Љубов супер, секс - за никаде ?

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Епа член добро утро:)
Под квалитетен секс подразбирам да бидат задоволени двете страни.Ако едната страна константно е незадоволна во сексуална смисла,верувам дека ќе претставува одлучувачки фактор за врската,во која љубовта цвета.Впрочем има примери во темава кој го објаснуваат прекинот на долгата врска поради овој фактор.Константните фрустрации од креветот ќе се префрлат во секојдневните препуцавања и дофрлувања.
едит
Иди купи ми цигари бе гоедо едно али само ако си завршил работа за помалку од пола саат!!!
Лееее тенки цигари ми земал сељачиште едно.Исто ко тебе да ти го пушам сеа.

Доста ма .Ако пушиш така кутијава две недели ќе ти трае.
Нешо у тој стил мислиш Леандра?
Бираш секс пред љубов.Тоа е тоа шо кажуеш цело време.Те сватив.Шо се трудиш да ми дообјасниш незнам:toe:

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.828
Поени од реакции
20.251
Eпа шо се буниш тогаш?

@Алекс67
Не бе друже,ако не ја задоволиш готоо,крај.Ако те сака она,нема везе тоа.Пробуете еднаш два пати три пати ако те бива,ок ако не ништо ќе бараат други капаци за тенџерињата.Какво подобрување,треба да се чека сеа па и ти...
Кој се буни бе член, само ти кажав, ти нешо ко збунет ми делуваш:nesum:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Иди купи ми цигари бе гоедо едно али само ако си завршил работа за помалку од пола саат!!!
Лееее тенки цигари ми земал сељачиште едно.Исто ко тебе да ти го пушам сеа.

Доста ма .Ако пушиш така кутијава две недели ќе ти трае.
Нешо у тој стил мислиш Леандра?
Бираш секс пред љубов.Тоа е тоа шо кажуеш цело време.Те сватив.Шо се трудиш да ми дообјасниш незнам:toe:
Не,пробај со ова...
Леле мила колку те сакам може ли да ти ги измасирам ноџињата пред да заспиеш?
Мила дојди да те гушнам,да го изгледаме филмчево и ќе си нанкаме.
Мила што бараше комшијата кај нас,да не заборавил нешто?

едит

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
@LEANDRA
-da tocno toa za komsijata,samo na toa ide MILA STO BARASE TUKA KOMSIJATA,KOGA JAS NE SUM DOMA?i kaj e tuka ljubovta?kaj gledas tuka ljubov?

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Заминала со комшијата:)

Член од
16 ноември 2008
Мислења
103
Поени од реакции
5
@KOVACH
-zemi nabildaj se,pa ti kazi.a jas zborev za vezbanjeto i odigruvanjeto na hemiskite reakcii vo teloto pri toj cin.
a za toa deka prerano svrsil jasno e deka mozebi bil premnogu zapalen,ama devojkata kaza deka toa e sekojdnevna pojava.
Види вака јас сум задоволен од то колку можам да издржам, а иначе да те исправам за то со го кажа за тестостеронот се зголемвит нивото на тестостерон при вежбање. Затоа имаш многу билдери шо на 30 се ќелави

Малу офтопик ојдов али нема везе

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
e pa togas ispaga LJUBOV LOSA,SEKS DOBAR
Не,толку трае љубовта ако не е одржана,со првиот комшија:)Зарем мислиш дека некој ќе те сака вечно ако не го задоволуваш,приказни за мали деца.

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Не,толку трае љубовта ако не е одржана,со првиот комшија:)Зарем мислиш дека некој ќе те сака вечно ако не го задоволуваш,приказни за мали деца.
Да сублимираме, идеалната комбинација е огромно срце со еднаков кур :smir:

Да ја затворам темава? Или и за џебот сеа ќе муабетиме колкав да е? :)

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
Да сублимираме, идеалната комбинација е огромно срце со еднаков кур :smir:

Да ја затворам темава? Или и за џебот сеа ќе муабетиме колкав да е? :)
Ова го кажа од женска страна

Не е исто како и огромно срце со еднаква пичка

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Не,пробај со ова...
Леле мила колку те сакам може ли да ти ги измасирам ноџињата пред да заспиеш?
Мила дојди да те гушнам,да го изгледаме филмчево и ќе си нанкаме.
Мила што бараше комшијата кај нас,да не заборавил нешто?

Има време да ме сватиш:)
Убаи примери даваш.убави.Сите помлади девојки што сте на форумов и што го читате ова,ако сте го започнале вашиот сексуален живот и сексот со вашиот партнер не ви се свиѓа,идете кај комшијата пробајте го него ,можда е боље.Ако не е идете кај другиот комшија.Ма пробајте ја цела населба и видете кој е најбоље.Варањето е клуч на успешната врска.:uvo::tapp:
те сватиф јас уште од првиот пост.
Предлог.
Африка...Банту црнци....они дават мнооооооогу љубов. Нема да мора по комшии да се иде.

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
Види вака јас сум задоволен од то колку можам да издржам, а иначе да те исправам за то со го кажа за тестостеронот се зголемвит нивото на тестостерон при вежбање. Затоа имаш многу билдери шо на 30 се ќелави

Малу офтопик ојдов али нема везе
-greska si za testosteronot,i toa epten mnogu.
-inaku za temava,ako nema dovolno ljubov mozno e i da ima los seks.a ako ima ljubov drugoto se e vozmozno.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Убаи примери даваш.убави.Сите помлади девојки што сте на форумов и што го читате ова,ако сте го започнале вашиот сексуален живот и сексот со вашиот партнер не ви се свиѓа,идете кај комшијата пробајте го него ,можда е боље.Ако не е идете кај другиот комшија.Ма пробајте ја цела населба и видете кој е најбоље.Варањето е клуч на успешната врска.:uvo::tapp:
те сватиф јас уште од првиот пост.
Предлог.
Африка...Банту црнци....они дават мнооооооогу љубов. Нема да мора по комшии да се иде.
Наместо да ги лажеме со приказни за мали деца или приказни наменети за девици во фаза на убедување,ова им е најдобрата лекција.
едит

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
A oд жени бараме ли огромно срце чич?:smir:
Огромно срце медицински е проблем, емотивно ако мислиш, огромноста на срцето и не е толку битна туку оној дел на телото кое го покрива женското срце.

Kajgana Shop

На врв Bottom