Абе тие сигурно и шетаат натаму секојдневно_ZlObNiCa напиша:Abe ona e mala,ama neznaci deka mislite ne i proshetale u toj pravec
Dani^^^ напиша:зошто зборите така?Па знаете ли вие колку двојки живеат во врска во која нема секс да речеме до првата брачна ноќ?Па цела западна Македонија така живее.Имав можност со неколку девојки од исламска веросиповест да се дружам и сите девојки имаа врски над 2-3год. а сите беа невини.
Исто така имам другарка која што има 20 год иде година ипол со дечкото и уште е невина...едноставно вика дена боље и е вака сеа за сеа ...
Па зошто и кај нас не би имало такви девојки кои што се -чуваат-? Малце потешко ама зошто да не... :wink:
Или анален секс се додека не се омажат. Така барем сум слушнала, а колки е вистина не знам, не сум била сведокlans напиша:ima edna modifikacija na ovoj obicaj.sea devojkite od muslimanska veroispovest mesto reguralr sex pruzaat oralen sex dokolku sakaat da ostanat nevini do brak.i volkot sit i ovcite na broj
Анален + Орален секс = невина кај што треба а бе убаво викам јас,нема неосвоива девојка, има само неупорни мужи :!: А тие што се чуваат за прва брачна ноќ,не знаат што пропуштаат,а можда им фуфка а?Dani^^^ напиша:Можно е можно е...и мене ми беше чудно што толку без внесени у чувањето за првата брачна ноќ и доста бурно реагираа на секое прашање упатено кон нив во врска со сексот. А ит оа што викате- тие сигурно се работат сегде само не таму кај што треба па и затоа толку запалени си го бранат својот став за влегување во брак без грев
A зашо да не и љубов на 15,16? Што ги спречува?OBDN напиша:Na ceternaest petnaest, sesnaest ljubof? Ja pa mislev toa simpatii se.
a
Ги спречува психо-физичката состојба, капацитетите на респираторниот систем, како и недоволната развиеност на мозочните вијугиАуРоРа напиша:A зашо да не и љубов на 15,16? Што ги спречува?OBDN напиша:Na ceternaest petnaest, sesnaest ljubof? Ja pa mislev toa simpatii se.
a