Ќе се полага државен испит во 2-ра и 4-та година (Студентски пленум)

• Креатор на темата Атомската мравка
  • Време на започнување
Член од
20 јули 2014
Мислења
3.378
Поени од реакции
8.976
Имаше видео кај што се гледа камерата дека е надвор од школото, а децата внатре затворени! Ех да сум на местото на тие родители, кој ќе ми затвори дете во школо бре?! Тоа е противволно држење=држење во залошништво. Или не слушнале за такво нешто?

https://twitter.com/dArsovec/status/542707612358569984

Како ова на пример...па читајте го ликов, кривично дело е учество на малолетник во протест.... :D :D
Имаше денес и поозбилни работи, на пример комуникациите (телефонијата и интернетот) беа down повеќе од саат -- од 12:20 до 13:20.

Член од
19 август 2010
Мислења
975
Поени од реакции
1.890
Just one comment passing by...

Само сакам да кажам дека небитно е што јас мислам за протестот, небитно е што премиерот мисли за протестот, небитно е што опозицијата мисли за протестот... Секоја чест дечки што се собравте во толкав број!
Премиерот треба да биде горд што конечно младината за нешто се сложува.
И тие што објавуваат линкови од курир, сител итн., и тие сакаат да излезат на протестот, ама од горе им кажуваат да линкнуваат и лајкнуваат без веза срања за кое и самите се свесни дека е дебилно.
Не се нервирам што гледам колега од факултет (вработен со врски во државна институција) како шернува курир. Жал ми е за него колку нема свое јас.
Уште еднаш, секоја чест!

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.414
Поени од реакции
24.138
Ти мајку му стара при очи се правиш слеп и при уши глув...
Па мајку му стара толку пати по фејсбукот се напиша дека ова е надпартиска и наднационална иницијатива, толку пати се кажа и денес и деновите пред маршов дека е надпартиска и наднационална иницијатива...
Шо да зееме ние тие што се професори од сдсм да ги претепаме пред камери или па да ги претресуваме сите што доаѓаат дали со себе ја носат книшката од сдсм па да ги каменуваме ?
Тоа доволно ќе биде ?
Вие си знаете.

Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.384
Поени од реакции
1.985
Од сензационални вести од апсења на лихвари, експлодирани бомби во Тетово и Куманово, до држење на ученици под клуч и блокирање на телефонска мрежа. Кај живеам јас у пичку матер бе, па Германија во 39-та била подемократска од државава во која што денес живееме.

Ај Владата што си тера по свое, ама дебилите што ги поддржуваат бе, па Курир, Канал 5, Пулс и остала багра, какви имбецили човече, какви морони... језа ме фаќа од помислата на тоа за какви мизерни суштества се.

Браво пленумци... без сендвичи, без партии, без штабови и автобуси го здрмавте Скопје. Алал нека ви е и не ни помислувајте да застанете тука.
Кога ова го прават за нешто што никако не им ја загрозува позицијата,што и самите го знаат,што ли се би биле спремни да направат кога би помислиле дека би можела да им загрозена позицијата...

Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.605
Поени од реакции
748
Ме интересира дали студентите на ФОН и Европски учествуваа на овие протести ? Како што знам од приватните универзитети само Штуловиот учествуваше на протести..

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Сител известуваат дека имало едвај 3 000 луѓе :pos:
Старите луѓе и ќе веруваат дека имало толку и ќе им бидат криви студентите, а не владата.

Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.287
Поени од реакции
314
Ме интересира дали студентите на ФОН и Европски учествуваа на овие протести ? Како што знам од приватните универзитети само Штуловиот учествуваше на протести..

Барем јас колку што ги видов, а живеам карши Европски, пола си пиеа кафенце надвор пред факс .. :)

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Исто како што оваа предложена измена на законот не е донесена после седенка во кафана. Си имаат они тактики ај ти :)
Па не е после седенка во кафана, ама сигурно е после серија кокаински линии, тактиката им е лесна за разбивање, бидејќи пола од нив се неписмени и мислат дека само со заплашување ќе спроведат се што ќе им текне, без да ги земат во обзир законските регулативи или простата логика

Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.605
Поени од реакции
748
Моментално почна лајнуриите на СИТЕЛ дека на протести учестувале само партиски активисти на СДСМ..:facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom