Љубовни совети од Стеф

• Креатор на темата Stef Bachatero
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
N

Nessa Alcarin

Гостин
Човек се чувствува неудобно во своја кожа кога глуми нешто што не е .... Во превод - комплиментот не беше на место ?
Значи пак ќе повторам. Не сакам комплименти и незнам како да реагирам кога некој ќе ми ги даде... Комплиментот е на место ако навистина го мислиш, но сум запознала многу типци кои мислат дека ако ја осипат девојката со комплименти ќе добијат загарантиран „free pass“ во нејзините гакички (во овој случај ќе добиеш загарантирано „добри мислења“ од мене во понатамошната дискусија....) :P

Член од
20 декември 2009
Мислења
445
Поени од реакции
341
Значи пак ќе повторам. Не сакам комплименти и незнам како да реагирам кога некој ќе ми ги даде... Комплиментот е на место ако навистина го мислиш, но сум запознала многу типци кои мислат дека ако ја осипат девојката со комплименти ќе добијат загарантиран „free pass“ во нејзините гакички (во овој случај ќе добиеш загарантирано „добри мислења“ од мене во понатамошната дискусија....) :P
Не .... Ако го мислам комплиментот ќе те погледнам во очи и ќе ти го кажам ... Искреноста не ми е проблем .... Иако тоа не си го сметам како добра особина во денешниов свет.... А за гаќичките ..... Не ни размислував .... Додека ти не ги спомна ;) Али нема да се преокупирам со нив немај гајле ......

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Искрен сум сега не се зезам тоа со комплиментите е стварно безвезе, а за тебе, верувам дека не паѓаш на комплименти штом слушаш Iron Maiden :D

N

Nessa Alcarin

Гостин
Искрен сум сега не се зезам тоа со комплиментите е стварно безвезе, а за тебе, верувам дека не паѓаш на комплименти штом слушаш Iron Maiden :D
хахахха...
Знаеш ти со девојки, знаеш... Не ти треба Стеф тебе ...

п.с. Сега во кревет, утре пак ... :love:

V

Vollstandig

Гостин
Steff, the love guru. Even the stone becomes wet, when steff walks around.​
And now...he's back, and he's realy....realy angry.​

Не пропуштајте го најновото продолжение “Стеф и неколку матурантки “ , а доколку го немате изгледано првиот дел убавезно изгледајте го кој гласи “2 girls, 1 cup and Steff“ за кои режисерот Марко виланова, кој овој пат го вклучи стефф, како љубовен гуру.​

Накратко за стеф:​

Досега познат како дечко кој ја шармира секоја девојка, алфа мажјак, светлина, принц на белиот кољ, за зоофилките коњот од белиот принц, типот кој оплоди еден милион женски, еден тон банки за сперми кредитираат од него,а од неофицијални извори разбравме дека и мавнал корпа на мадона зашто не била депилирана под мишка.​

И како и секогаш, стеф мисли на вас па штотуку излезе најновото продолжение од неговите книги и прирачници за фаќање женска, кое овој пат гласи: “Како да фатите женска, која носи минич, а живее во чаир?“​

Не ги пропуштајте и останатите негови дела насловени како:​

“Што ако мастурбирам на комшивката?“​
“Како да фатите женска а претходно не сте се залапале?“​
“Како да ја легнете комшивката во 3 чекори + аудуо цд со лични патешествија од стефф“​
“Како до секс за една вечер“ (издание само во пдф формат​
“Како да фатам девојка, ако претходно сум бил шупак цел живот и сум се претставувал на форуми као највечи фраер у маало?“ (издание само за форумџии од разни интернет портали)​
“Како да испадниш дека си полат алемдер во македонска верзија, и цурата да се пали на тебе?“ (ова издание не е сеуште отпечатено но можете демо верзијата да ја побарате лично.​

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.544
Ако ја контролираш партнерката дишењето и даваш ментални стимулации со тоа што збориш перверзно и плус таа да е развиена кај пелвисот тогаш е убиствена комбинација.Треба да се научите да се контролирате кога давате задоволство,на пример кога си пред ејакулација ја гледаш чорапата и замислуваш колку е гадна и си тераш филм.Тогаш и да го имаш најмалиот пенис и да имаш скриени карти во својата рака секоја жена ќе остане задоволна.
Купив 10 пара најружни чарапи од Шутка и сеа барам некоја развиена во пелвисот. Само ова со криење карти ми е малце нејасно. Кај да ги кријам? У чарапи?

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.705
Поени од реакции
13.376
Ohh the price of infamacy again....
Oh well...

*sits down with a papercup full of popcorn*

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
А што ако следејќи ги упатствата на Штеф и фрлајќи заводничка мамка, killer gaze and all, наместо жена се улови маж!?
Risk assessment?!
Не ми се верува што прочитав! Богохулие!!!
Покај се и прифати го Стеф како твој љубовен гуру...
Се друго е пат, кој води кон љубовни разочарувања, корпи и скршени срца...Изборот е твој, а Судниот ден е близу...среда, 22:22, дискотека B2, влезот е слободен.

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Не ми се верува што прочитав! Богохулие!!!
Покај се и прифати го Стеф како твој љубовен гуру...
Се друго е пат, кој води кон љубовни разочарувања, корпи и скршени срца...Изборот е твој, а Судниот ден е близу...среда, 22:22, дискотека B2, влезот е слободен.
И ти да не доаѓаш :D

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.558
Поени од реакции
8.635
Сите доаѓаме. Таква просветлувачка сеанса не се пропушта.
А можда и ќе ќарам некој добар послушник на Стеф... и ќе си обезбедам емотивно и сексуално задоволство till the end of the time...

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
А можда и ќе ќарам некој добар послушник на Стеф... и ќе си обезбедам емотивно и сексуално задоволство till the end of the time...
Ти ако дојдеш, гарант некој ќотек ќе изеде од тебе, такво чувство имам :D

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.558
Поени од реакции
8.635
Во заблуда си. Ете прашај ја Несса, таа знае дека сум мило суштество... форум лаже, проклет да е! :(

B

Borg_Drone

Гостин
Нешто како ова?

Просветлувачка сеанса?! Пироманијата е забранета со закон не знаеш?

V

Vollstandig

Гостин
Не зезај, пумата ќе открие сите што имаат и немаат ментални проблеми дека треба да идат кај неа на сеанси, штом отвори психоделична ординација:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom