Ќе се полага државен испит во 2-ра и 4-та година (Студентски пленум)

• Креатор на темата Атомската мравка
  • Време на започнување
Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Искрено мошне слабо. Имавте добра логистика и медиуми и се и пак 5000 (сосе старци).

aaaa okej podobro fala holfeider

König

Гостин
Член од
29 октомври 2014
Мислења
215
Поени од реакции
575
@König Како ти тоа “македонски“ Блгарин толку се замараш со нас? Не си сеуште пред палатата кај дилерот Борко Борисов?
Ич кур да не те боли тебе.
Ја сум роден и живеам у оваа мочвара и ќе се замарам со истата колку сакам.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.875
Поени од реакции
20.469
Istoto cuvstvo od 96ta, koga bea golemite protesti, jas bev prva sredno I togas ni se zakanuvaa da ne iskacame na protest, imase trka so profesorite do vlezna pred da zakljucat, najtragicno e sto vodacite na tie protesti del od niv se na vlast, zaboravile za sto se protestirase so glad, treba da se zasramat sto na site nacini sakaat da gi zamolcat studentite I srednoskolcite.

Drzev edna parola
"Denes nie pred vlada, a koga vladata pred nas?!"

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.075
Поени од реакции
74.794
Масовно, масовно, браво :bravobe:
Не очекував денес да има толку луѓе, ама се собраа повеќе луѓе од минатиот пат, околу 5000 според мене.
Имаше и средношколци од Скопје и постари луѓе.
Дедото со индексот дефинитивно беше хит на протестот :icon_mrgr:
И татко ми се појави на протестов, ми ја исполни душава кога го видов :aplauz:
Статиите провладините медиуми може комотно во чмарот да си ги набијат, воопшто нема ни да ги отварам, затоа што вистината може да се дознае само од тие кои биле на протестите.
Којзнае колку се јадат живи сега, ова треба да е мотив за младите конечно да се разбудат и да си ги бараат правата во оваа држава, правата кои ги изгубија низ дологодишната тиранија на СДСМ и ВМРО.

Т-Хоум намерно ја скрати мрежата, божем Њујорк е ова па нема да се најдеме, ако ја прекинаа мрежата. Уште едни од низата партиски полтрони, претпоставувам наредната мерка ќе биде закани за отказ на родителите :kuracc:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
@true blue, па и останатите, се осеќам должен да кажам дека учествував во маршот, по долго размислување и све по ред нели. Ги задржувам сите ставови кои ги напоменав досега и не се откажувам од истите, но одлучив да го поддржам протестот бидејќи е "a just cause", и како што реков, неподржувањето на истиот би било контра на она што сакам да го изучувам, толкувам, предавам и да се залагам, а би се искосило со се што сум напишал досега, а тоа е нешто што не смеам да си го дозволам.

@KembaW ми е сведок :)

Член од
1 декември 2014
Мислења
52
Поени од реакции
68
Ич кур да не те боли тебе.
Ја сум роден и живеам у оваа мочвара и ќе се замарам со истата колку сакам.
Залудно губиш време во оваа мочвара кога можеш да си го разубавиш животот во борделот Бугарија.

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.076
Поени од реакции
7.163
Не ми се верува во каква држава живеам,зошто баш овде сум се нашол.

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Istoto cuvstvo od 96ta, koga bea golemite protesti, jas bev prva sredno I togas ni se zakanuvaa da ne iskacame na protest, imase trka so profesorite do vlezna pred da zakljucat, najtragicno e sto vodacite na tie protesti del od niv se na vlast, zaboravile za sto se protestirase so glad, treba da se zasramat sto na site nacini sakaat da gi zamolcat studentite I srednoskolcite.

Drzev edna parola
"Denes nie pred vlada, a koga vladata pred nas?!"

Се сеќаваш ли зошто се протестираше тогаш? Пишав и погоре и ние во Струмица излеговме но чекавме да ни поминат часовите. Затоа и реков оваа паѓање во несвест од оние кои тогаш не ни дозволуваа да излеземе за време на часевите е чисто лицемери.

Kajgana Shop

На врв Bottom