M
MrzaRules
Гостин
^
Темата е "Јадранска лига 2012/2013", така да секој си коментира тоа што сака.
Темата е "Јадранска лига 2012/2013", така да секој си коментира тоа што сака.
Седи да не имаат повеќе, нема ни 2% од вкупната публика да бидат...Као прво јас за кого сакам ке навивам,не можеш ти на мене да ми кажеш за кого да навивам.Покрај Партизан секако дека ке навивам за нашиот представник во регионалното натпреварување МЗТ.
А ке видиш во Март мислам во Скопје каков ке биде односот на силите на трибините,тс колку навивачи ке има Партизан против МЗТ.
Ако идат Гробари не е битно дали од БГ или Скопски , Кумановски подгрупи а и од сите градови имаат членови ќе мора да им се отстапи место, еве и јас можеби ќе навивам за Партизан на таа средба. Да не зборам ако се соберат анти-мзт(фемили) а ги има многу.Седи да не имаат повеќе, нема ни 2% од вкупната публика да бидат...
Ќе се замараат Гробари да дојдат како неАко идат Гробари не е битно дали од БГ или Скопски , Кумановски подгрупи а и од сите градови имаат членови ќе мора да им се отстапи место, еве и јас можеби ќе навивам за Партизан на таа средба. Да не зборам ако се соберат анти-мзт(фемили) а ги има многу.
Па никој не рече дека ќе има, се знае колку карти им следуваат на гостински фанови.Ќе се замараат Гробари да дојдат како не
Верувам дека ќе дојдат доста од Македонскиве фанови, али највеќе може 10% од салата да им отстапат ипак и во Аеродром сигурно ќе има голема заинтересираност за утакмицата. Нема шанси теоретски МЗТ да има помалку фанови на домашен против Партизан па макар на спортивна трибина седнале и сите што се Анти-МЗТ и запаленковци по Партизан...
Се знае... 0 картиПа никој не рече дека ќе има, се знае колку карти им следуваат на гостински фанови.
не им следува ништо.Забранети се гостувања во АБА лига.Ќе треба да си дојдат и да си купат.Па никој не рече дека ќе има, се знае колку карти им следуваат на гостински фанови.
Ќе биде полна салата, во Аеродром се ептен запалени за кошарка, заеби ти Family биле 600 души. Гледам од мали деца ги знаат песните, секоја вечер ги пејат, му требаше на спортот во земјава вакво нешто, штета што во Аеродром нема сала која ги исполнува условите за настап, ќе беше уште поголем пекол.Аеродром полнеше не Фемили, правите Фемили се 600 макс, се мешаат со обична публика...а една страна од Борис ако им тргнат столчиња треба 2500+ да се наполни...
Бастион........сега е Горан Пандев.Пациент е типот,баниран 100 пати,лупа глупост секој пост.На еден Хрватски форум еден Македонец ги отру им вика Гечо зимал по 400 К евра годишно