Како може да си до толку скапано конзервативно утепан, за да мислиш дека полицаецов не е виновен бе?Shto da kazhe chovek...nezavisno ili uplasheno sudstvo.
Да "можеби" е виновен. Има видео каде 10 минути му стои со нога на врат и човекот полека умира, што сакавте да осудат ?Виновен е за прекумерна сила. Можеби.
Џорџ сепак бил срцев болесник, со запушени вени и овердозиран.
Бидејќи поротниците се познати не би ме чудело да биле под притисок да осудат за да не добијат “мирен протест“ пред своите домови.
Затоа што тоа не беше доказ, а сега е. Дали можел да умре, на пример, ако излапал екстази со цел полицијата да не му ги најде? Дали можеби можел да почине од срцев удар? Дали можел да почине од гушење поради коленото на полицаецот на неговиот врат? Овие прашања беа поставени во постапката со цел да се утврди причината за смрт и вината на полицаецот. Потоа и степенот на вина.Да "можеби" е виновен. Има видео каде 10 минути му стои со нога на врат и човекот полека умира, што сакавте да осудат ?
Пукањето е оправдано, ако се однесува на истиот случај.
Чистењето на паразитите и штетници НЕ е убиство.Како може да си до толку скапано конзервативно утепан, за да мислиш дека полицаецов не е виновен бе?
Како, кажи ми? Како може цела таа „левичарска пропаганда“ и кукулекање да влијае до толку на твоето расудување па да прејдеш во таква контра за да браниш вакво ЧИСТО И ЛАДНОКРВНО УБИСТВО?
Преиспитајте се бе луѓе, освестете се.
Затоа и пишав дека може да е виновен за прекумерна употреба на сила.Да "можеби" е виновен. Има видео каде 10 минути му стои со нога на врат и човекот полека умира, што сакавте да осудат ?
640 × 349Пукањето е оправдано, ако се однесува на истиот случај.
Бафро бе простачка.Чистењето на паразитите и штетници НЕ е убиство.
Но бидејќи глумите загрижени, не гледате подалеку од носот, се надевам за брзо време, животот ќе ве удостои да имате контакт со такви паразити и штетници. Тогаш ќе видиме дали ќе барате смртна казна по брза постапка (можеби и самите ќе му пресудите), или ќе го свртите и другиот образ, а некои можеби и ќе се натртат.
Не знам што сакаше да кажеш, но пукањето е оправдано. Нема што за ова да се протестира. Едната сака да ја избоде другата пред очите на полицијата. Полицаецот пукал и таа починала во болница. Да не постапел така вистинската жртва сега ќе се бореше за својот живот, а можеби и ќе го загубеше.
Де де, толку се растревожи за еден црн криминалец. Ти најверојатно си од оние последните што ги набројав, а не ми личеше на таковБафро бе простачка.
Не навлагај во филозофската тема дали треба светот да биде место во кое се убиени ретардираните, паразитите, штетниците, односно луѓе кои штетат или прават скоро ништо за општеството (ај ако не па да го свртиме муабетот и кон Злосторство и казна, пример баба ти е многу богата а ништо не прави, ќе ја убиеме со секира и парите ќе ги даваме на оние на кои што најмногу им требаат, БОШ муабет од твој тип).
Хмм зошто ли се измислиле затвори/установи? Не знам, ти ќе ми кажеш.
Ќе ја најдеш вистинската причина за тоа, некоја теорија на заговор, а не очигледното
Не глуми никој загрижен. Ова е убиство и било која друга пресуда за ова е ПОГУБНА за општеството и начинот на однесување на полицијата.
Каков преглуп аргумент ти е ова со „нас да ни се десело“ не би навлагал да ти го објаснувам ама ќе го најдеш некаде во Википедија објавата за biases/fallacies.
Ама брзо се љутиш аууу.Ок.
Прегледај го приврзокот 293043 еве ти ја оваа, сеа и Дамблдор и поздрав смрден ќе дојдат, ве остаам, топ 4ка сте, поз.
Не сум налутен, сфатив дека нема поента тебе нешто да ти објаснувам, иди провери дали нешто ново лошо направил Бил Гејтс или нов доказ дека тој е никој и ништо.Ама брзо се љутиш аууу.
Ај денеска ти е опростено, најавено беше денеска попладне, зголемена енергија ќе има, па народ ќе е повеќе нервозен од вообичаено.
Не се сложувам со него, само ме мрзи да се цитирам. Пишав што мислам за овој случај и за неколку други актуелни.Апсолутно се сложувам со сè што напиша.
Прегледај го приврзокот 293043 еве ти ја оваа, сеа и Дамблдор и поздрав смрден ќе дојдат, ве остаам, топ 4ка сте, поз.