Љубовни совети од Стеф

• Креатор на темата Stef Bachatero
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.544
Јас не реков ништо. Само го заокружив она што вие цело време го пишувате во вашите мислења, употребувајќи разноразни стилистички фигури, трудејки се да ги тестирате вашите уметнички способности, во тема каде што, фала Богу, на крај се "чувствуваме" супериорни над некого.:P
Ти апла го навреди Стеф. Тоа е сељачки. Второ, немој ти мене „ние“. Ја не се дружам со такви ко тебе. Трето, да, за тебе он е Интел квад процесор задња генерација седмица.

Член од
24 јуни 2011
Мислења
224
Поени од реакции
159
Ти апла го навреди Стеф. Тоа е сељачки. Второ, немој ти мене „ние“. Ја не се дружам со такви ко тебе. Трето, да, за тебе он е Интел квад процесор задња генерација седмица.
Ма не е битно што е он за мене. Туку интересна ми е појавата каде "мудрите" очајно бараат места за себе докажување, преку иронизирање, и (зло)употреба на нечија наивност, или пак недостаток на интелигенција??? Незнам, меѓутоа отсекогаш ми бил одбивен "граѓанскиот" начин на исмејување на луѓето.
Ако знаеш нешто за чувствата што ги буди, и тоа што ги тера луѓето на ова, слободно сподели искуства.;)

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.544
Ма не е битно што е он за мене. Туку интересна ми е појавата каде "мудрите" очајно бараат места за себе докажување, преку иронизирање, и (зло)употреба на нечија наивност, или пак недостаток на интелигенција??? Незнам, меѓутоа отсекогаш ми бил одбивен "граѓанскиот" начин на исмејување на луѓето.
Ако знаеш нешто за чувствата што ги буди, и тоа што ги тера луѓето на ова, слободно сподели искуства.;)
Фер забелешка. Али онда промени си го потписот. Или не мрчи.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
И ја отера темата во ПМ, престани да зборуваш за мене, не сум темата јас.
И така викаш Стеф е cool чоече....

Па и ја тоа викам,јак жизик е,само треба да излезе од дома,да проба дали може на отворено да употреби некои од своите специјалности.

п.с (пума, прај се ко ништо да не било....за да не не зберат модераторите у канта).:)

Заеби,во право е Петар, стварно сме ептен офтопик, дај да ги избришеме задњиве препукувања, веза немаат со темава.
Каков офтопик,ај глеај дека јас сум во контекст со постовите:)

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Јас ги избришав моите оф топици.
Епа кој ти е крив кога одиш оффтопик....јас на пример немам ниеден пост на темава :icon_lol:

(се е дилитнато и кај мене):)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Само од моја женска гледна точка советиве на Стеф се како баш не треба да се пристапува? :unsure: Како во „Пријатели“ Џои на Чендлер кога му ја даде таа алката - the women repeller :icon_mrgr:, исто и ова со советиве.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Стеф брат, ај ние (неискусните), глеам и на некој друг му текнало таа идеја, да бркаме женски по град.

Ти згони ја во некоја тесна уличка ние ќе ја начекаме.

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.779
Поени од реакции
8.235
Ој Стеф,ам си бил глуп. :tapp:
И тебе да те корегирам.
Стеф не е глуп, само не соодветствува со твоите критериуми за тоа каков треба да биде твојот дечко. Стеф е момак кој се надградува физички, знае да се воспостави, не се девуалира и има вајб за денсинг. Ти овде јавно даде една срцепарателна изјава дека дечко ти е коњ. Стеф (се разбира) не е коњ, па по логичката претпоставка дека во лудница, нормалниот е луд, за тебе Стеф е глуп оти си навикната на коњи. ;)

N

Nessa Alcarin

Гостин
Во заблуда си. Ете прашај ја Несса, таа знае дека сум мило суштество... форум лаже, проклет да е! :(
Да Пумичка е најмилото суштество. Додека збори така и не престанува, сакаш само да ја изгушкаш колку што можеш најсилно... :love:
ееее што ми правите вака ... сега сакам да се гушкам ... :(

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Да Пумичка е најмилото суштество. Додека збори така и не престанува, сакаш само да ја изгушкаш колку што можеш најсилно... :love:
ееее што ми правите вака ... сега сакам да се гушкам ... :(
И ти не си ми сигурна со мартинки на нозе :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom