- Член од
- 21 август 2011
- Мислења
- 5.064
- Поени од реакции
- 5.665
Незнам што е толку смешно кога една од најглавните работи што сите идат во една врска е секс,за што друго би фатил девојка да ја гледам колку е убава ли или да ми кажува колку сум интелегентен самите треба да си знаеме што сме во една врска и да не сме психијатари на самите себе зашто ќе си ја уништуваме врската.Смешно ли е што секоја жена би те оставила за некој подобар љубовник а ти тоа да не го знаеш?Смешно ли ти е да незнаеш дека девојка не доживеала оргазам само го излажала за да не ти каже дека си лош во кревет?
Или повеќе ти е смешно што денес толку тинејџерки се ебат што нашава влада ништо не прави да ги едуцира?Тоа ли е смешно или смешно е што ако имаш девојка ни самиот не знаеш што ја прави среќна а тоа е 30 цм под папокот.
Ај погледни го клипчево и ме интересира дали ова во реалноста пали, зш ти викаш кога правиш муабет со цура да не изгледа како да си заинтересиран и да не збориш за секс, а Хавиер Бардем им пријде и на двете и уз муабет им кажа дека ќе водат љубов сите тројца, што подоцна и се случи и со двете имаше секс.