1. Кои 5000 човече, барем 7500 има тука, ако не и до 8500. Нереално делува бројката во плусинфо мислам, 15 илјади или така нешто, Телма рекоа 10.000. И таа бројка од 7500 е покрај сите притисоци, закани врз студентите и средношколците!
2. Се докажа дека ова е надпартиско и наднационално движење. НИЕДЕН ИНЦИДЕНТ! Секако од посериозна природа, никој не извади знаме, единствено знаме беше од Боб Марли нешто.
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Се затнаа муцките на тие што викаа сдсмовци, соросоиди, бранковци, заевци, куревци, палевци.
![Намигнување ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/wink.png)
Поканата беше кон сите граѓани на Р.М. Слободно, доколку пример рецимо Влатко Ѓорчев е против државен испит (екстерно тестирање) ние нормално ќе го примиме во толпата, секако без обележја на неговата партија. Или било кој друг од било која партија. Ама ок, во оваа наша вукојебина немаме свест за такви работи.
3. Курир, прес24, Нетпрес, АБЕ НЕБИТНИ СТЕ КО СПУКМ!! Само тоа да ви кажам. Ама знаете што, плукавте, плукавте, оцрнувавте и бам! 4000 плус во однос на првиот марш. Ако, пак вие плукајте, па на евентуален следен марш петоцифрена бројка да биде!
Верувајте ми, горд сум што сум студент и што бев дел од овие луѓе. Солзи ми навираа на очите сега кога ги гледав сликите, колку многу луѓе имаше денеска. Да го пофалам и
@RickyLFC9.
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Прекрасни сцени, студенти, средношколци, професори од факулети и средно школо, пензионери, вработени, ГРАЃАНИ НА Македонија!
Голем срам за гимназијата каде поминав убави 4 години, Корчагин, кружи сликата на Твитер за затворени врати и обезбедување пред вратата. Но, тоа се случило откако веќе најголем дел од смената 3/4 година си заминале на големиот одмор. Али после морале да отворат, дошле притисоци од родители, што е сосема нормално.
Иначе, дечкото со дронот бил само на информативен разговор, пуштен е и вратени му се снимките.
Слики од Прилеп? Почит за дечките од таму и од Битола!!