Ќе се полага државен испит во 2-ра и 4-та година (Студентски пленум)

• Креатор на темата Атомската мравка
  • Време на започнување
S

StormRage

Гостин
Бајаги гужва, that was nice
полтроните јадат гомна, that's not nice
продаени гзови и уши под кирија (саф референс), that's not nice too
сакаш да те сфатат сериозно? читај овде

Ова е почеток? На кулминацијата нека гори!

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Како бе не се најде некој да ги запали овие од курир какви полтрони се без никаков образ, како можат во огледало да се погледнат лиглиња...иако никогаш не сум бил политички определен до крај сепак ги фаворизирав вмро порано али мојот глас веќе НИКОГАШ не го добиваат.
x2
Најодвратни створови што одат по земјава се овие мини гебелсчињава од Курир.
Ради нив и ради сите овие обиди да се угуши било какво несогласување со власта ВМРО од мене засекогаш изгуби глас. Порано ги симпатизирав,но во последниве 2-3 години јас сум за било кој што ќе ги руши.
Ако треба и на Хитлер глас давам.

p.s

Член од
13 декември 2011
Мислења
504
Поени од реакции
816
Браво! :oleee:Ова беше светла точка на годината.
А за Курир и другарчињата очајниковци...
Не само што не треба да им се замерува туку би им кажала и БЛАГОДАРАМ што го будат гневот кај народот со своите спинови.

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.126
Исто и покрај сите закани за средношколците и професорите денес видов една професорка од средното во кое завршив со транспарент " Денес овде држам час! "

:cuc:

EDIT: Еве ја

:zver:

Последно уредено:
Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
А трагедија над трагедиите е што на 30+ години лижеш гз на некој.
Колку и да сакам да те игнорирам не можам,посилно е од мене.
А убертрагедија е што ти мислиш дека имаш свој став.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.070
Поени од реакции
74.750
Се сеќаваш ли зошто се протестираше тогаш? Пишав и погоре и ние во Струмица излеговме но чекавме да ни поминат часовите. Затоа и реков оваа паѓање во несвест од оние кои тогаш не ни дозволуваа да излеземе за време на часевите е чисто лицемери.
Не сакам еден, не сакам два, еден јазик сакам јас.

15 години после тоа, сите овие лидери на протестиве си делат паричка со истите против кои тогаш протестираа. За истите тие, денешниве протести се партиски обоени :)

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Требало да прошеташ малце. Колку да видиш со твои очи.Коа веќе имаш вишок време.
Што тоа? Мојот став е ист како вчера а протестов е потврда. 5.000-6.000 луѓе, 1.000 партиски активисти, 2-3 илјади опозициски настроени студенти и 1-2 илјади студенти кои изворно сакаат некаква промена меѓутоа избрале погрешен начин :)

D

Deleted member 53418

Гостин
Медиумиве можат слободно да пушат ***** надеж нема за нив и без предавање само нареден пат појако идеем

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Што тоа? Мојот став е ист како вчера а протестов е потврда. 5.000-6.000 луѓе, 1.000 партиски активисти, 2-3 илјади опозициски настроени студенти и 1-2 илјади студенти кои изворно сакаат некаква промена меѓутоа избрале погрешен начин :)

Те боли? :D

Бот!

Член од
15 август 2009
Мислења
2.023
Поени од реакции
4.874
Кој е правиот начин за промена. еве просветли не?

Kajgana Shop

На врв Bottom