Ми отвара почетна страна, изгледа блокиран сум уште одамна.Не ми стигна известување дека си ме тагирал... еве ти го Станко
Ми отвара почетна страна, изгледа блокиран сум уште одамна.Не ми стигна известување дека си ме тагирал... еве ти го Станко
http://prvi.mk/manekenkata-sara-milenkovska-mu-e-devojka-na-sinot-na-pretsedatelot-ivanov/Eкстерно?
Па дечкиве подобар речник држат од пола министерство, без разлика на трема и прв јавен настап
Пренесено е за да ја пофалам стратегијата на водачите на протестите за одбрана од провладините медиуми кои во секој протест години наназад наоѓаа синови, комшии, девојки, братучеди, наставници од основно на членови од опозицијата и со тоа партиски ги боеа протестите ( Нешковски е класичен пример), затоа што сум сигурен дека тоа е една од причините за кои девојчето е вклучено во водството на протестот и се појавува на интервју кај новинар кај што секој што гостува е пречекан на нож од тие медиуми дека е опозиционер. Еден вид на затнување на муцките во старт на сите што се спремни да лаат.Протестниов марш пројде Одлично, и иако 90% од порталиве пренесоа одлично, уште не ми се верува дека има такви шо од целата идеја решија да пренесат дека протестирала девојката на синот на претседателот и слично.
Ама очекувано беше и тоа. Како и да е, технички беше одлично изведено и многу ми се допаѓа колку добро се организираат од студентскиов пленум и најмногу тоа што Цело време ставаат акцент дека Не се партиски/нациски/религиски организирани.
Kudos, според мене сеа треба да се почека на реакција од другата страна, пошо од уште еден атак ќе испадне на нероден Петко капа му се крои..
А што со партија ? Нема врска тоа со партија... да беа тие опозиционите комуњари ќе ти пуштеа екстерно и во прва, втора , трета и четврта , пета и шеста и немаше да има државен факс туку само приватно.. и онака се приватизираа и ебаа матер на цела држава.
Овој ли ОСМИ МАРТ БОЈ мене ќе ме репрезентира? Да сум ја на местото негово, пола жени ќе се заљубеа у мене, пола машки ќе сакаа да им бидам најбоље другар и факултетите ќе цветаа како овој расцветаниов, а останатите ќе им плаќаа мама и тато да завршат приватен факс како што и сеа им праат , СЕКАКО со поддршка на истомислениците тоа би било идеално... со вакви пемпелиња ништо не праиме( во овој случај сте 90% вие тука истомисленици што пишувате по форумов. ) !!!! Аххх.... Изморена авангардо Македонска.
Голема е бројката со книшки па затоа бегаат или не се појавуваат плашејќи се дека ќе бидат накодошени в партија. На сите им е јасно кој е единствениот начин да дојдиш до работна позиција па си планираат колку-толку барем да си ги вратат парите што ги давале за студирање. Од една страна можеш да ги разбереш...растргнати се помеѓу разумот и потребата како и сите горди македонци последниве 20 и кусурот години.Kaj MOН се придружив меѓу последните и ме разочара што луѓе што ги познавам од втора-трета година, само што почнавме со скандирање одвај 5-10 минути и се разбегаа. Па ти ако не се побуниш, а уште студираш, јас ли да викам за тебе? Дали се исплашија дека ќе ги снимаат не знам, ама не ми е јасно што си дошла кога веднаш си идеш?