- Член од
- 20 декември 2009
- Мислења
- 445
- Поени од реакции
- 341
Си кажа она само 11ка просек![]()
Аааа.... знам .... ја ќе бидам како детето од Карате Кид .... Ќе го надминам својот учител ..... Астерикс - Алфа .... Јако звучи .......
Си кажа она само 11ка просек![]()
Немој да зборуваш така за својот бог Стеф!Аааа.... знам .... ја ќе бидам како детето од Карате Кид .... Ќе го надминам својот учител ..... Астерикс - Алфа .... Јако звучи .......
Абре не шпекулирај, какво нокаутирање!!!!Џабе им е на сите, има дечко она, така да овие од форумов може само да ги нокаутира![]()
Еј, фала брат. Сеа тек глеам дека имаш искрени намери.Ама вака можеш да реметиш, како ќе реметиш кога ќе бидеш тапет, тогаш само ќе те реметат.......Добро ти мислам јас, чисто другарски ти кажувам.
Не откажувај се Петре!!! На арен пат тргна!! Сал толку жени чекаат на тебе!!И ебавте мајка на златна тема...
тоа е поттик повеќе за мене .... да успеам и да дотуркам рамо до рамо со најдобриот .....Еве ти бројче....аха еве...реден број 1073....кај и да е ќе стигнеш.
п.с зар не знаеш дека по пурпле пумата е залетан цел форум.
Драга осеќам, за тебе и самиот Бог не би бил доволен .......Немој да зборуваш така за својот бог Стеф!
Никој не го надминал и нема семоќниот!
Покај се и засрами се! Безобзирност на кило!!!
Стеф е за тебе Интел квад процесор. Не се занасај.Ој Стеф,ам си бил глуп.![]()
Хахаха, е сега ми олесна тогаш и јас ќе дојдам,Јас некој со такво име не сум запознала, кога ќе го запознаам ќе ти кажам.... Драги, моли се на Стеф, само тој може да ти помогне!
--- надополнето: Nov 23, 2011 1:52 AM ---
Јок... реков, нек те не лаже форум....![]()
Абе реков, страв да не те фаќа!!! Башка сме роднини, мачкарска линија....Хахаха, е сега ми олесна тогаш и јас ќе дојдам,да знаеш претходно само ради тебе не ми се идеше, да не изедам ќотек ми беше страв
чим си толку срамежлива гајле неам
![]()
Јас не реков ништо. Само го заокружив она што вие цело време го пишувате во вашите мислења, употребувајќи разноразни стилистички фигури, трудејки се да ги тестирате вашите уметнички способности, во тема каде што, фала Богу, на крај се "чувствуваме" супериорни над некого.Стеф е за тебе Интел квад процесор. Не се занасај.