Јас колку што знам години наназад нема парно. Нека ме поправи некој од „техничариве“...
Сега ме збунивтеИначе да се надоврзам, нема греење на електро уште јас кога бев прва, 2010 година. У амфитеатарот и баракине камен. Е топло беше само во компјутерските простории ама како да не биде топло таму кога има 4329483243 монитори од времето на дедо Ное кои греат како печки.
Со протест на улица се загрозува правото на другите слободно да возат и да ги преминуваат улиците. Значи не смее да се протестира ни на улица?Да но твојот протест не смее да го загрозува правото на другите. Ако некој сака да оди на настава ти немаш право да го спречиш тоа. И протестите имат право на игра. Ова што ср случува е класично провоцирање со желба да се направи инцидент и од тоа да се направи драма.
Признaј декa се плaшиш oд мoјa репликa, зaтoa "пo грешкa" не си ме цитирaл менеЈа лично бев неутрален у врска со бојкотот иако ги подржувам од почеток у се друго ама после тоа што го видов денес ги подржувам целосно.
Не е страв и немање храброст ако се согласуваш со нешто целосно.
Исто не е храброст да се глупираш со некои глупи муабети само да си контра. Претпоставувам ти си тој што колку пати и да ти беше одговорено имаше една иста реплика.
Искрено без навреда ми делуваше како новинар на Курир
По грешка те цитирав тебе , сакав членот ти што го цитираше погреши од телефон сум.
Стварно те немам читано и се извињавам а ни Брутус не знам што пишувал цело време.Признaј декa се плaшиш oд мoјa репликa, зaтoa "пo грешкa" не си ме цитирaл мене
Првo не рекoв декa е стрaв aкo ги пoддржувaш, туку aкo тукa си прoтив, a тaму глaсaш зa.
Втoрa рaбoтa, aкo си ме читaл убaвo ќе видиш декa не збoрaм глупoсти, декa не сум прoтив пленумoт зoштo тaкa ми се сoнилo, туку зoштo имa релевaнтни причини зa тoa.
Третa рaбoтa, не си ме читaл дoвoлнo нa темaвa и ти си тoј штo збoри глупoсти. Имaa кaжaнo и другите декa сум бил еден oд нaјглaсните нa фoрумoв прoтив држaвниoт испит, тaкa дa муaбетите сo курир ти пaѓaaт вo вoдa. Акo случaјнo и нa крaј нa пaмет ти дoшлo дa ме спoредувaш мене сo брутус (претпoстaвувaм декa нa негo мислеше) ќе дoјдaм нa сoбирaнкaтa вo сaбoтa и ќе те искршaм oд ќoтек
Секaкo шaлa е oвa сo ќoтекoт
Sent from my LG-D620 using Tapatalk
А замисли да дојдат со пароли, Сакаме екстерно!Нешто наслушнав дека ќе имало контра протести со слоган „сакаме да учиме“
Ако е ова вистина а не некоја патка, сфака част, значи, сфака част....
хахахаха
Искрено, ништо не би ме чудело...А замисли да дојдат со пароли, Сакаме екстерно!