Јас немам никакво право да ти се правдам на тебе и за мојот живот.А слободно можеш да си правиш што сакаш со твојот Џони шетач и да си гледаш порки цела вечер,дур јас си правам што сакам во животот.Плус ако љубомориш на мојот сексапил и се што сум градел како личност твој проблем и реши си го самиот на себе и не лечи на комплекси со мене кога не си вреден за моето внимание.
На твојот сексипил највеќе љубоморам,и не е на одмет да ми дадеш некој совет за у теретана,што највеќе да вежбам,пошо нели ти си ја разработил женската психа и знаеш шо сакаат жените највеќе.
Ај сеа искрено.Грд си ко коњоштип и се надевам дека се заебаваш со сево ова,за твое добро.Криво ми е за тебе,цел форум те ремети.
--- надополнето: Nov 30, 2011 9:40 PM ---
Што е срамотно да имаш секс со девојка.Па направи некаков романтичен ручек на пример шпагети со доматен сос и кашкавал или фунги со вино.Но прво прави неутрален муабет,како се чувстува вечер,дека изгледа секси.Па почнуваш да ја допираш за раце,ја гушкаш ја мирисаш и кажуваш колку те привлекува нејзиниот мирис.После тоа речи дојди придружи ми се во мојата соба за медитација и од тука натаму знаеш што треба да правиш да и дадеш.Но прво загреј ја убаво со винцето и со муабетот па после чекор 2.
--- надополнето: Nov 30, 2011 7:33 PM ---
Вчера беше тоа,иначе вечерва мамас на латино
А не е подобро да биде тоа романтична вечера а не ручек?Да и каже дека изгледа секси и не е баш неутрален муабет.Ја допираш за раце?!Овој дел не ми беше јасен,треба да ја трљаш по рацете нагоре надоле или како?БАЦИ ЈА АЛОООО,Стеф девојките се бацуваат не им се трљаат рацете.
Медитација? Што ти е на тебе бе.
Поссле ова зголемувам кладба,ке си го испушам и ќе си го исечам ако Стеф имал девојка у животов некад.