Љубовни совети од Стеф

• Креатор на темата Stef Bachatero
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

karlovic

имам срце ама имам и фрижидер
Член од
5 ноември 2010
Мислења
616
Поени од реакции
161
Само ме интересира за девојкиве што омаловажуваа и се правеа недостапни, дали тие имаат во моментов дечко и зошто НЕ ? ;) И дали тоа ги чини среќни?
абе каков дечко какви камења грди ко песој се сите...само што стеф ги лажи со своите вештини дека се кралици

Член од
20 декември 2009
Мислења
445
Поени од реакции
341
абе каков дечко какви камења грди ко песој се сите...само што стеф ги лажи со своите вештини дека се кралици
Ја чекам одговор од девојка .... И у принцип не судам за нешто или некој додека сам не го видам или запознаам, така да без да ја видам не би навредил никоја ... Затоа отворен сум за некоја понуда за кафе ..... Секако прво ФБ у инбокс да се видиме кои сме што сме, дали ќе се бендисаме :pos:

karlovic

имам срце ама имам и фрижидер
Член од
5 ноември 2010
Мислења
616
Поени од реакции
161
Ја чекам одговор од девојка .... И у принцип не судам за нешто или некој додека сам не го видам или запознаам, така да без да ја видам не би навредил никоја ... Затоа отворен сум за некоја понуда за кафе ..... Секако прво ФБ у инбокс да се видиме кои сме што сме, дали ќе се бендисаме :pos:
тоа со главниот прво мораш да разговараш...дали ќе имаш одобрение ова она

K

Khabs Staadnau

Гостин
Тема за Стево емци како да е Гледарика Сабрина?
The shit one puts up with these days...

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Моментов се вика затишје пред бура:D

N

Nessa Alcarin

Гостин
Абре излегувајте да бркате женски ејјј... Само едно нешто ви е на памет... Така ви е кога не се празнете редовно....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom