- Член од
- 27 април 2009
- Мислења
- 6.830
- Поени од реакции
- 6.384
Не, едно 30-40 разлика ми е поголема желба.....ova ti e najgolema zelba?
Не, едно 30-40 разлика ми е поголема желба.....ova ti e najgolema zelba?
Што е толку лошо ?Не ми се верува колку очајна кошарка играат Партизан - Задар, значи ДНО!
Обрач не можат да погодат, технички грешки еден куп, фаќање на топка надвор од терен, аматерски некако. Не знам, јас квалитет не глеам во овој натпревар. Ќе видиме второ како ќе е..Што е толку лошо ?
Па техничките беа мислам ради протест.......погодуваат доста за разлика од многу други утакмици,имаше некои добри потези.Реализацијата дури и ме изненади позитивно......Обрач не можат да погодат, технички грешки еден куп, фаќање на топка надвор од терен, аматерски некако. Не знам, јас квалитет не глеам во овој натпревар. Ќе видиме второ како ќе е..
Не очекувам НБА утакмица, ама барем малце од малце да е играта во ред. Изглеа премногу очекувам, или сум ги преценил Партизан.Па техничките беа мислам ради протест.......погодуваат доста за разлика од многу други утакмици,имаше некои добри потези.Реализацијата дури и ме изненади позитивно......
Тоа со топката во аут се дешава......не беше нешто аматерски.Обрач дури и во НБА промашуваат и плескаат бунари.Во однос на тоа што играа Широки - Игокеа оваа утакмица е врв.Што очекуваш ти,НБА утакмица ?
Чекај бе другар, почеток на сезона е, од што се разочара, од деца по 18,19 годиниНа крај Партизан успеа некако да тепа.......искрено многу сум разочаран од нив.Ако вака играат,на гости ниту една победа нема да имаат оваа сезона,а Ф4 ќе сонуваат само.Сепак денес се мачеа и до 2 минути до крај губеа од еден од фаворитите за испаѓање од лигата.....
Знам дека е млада екипа,но знаеш ти што очај играчи има Задар ? Овој е истиот Задар што само ради тоа што Загреб крахираше се пласира во АБА лигата,90% истиот играчки кадар што знае редовно да губи од екипи како Забок и Дубрава,еден од најголемите кандидати за испаѓање од лигата.......Чекај бе другар, почеток на сезона е, од што се разочара, од деца по 18,19 години