Џојстици, гејмпaди, волани...

Vargo _online

プレイステーション3
Член од
1 мај 2010
Мислења
492
Поени од реакции
59
Ајјј после колку време ти цркна? Шо играше Маме или, и како реагира?
Немаше ни месец... али јас играв SUPER STREET FIGHTER IV ARCADE EDITION [: ... но за маме може да ти заврши работа.

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524
Немаше ни месец... али јас играв SUPER STREET FIGHTER IV ARCADE EDITION [: ... но за маме може да ти заврши работа.
Ajjj па да не го зимам тогаш кога скинал конци за 1 месец :unsure::(
ништо од моето оживување на флиперашките денови :(:LOL:

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Ајде ако може предлог за добар волан( со сите функции) за возење игри со коли(како rFactor 2, GRID и др...)
Гледав на амц станата( на разни страни) и ги има неколку видови но незнам кој од кој е подобар па ако може помош со предлог...

Поздрав

Velix

Kirk Hammett
Член од
18 мај 2012
Мислења
677
Поени од реакции
207
Ајде ако може предлог за добар волан( со сите функции) за возење игри со коли(како rFactor 2, GRID и др...)
Гледав на амц станата( на разни страни) и ги има неколку видови но незнам кој од кој е подобар па ако може помош со предлог...

Поздрав
Genius TwinWheel 900FF.Го има на страната на сетек.Тој е најдобар од листата.Сепак разгледај си убаво.http://set.com.mk

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Ќе разгледам, а има ли шанси да се најде Logitech G27 во Македонија?
Или нешто слично...

Velix

Kirk Hammett
Член од
18 мај 2012
Мислења
677
Поени од реакции
207
Провери во SET или Anhoch. Пред неколку години јас земав г25 од SET.
Но зошто на страната на сет го нема Logitech G27.Инече колку и да разгледаш поубав не можеш да најдеш од Logitech G27 и Logitech G25.Накај 200 евра се.:)Ех да во Анхоч го има на страната само изгледа дека го нема да се нарачува.

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Но зошто на страната на сет го нема Logitech G27.Инече колку и да разгледаш поубав не можеш да најдеш од Logitech G27 и Logitech G25.Накај 200 евра се.:)Ех да во Анхоч го има на страната само изгледа дека го нема да се нарачува.
Јави се и прашај. Мислам дека го немаше и Г25 на страната кога го купив.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Не би рекол дека нема подобар од G27. :)

http://us.fanatec.com/index.php?route=product/product&product_id=141

Velix

Kirk Hammett
Член од
18 мај 2012
Мислења
677
Поени од реакции
207
Аха.Значи има вакви уште поскапи .Ама овие ептен јаки.Гледаш нешто со бројки има.Овие повеќе за игри со трки.ЕЕЕ 500 евра.Ама незнам на мене Логитеч ми најдобар за оваа Еуро Трак.Инече јас не играм ногу игри со коли.Повеќе вакви како еуро.:)
--- надополнето: 1 април 2013 во 22:30 ---
Јави се и прашај. Мислам дека го немаше и Г25 на страната кога го купив.
Мислам го има на Анхоч но имаш право.Сигурно може да се најде во Сет.

Velix

Kirk Hammett
Член од
18 мај 2012
Мислења
677
Поени од реакции
207
Да не има некој искуство со овој Genius TwinWheel 900FF?

Ако е ок уште утре го земам...
Па земи си го добар ти е.Ок е.Ништо не му фали прашај ако сакаш таму во сетек.И јас предлагам овој да си го зеам.:)

Velix

Kirk Hammett
Член од
18 мај 2012
Мислења
677
Поени од реакции
207
како и да е веќе си купив воланче како на сликава

кој знае што ама не е Лоџитек МОМО сепак исти опции има како на МОМО и сум задоволен и се надевам дека нема да ми помине меракот
а ако се работи за женските сигурно ќе ми помине меракот за воланчево:):)
Од кај го купи и колку пари е?
--- надополнето: 13 јули 2013 во 11:34 ---
Кај може кај нас да се најде Logitech Driving Force GT?
Имаш во Анхоч баш барав на страната и го имаше можеш да си го нарачиш ако сакаш.Еве ти ја страната имаш и во кои продавници на Анхоч да го купиш .Еве кај го има::
PC Маркет ГТЦ
PC Маркет Веро
PC Маркет City Mall
PC Маркет Охрид

Kajgana Shop

На врв Bottom