Џојстици, гејмпaди, волани...

Член од
16 ноември 2009
Мислења
299
Поени од реакции
86
Кај може кај нас да се најде Logitech Driving Force GT?

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
од кај да купам оригинал гејмпад за плјестејшн 2 ?

Член од
2 септември 2011
Мислења
106
Поени од реакции
40
Користам PS3 контролер за некои од игрите што ги имам за PC.

Noorotic

пецач на риби
Член од
22 февруари 2011
Мислења
892
Поени од реакции
383
кој гејмпад е најдобар за pc, до 1000 денари, немора да има vibration, битно да ги има двата аналогни стапчиња

М

Мартин`

Гостин
Ајде препорачајте бежичен гејмпад (за фифа ми треба не за друго) и на колку метри фаќа бежичниот ме интересира ?

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Значи дечки вака. Како што ми препорача Mac)) да купам Logitech џестик Chillstream, така го купив и првичните инпресии од џестикот се ЕКСТРА. Џестикот е 99% ист како оној на х-бокс само што го плаќаш за многу помала цена. Во Анхоч е 1290ден. али ја користам оваа прилика да ги поздравам Twist Компиутери во Прилеп кои џестикот ми го дадоја за неверојатна цена! Како што кажав, џестикот е лудило, има 360 степени контрола и на левиот, и на десниот аналог. Им го препорачувам претежно на Фифа гејмерите зошто ако си го купат овој џестик, нивните нервози и маки ќе ги нема :)
Фала Mac)) уште еднаш за ПЕРФЕКТНИОТ избор! :D

P.S. Освен тоа џестикот од страните има отворчиња и внатре нешто врти, така да ти ги разладува рацете и НИКОГАШ нема да ти се испотат.
Ектра спој на ефтино и совршено!

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Значи дечки вака. Како што ми препорача Mac)) да купам Logitech џестик Chillstream, така го купив и првичните инпресии од џестикот се ЕКСТРА. Џестикот е 99% ист како оној на х-бокс само што го плаќаш за многу помала цена. Во Анхоч е 1290ден. али ја користам оваа прилика да ги поздравам Twist Компиутери во Прилеп кои џестикот ми го дадоја за неверојатна цена! Како што кажав, џестикот е лудило, има 360 степени контрола и на левиот, и на десниот аналог. Им го препорачувам претежно на Фифа гејмерите зошто ако си го купат овој џестик, нивните нервози и маки ќе ги нема :)
Фала Mac)) уште еднаш за ПЕРФЕКТНИОТ избор! :D

P.S. Освен тоа џестикот од страните има отворчиња и внатре нешто врти, така да ти ги разладува рацете и НИКОГАШ нема да ти се испотат.
Ектра спој на ефтино и совршено!
Вентилатор е тоа внатре, имаш и копче за да го контролираш него колку јако да дува...само пази, ќе ти ги укочи рацете на најјако ниво - true story. :)

Член од
28 април 2009
Мислења
24
Поени од реакции
0
i jas go zemav istiot logitech chilstream for pc od niko mn e top...super joystick za povolna cena.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
дали има некој (мада не верувам) пробано/купено вакво нешто?
http://www.emimedia.mk/index.php/e-shop.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=88&category_id=117
сакам да го земам за МАМЕ флиперашкиве игрици...
Нит го имам купено, нит го знам. Али последно кога купував гејмпад, пријателкава што е газдарица исто на продавницата ми го препорача да си го земам.
Она им го зела на децата и била презадоволна. Баш за такви флиперски игри било лудница.

Vargo _online

プレイステーション3
Член од
1 мај 2010
Мислења
492
Поени од реакции
59
http://www.emimedia.mk/index.php/e-shop.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=88&category_id=117
Мене ми цркна... пробав да го средам али ништо... и на крај си го моднав( му ставив еден ефтин гамепад)
--- надополнето: 8 ноември 2012 во 16:19 ---

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524
Мене ми цркна... пробав да го средам али ништо... и на крај си го моднав( му ставив еден ефтин гамепад)
Ајјј после колку време ти цркна? Шо играше Маме или, и како реагира?

Kajgana Shop

На врв Bottom