Ми отвара почетна страна, изгледа блокиран сум уште одамна.Не ми стигна известување дека си ме тагирал... еве ти го Станко
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Ми отвара почетна страна, изгледа блокиран сум уште одамна.Не ми стигна известување дека си ме тагирал... еве ти го Станко
http://prvi.mk/manekenkata-sara-milenkovska-mu-e-devojka-na-sinot-na-pretsedatelot-ivanov/Eкстерно?
Па дечкиве подобар речник држат од пола министерство, без разлика на трема и прв јавен настап
Пренесено е за да ја пофалам стратегијата на водачите на протестите за одбрана од провладините медиуми кои во секој протест години наназад наоѓаа синови, комшии, девојки, братучеди, наставници од основно на членови од опозицијата и со тоа партиски ги боеа протестите ( Нешковски е класичен пример), затоа што сум сигурен дека тоа е една од причините за кои девојчето е вклучено во водството на протестот и се појавува на интервју кај новинар кај што секој што гостува е пречекан на нож од тие медиуми дека е опозиционер. Еден вид на затнување на муцките во старт на сите што се спремни да лаат.Протестниов марш пројде Одлично, и иако 90% од порталиве пренесоа одлично, уште не ми се верува дека има такви шо од целата идеја решија да пренесат дека протестирала девојката на синот на претседателот и слично.
Ама очекувано беше и тоа. Како и да е, технички беше одлично изведено и многу ми се допаѓа колку добро се организираат од студентскиов пленум и најмногу тоа што Цело време ставаат акцент дека Не се партиски/нациски/религиски организирани.
Kudos, според мене сеа треба да се почека на реакција од другата страна, пошо од уште еден атак ќе испадне на нероден Петко капа му се крои..
А што со партија ? Нема врска тоа со партија... да беа тие опозиционите комуњари ќе ти пуштеа екстерно и во прва, втора , трета и четврта , пета и шеста и немаше да има државен факс туку само приватно.. и онака се приватизираа и ебаа матер на цела држава.
Овој ли ОСМИ МАРТ БОЈ мене ќе ме репрезентира? Да сум ја на местото негово, пола жени ќе се заљубеа у мене, пола машки ќе сакаа да им бидам најбоље другар и факултетите ќе цветаа како овој расцветаниов, а останатите ќе им плаќаа мама и тато да завршат приватен факс како што и сеа им праат , СЕКАКО со поддршка на истомислениците тоа би било идеално... со вакви пемпелиња ништо не праиме( во овој случај сте 90% вие тука истомисленици што пишувате по форумов. ) !!!! Аххх.... Изморена авангардо Македонска.
Голема е бројката со книшки па затоа бегаат или не се појавуваат плашејќи се дека ќе бидат накодошени в партија. На сите им е јасно кој е единствениот начин да дојдиш до работна позиција па си планираат колку-толку барем да си ги вратат парите што ги давале за студирање. Од една страна можеш да ги разбереш...растргнати се помеѓу разумот и потребата како и сите горди македонци последниве 20 и кусурот години.Kaj MOН се придружив меѓу последните и ме разочара што луѓе што ги познавам од втора-трета година, само што почнавме со скандирање одвај 5-10 минути и се разбегаа. Па ти ако не се побуниш, а уште студираш, јас ли да викам за тебе? Дали се исплашија дека ќе ги снимаат не знам, ама не ми е јасно што си дошла кога веднаш си идеш?