Како и да ја прочиташ темава, дали од напред па наназад или обратно, тешко ќе сватиш кој е уствари ТРОЛ мајсторот, кој од дечкиве има озбилен проблем па му треба совет, а кој ги ебе сите у мозок ......... Интересно за читање во секој случај ......
Само ме интересира за девојкиве што омаловажуваа и се правеа недостапни, дали тие имаат во моментов дечко и зошто НЕ ?
И дали тоа ги чини среќни?
За советиве не знам баш, кај секоја девојка разлицно пали, така да прашање е колку ќе успеат .... Од искуство знам дека има срамежливи дечки како Петар, но и како Стеф .... Ја сум нешто измеѓу, али со неколку чашки коњак се решава проблемот ......... Зборот ми е можда има стварно некој на кој советиве ќе му помогнат па оладете малку, оставете луѓево нека читаат, применуваат па они да кажат дали успева или не ......
Мене ме занима друго прашање, еве нека е директно до Стеф .... Значи имам запознаено една девојка, меѓутоа траеше кратко тоа , имаше гужва и не можев директно да направам муабет .... Ама ми се допадна цурата онака слободна е , зборува доста и не е срамежлива .... И го знаев само името, ама преку врски се докопав некако до нејзиниот ФБ .... Имаме пишено еднаш на ФБ, и разговорот помина онака, со по некој комплимент ( секако од моја страна
) и после се беше обично и не траеше долго ...... Е сега пример како да и го свтриш Стеф вниманието на таква девојка, преку интернет , за што да ја зазборуваш а да не биде обичен муабет, туку да ја заинтересира и да и остави впечаток ? Имаш искуство со вакви работи? Зборувам за преку ФБ, зашто уште се немам докопано до нејзиниот број, а тоа бидне ли и идење на кафе си знам за понатаму ..............
П.С Морам да исцитирам еден евергрин на Стеф, кој ми оставил највише впечаток па планирам среда да и го применам на некоја цура у Б2 .... Тоа е моментот кога одиш на некоја нафурана ( она веќе има поделено 10 корпи таа вечер ) и и викаш :,, Девојче, знам дека не си така ладна како што изгледаш однадвор .... Всушност сигурен сум дека одвнатре си едно мало и слатко неодоливо девојче ,,
!!!
Мислам дека така беше нешто
....... Ова ќе ми биде помалку смешно да го кажам, ама мислам дека од сите финти оваа највише би дала резултат !!! Позз